Wkanl

Hoe te emo (voor meisjes) ​​kleden

Wilt u wat meer "emo" stijl in je garderobe probeer dan deze tips voor wat meer inspiratie.

Stappen

Hoe te emo (voor meisjes) ​​kleden. Hier krijg je een goed assortiment van kleding.
Hoe te emo (voor meisjes) ​​kleden. Hier krijg je een goed assortiment van kleding.
 1. 1
  Begin met haar: Voeg een professioneel gelaagd met zijde of lange pony die je ogen bedekken. Je kunt het plagen, en strijk het natuurlijk. De meeste emo meisjes verven hun haar veel. De meest voorkomende kleuren zijn zwart of geblondeerd. Als je bang om te beginnen op dat wild bent, maar je nieuwsgierig om te proberen het te kopen eenvoudige 4-6 week haarkleur van Ulta of Hot Topic bent maar, de beste haarverf is van Manic Panic. U zult sommige haarlak en andere styling producten moeten een look die u wilt creëren. Vergeet niet, het is je haar, maken het uniek. U kunt uw pony omdraaien als je wilt.
 2. 2
  Verkrijg de make-up: De emo blik richt op de ogen. Gebruik een dikke laag van eye-liner op de bovenkant van het deksel, en onder de wimperlijn aan de onderkant van je ogen. Gebruik donkere oogschaduw om een ​​donkerdere kleur rond de ogen te creëren. U kunt een stichting twee tinten lichter is dan de normale huid toon voor je gezicht gebruiken. MAAR, als een woord van voorzichtigheid, bleke gezichten zijn een kenmerk van "Goth" 's.
 3. 3
  Hier krijg je een goed assortiment van kleding: Skinny jeans en band t-shirts zullen vormen het merendeel van je outfits. Probeer ze direct van de bands 'web winkel of van District Lines krijgen, omdat ze meer geld op voor de band. Enkele goede kledingmerken zijn Criminal Damage, Iron Fist, Hell Bunny, Of Green day en Poison Industries. Hot Topic neemt een grote snede van de verkoop, waardoor de banden minder geld. De jeans is te vinden op Old Navy, Forever 21, Hot Topic, Pacsun en Macy's. Zijn best om zwart of een andere donkere kleur skinny jeans... Jongen of meisje krijgen. U kunt dragen effen zwarte hoodies of band truien als je koud. Als u woont in ergens met sneeuw, die gezwollen jassen zijn geschikt.
 4. 4
  Verkrijg de basis-schoenen: De klassieke zwart-wit of zwart high-top Converse altijd werken. Ook zwarte slip-ons of klassieke era Vans in donkere kleuren zijn geweldig. U kunt kijken naar andere wiki-hows over hoe ze op maat. Dit kan zo simpel zijn als het schrijven van dingen met witte-out als uw favoriete band teksten of je kan gewoon toevoegen neon veters. De laatste tijd, ook, kleurrijke Nike's zijn gedragen door de dapperste emos.
 5. 5
  Accessorize: haarelastiekjes, polsbandjes, gelei armbanden, zwart en wit / zilver beslagen riemen, neon veters, band spelden, veiligheidsspelden, banden, granaten, geweren, boksbeugels.

Tips

 • Niet knippen gewoon jezelf te passen in een label. U hoeft NIET naar. Mensen die zichzelf beschadigen kan worden "Emo" s, maar "Emo" s zijn niet alle self-Harmers.
 • Zorg ervoor dat je dit doet omdat je jezelf wilt zijn niet om iets dat je niet om iemand te imponeren.
 • Als iemand vraagt ​​of je bent emo, zeggen: "Ugh. Ik haat labels." of ontkennen.
 • Doe wat onderzoek op het internet te vinden emo looks die je leuk vindt en probeer je eigen draai te geven aan het.
 • Probeer het maken van uw eigen accessoires te fleuren donkere outfits.
 • Voor make-up, kijk omhoog andere wiki hows, goede emo make-up is de perfecte finisher voor een geweldige outfit.
 • Pins en patches toe te voegen aan persoonlijke items als om iedereen te laten weten dat je van je muziek. Andere items zoals polsbandjes in felle kleuren ook goed werken.
 • Je kunt wel verdrietig of depressief, gewoon niet doen het met opzet of u misschien een poser (een persoon proberen in te passen, maar eigenlijk past niet in de definitie) of een wannabe worden genoemd.

-Layearing kleding ziet er geweldig

 • Langzamerhand begint het dragen van verschillende items in plaats van je stijl geheel veranderen 's nachts, misschien over de spanwijdte van een zomer.
 • Het is prima om skinny jeans te dragen in lichtere kleuren zoals wit, grijs of neons maar wees voorzichtig met neons. "Scenes" genieten van deze zo te voorkomen dat tot verwarring en die wil om een ​​andere cultuur te kopiëren te voorkomen, toch?

Waarschuwingen

 • Als uw vrienden niet van uw stijl, veranderen niet voor hen. Zeggen dat ze gaan te hebben om het te accepteren. Maar probeer niet te vallen met hen, omdat je niet wilt worden weggelaten. Je bent wie je bent, niet veranderen, alleen maar omdat anderen het niet leuk vind. Als er iets, ze zijn gewoon jaloers.
 • Je zou wel eens worden genoemd een moeilijke vraag, maar het is nog steeds jouw beslissing.
 • Sommige mensen denken niet van emos de manier waarop anderen. Wees niet beledigd als sommige mensen lachen of naar je kijken op de verkeerde manier. Je bent wie je bent, dus laat het niet de moeite je te veel.
 • Niet sloot je oude vrienden, ze hoeven niet te zijn emo.
 • Niet 's nachts draaien emo, zult u worden opgeroepen een poser.
 • Niet slecht doen op school. Gewoon omdat je emo betekent niet dat je hoeft te slechte cijfers hebben of krijgen detentie / moeten blijven na school.Plenty van emos goed doen op school, omdat ze weten wie ze zijn. Zij hebben ook de neiging om meer introvert, zodat ze beter kunnen concentreren in de klas.

Dingen die je nodig hebt

 • Skinny jeans en gelaagde rokken.
 • Band shirts, zwart of retro shirts.
 • Converse, Vans, of andere soortgelijke schoenen.
 • Messenger tassen, geruite of effen gekleurde rugzakken, Dickies en JanSport zijn goede keuzes.
 • Patches en / of pinnen aan outfits personaliseren.
 • Een verscheidenheid van truien, vlakte, patroon, of met band logo's en zwarte hoodies zijn best.
 • Piercings, zou het op de wenkbrauw of lippen of misschien in de oren, of kuiltje piercings maar, je echt niet nodig hebt. Centre, slangenbeten, angelbites, spiderbites of misschien gewoon een simpele piercing aan de zijkant van de lip.

Gerelateerde wiki hows