Wkanl

Hoe om je uiterlijk te veranderen van emo tot preppy

meisjes en zijn ongelooflijk verschillend. Ze hebben zeer weinig gelijkenissen - ze zien er anders uit, anders handelen, hebben verschillende waarden en zelfs anders te denken. Daarom is het veranderen van emo tot prep kan hard werken en moeilijk zijn. Gelukkig, hoewel, dit is het artikel kan de verandering veel gemakkelijker als u de volgende stappen!

Stappen

Hoe om je uiterlijk te veranderen van emo tot preppy. Vind uw reden om dit te doen.
Hoe om je uiterlijk te veranderen van emo tot preppy. Vind uw reden om dit te doen.
 1. 1
  Vind uw reden om dit te doen. Bent u gewoon op zoek naar een snelle manier om te worden populair? Als dat zo is, dat is de verkeerde houding. Je moet jezelf niet dwingen om te voldoen en passen inch wijzigen iemands blik is prima, maar om de verkeerde redenen niet doen.
 2. 2
  Probeer helder en sprankelend te zijn. Dit is zeker een essentiële stap om een ​​preppy meisje. Het is moeilijk om te veranderen van tot helder en sprankelend, maar als je deze stap overslaan, de rest is zinloos. Als het moeilijk is om aangenaam, dan glimlachen en lachen zoveel als je kunt. Gelukkige mensen trekken mensen naar hen. Omring jezelf met positiviteit!
 3. 3
  Wees beleefd. Preps zijn over het algemeen beleefde mensen, met basis etiquette. Zeggen "alstublieft" en "dank u", open deuren voor mensen, laat mensen naast je zitten in de bus, en wees niet onbeleefd of snobistisch. Doe nooit vloeken of te praten slecht over mensen. Als iemand roddels over jou, laat ze er slecht uitzien. Mensen zullen je zien als de classier een.
 4. 4
  Intelligent zijn. Vergeet niet, preps zijn degenen die in Ivy League scholen. Te zijn in een van die, je moet stijlvol en slim. Beginnen te raken van de boeken en de aandacht in de klas. Vraag de docent wat je kunt doen om te brengen van uw kwaliteiten. Wees bezorgd over uw GPA. Maak een afspraak met uw school counselor en vertel hem / haar je nodig hebt om goede cijfers te krijgen. Beginnen met het plannen van een grotere toekomst voor jezelf. Proberen eer en AP klassen. Als u nog nooit over gaan op naar de universiteit dacht, gaan nadenken over uw mogelijkheden.
 5. 5
  Wees actief! Veel desinfectantia zijn in golf, polo, volleybal, tennis, skiën, paardrijden, enz., maar gewoon omdat er iets niet noodzakelijkerwijs in de categorie van "prep" vallen betekent niet dat je niet moet proberen! Doe mee met iets leuks dat wordt je in beweging.
 6. 6
  Makeover uw kleding. Deze stap kan moeilijk voor sommigen, dus beginnen geleidelijk zijn. Ten eerste, wil je een goed idee van wat prep is te krijgen, dus probeer te kijken naar websites, magazines, etc. Nadat je klaar bent met dat, te winkelen voor de basics en uiteindelijk bouwen tot een fatsoenlijke preppy kledingkast. Om u te helpen de slag te gaan, hier zijn enkele dingen die je wilt op zoek naar:
  • Polo, oxford overhemden, Henley, kabel-gebreide truien, coltruien
  • Girly jurkjes (mogelijk enkele bloemen), rokken, chino
  • Bootschoenen, Oxford, ballerina's, laarzen
  • Eenvoudige maar mooie sieraden, zoals parels
  • Licht, schoon parfums. Ja, het is heel goed mogelijk om te ruiken preppy. Je moet lekker ruiken, maar niet zelf blussen in het.
  • Een paar voorbeelden van hoogwaardige preppy merken te zoeken naar: Vineyard Vines, Ralph Lauren, Brooks Brothers, LL Bean, Tommy Hilfiger, Lilly Pulitzer, J. Crew, etc. Echter, als je op een begroting, kunt u ofwel probeer eBay, of gewoon uitchecken tweedehands winkels, Ross, TJMaxx, etc. Soms kun je scoren merknamen voor veel goedkopere prijzen. Het hoeft niet eens te merknaam zijn, je kunt altijd iets dergelijks om het te vinden. De sleutel tot prep is het zijn klassieke, niet alles over de merken.
 7. 7
  Verander uw haar. Als je zwart geverfd haar, dan laat je haar groeien en natuurlijk zijn. Voor het dagelijks kapsels, probeer paardestaarten, broodjes, vlechten, enz., gecombineerd met een leuke hoofdband, lint of strik.
 8. 8
  Altijd kleden in klassieke kleding, niet naar beneden. Ongeacht de prijs, ongeacht het etiket, draag de kleren die je goed hebt. Heb je geen broek glijden om je ondergoed of een ongelooflijk onthullend, laag uitgesneden shirts te onthullen. Zorg ervoor dat uw kleren zijn goed uitgerust en schoon, alles wat niet is, mag niet worden gedragen. Als je wilt een beetje huid laten zien, kies een gebied. Voorbeeld: Als je wilt pronken met je schouders, draag een strapless jurk, maar zorg ervoor dat het niet kort! Of als je wilt pronken met je benen, niet dragen van een laag uitgesneden top. Low-key is de sleutel.

Tips

 • Kies een langere periode van tijd om deze verandering te maken, net als de zomervakantie. Als u begint met het maken van grote veranderingen terwijl je nog op school, gaat het wel vreemd, en sommige mensen misschien denken dat je een poser.
 • Lopen voor een klassenbureau positie of werk op de school jaarboek of papier.
 • Als je cijfers slecht zijn, stel doelen om ze te verplaatsen van een semester op een moment. Bestuderen in plaats van tv kijken of praten over de telefoon.
 • Heb een poseur niet. Niemand houdt posers, waaronder posers. Als u wilt een prep eenvoudig aan te sluiten bij een vriendschap groep geworden, blijven hetzelfde. Zorg ervoor dat je eigenlijk een goede reden voor het veranderen. Misschien wil je het beter doen op school of sport? Een echte prep is een over-uitvoerder.
 • Argyle, boerenbont, seersucker, strepen en chevron zijn slechts enkele voorbeelden van preppy prints.
 • Blijf altijd trouw aan je vrienden, wie ze ook zijn en welke stijl ze willen. Stop niet opknoping uit met hen alleen maar omdat ze niet preps, maar bereid je vrienden zou je niet accepteren. Echter, zal uw nieuwe stijl ook tekenen in nieuwe vrienden ook.
 • Aandacht besteden in de klas. Preps willen leraren behagen, omdat ze weten dat ze willen het goed doen op school.

Waarschuwingen

 • Ga niet te overboord gaan. Zoals het artikel zegt, niet te snel veranderen en als je veranderen om prep, zorg ervoor dat je prep te blijven.
 • Sommige mensen kan je een bel. Negeer hen - hun mening er niet toe doen. Als ze je vragen waarom je hebt veranderd, vertel hen u denkt over het krijgen in een goede universiteit nu dat u ouder bent of dat je gewoon wilde een nieuwe stijl. Veranderen is onderdeel van het opgroeien.