Wkanl

Hoe een christelijke emo

Sommigen denken misschien dat het christendom en onverenigbaar zijn, als gevolg van stereotypen in de scène, zoals zelfbeschadiging en opzettelijke depressie. In dit artikel, zal je leren om deze stereotypen schuwen, start een Emo mode en nog steeds God te verheerlijken.

Stappen

Hoe een christelijke emo. Wees een christelijke.
Hoe een christelijke emo. Wees een christelijke.
 1. 1
  Wees een christelijke. Geloof in God en Jezus, God belangrijker gehoorzamen, de Bijbel lezen, naar de kerk gaan en bidden. Het is goed om een ​​kerk die je echt leuk vindt.
 2. 2
  Houd christus eerste. Jezus maakte duidelijk dat hij niet wil dat wij voortdurend geobsedeerd door hoe we kijken, of over iets anders dan Hem. Omdat Emo is niet het grootste gebod, de liefde voor de Heer is.
 3. 3
  Lees dit artikel voor informatie over het kijken het onderdeel.
 4. 4
  Kennen het verschil tussen echte emo en poseur of nep emo. Emo staat voor emotionele hardcore, door te zeggen dat je bent emo betekent dat je een volgeling van deze bijzondere muziek genre. Je bent niet een aanhanger als je niet naar luisteren - die de meeste van deze 'emo' niet, dus ze zijn scène of overall poseurs.
 5. 5
  Luister naar christelijke rots evenals uw emotionele hardcore. Als u wilt luisteren naar een aantal screamo zorg ervoor dat je de teksten eerst controleren, sommige echte screamo nummers als My Toepassing op Heaven van Pg.99 hebben godslastering teksten. Onthoud bands als Bring Me The Horizon, Asking Alexandria en Falling In Reverse zijn niet echt screamo of emo bands.
 6. 6
  Bereiken de look. Echte emo stijl is typisch truien, platte schoenen, een kant pony en een messenger bag. Ofwel skinny jeans of boot cut jeans gaat geweldig met de look. U kunt uw favoriete echte emo bands pin op uw messenger bag. Als u niet kunt vinden geen, maak ze zelf. Misschien wilt u een shirt te dragen onder je trui of sweater. Misschien wilt u hen te maken, omdat echte emo band shirts als Rites of Spring, Embrace of Sunny Day Real Estate zijn moeilijk te vinden. Een christelijke kruis ziet er ook geweldig uit met deze stijl ook, denk je relatie niet vergeten met uw Heer.
 7. 7
  Leren om een instrument te bespelen, gitaar, bas en drums zijn grote keuzes. Dat wordt meestal beschouwd als emo. Als je een jeugdgroep die aanbidt aan Christian Rock, proberen te krijgen in de band.

Tips

 • Verwar dit niet met Goth. Gothic en emo zijn twee verschillende dingen.
 • Wees lief voor iedereen. Hoewel dit gaat echt vanzelf je nodig hebt om dit te onthouden.
 • Vergeet niet de stereotypen die niet waar zijn en uit te leggen aan mensen die anders denken: snijd zelf (dit is niet waar), Emos veel huilen (niet waar), Emos heb geen vrienden (nogmaals, niet waar).

Waarschuwingen

 • Vermijd bepaalde Emo rages, zoals door snijden (zeer gevaarlijk). Vergeet niet dat het snijden maakt je niet meer emo, het is een teken van depressie en is zeer verslavend. Als u het gevoel dat snijden, of praat met iemand die je vertrouwt. Het is niet dom, maar het is schadelijk en betekent dat je hulp nodig hebt.
 • Emos zijn vaak, net als christenen vaak geconfronteerd met vervolging. Laat het niet aan u!
 • Als je voelt dat God niet wil dat je Emo te zijn, wees niet. God heeft grote beloningen in petto voor de gelovigen! Maar vergeet niet dat God beloont niet jouw 'zijn Emo'. Hij beloont de motieven in je hart dat Hem behaagt, en de daden die worden gedaan omdat deze motieven.