Wkanl

Hoe je een man jaloers te maken

Alles is eerlijk in liefde en oorlog, zeggen ze, en in het slagveld van de liefde zijn er weinig wapens krachtiger dan jaloezie. Als u op de juiste knoppen, kunt u deze zwakte gebruiken om uw voordeel. Of u nu wilt spelen moeilijk te krijgen met een nieuwe liefde, maak je vriendje meer gepassioneerd over je, of gewoon terug te krijgen op een ex die de volgende stappen te hebben bijna elke man vrijwel eten uit je hand. Als hij is een "ex" dan moet je een beetje harder werken om hem terug te krijgen door het gebruik van een andere man!

Stappen

Hoe je een man jaloers te maken. Zorg ervoor dat hij gevoelens voor je heeft.
Hoe je een man jaloers te maken. Zorg ervoor dat hij gevoelens voor je heeft.
 1. 1
  Zorg ervoor dat hij gevoelens voor je heeft. Jaloezie werkt alleen als de man heeft gevoelens voor je. Als hij helemaal niet geïnteresseerd, heb je een zeer harde tijd het maken van hem jaloers. Het goede nieuws is, elke man die je bent dating of dat je hebt gedateerd is vrijwel zeker geïnteresseerd in u, en hetzelfde kan gezegd worden met jongens die zijn geweest met jou. Als je niet zeker weet of een man is in jou, kun je gewoon proberen om toch hem jaloers te maken. Je hebt niets te verliezen in deze situatie, en als hij niet jaloers, dan zult u weten dat hij geïnteresseerd is.
 2. 2
  Wees actief. Doe dingen die je graag doet. Als je bezig bent en plezier maken, zodat u niet altijd tijd voor een man, zal hij beginnen om een ​​beetje jaloers te krijgen. Deze techniek is vooral effectief op ex-vriendjes. Het laat zien dat je gaat met je leven en het hebben van een betere tijd zonder hem. Zelfs als deze techniek niet aan jaloersheid in de man inspireren, zul je beter af zijn.
 3. 3
  Flirten met andere jongens. Niets drives jongens gek zo veel als wanneer een meisje dat ze geïnteresseerd zijn in of betrokken zijn bij flirt met andere jongens. Veel mannen zijn ongelooflijk competitief van aard, en als andere jongens lijken je wilt, kan zelfs een man die je niet zou merken voor rente te nemen. Zorg ervoor dat de man weet dat je flirten door het te doen voor hem of in situaties waarin je weet dat het zal terug te gaan naar hem. Als je flirt met te veel jongens in een korte periode van tijd, echter, zou hij aanslaan, vooral als je niet normaal dat veel van een flirt.
 4. 4
  Date andere jongens. Eigenlijk dating andere jongens neemt flirten naar een geheel nieuw niveau, en het zal het zelfde doen met jaloezie van de man. Vooral als je net begonnen dating een man of als een jongen die je net heeft gedumpt, uitstappen en het zien van andere mensen is een geweldige manier om je onafhankelijkheid te bewaren en om de man die je wilt harder proberen om u te maken of, in het geval van een ex, echt spijt je verliest. Als je in een vaste relatie, toch op data is meestal onaanvaardbaar en kan ertoe leiden dat je vriendje om te breken met u, een goede reden voor.
 5. 5
  Probeer licht negeren hem. Als hij en iemand anders die je kent zitten samen op de bus, zeg hallo tegen de vriend en niet de man die je wilt. Als hij onmiddellijk reageert, hij je leuk vindt. Zo niet, hij waarschijnlijk niet schelen.
 6. 6
  Onderhouden guy vrienden. Zelfs als u niet daadwerkelijk te gaan op een datum, is het goed om een ​​vent vrienden die je rondhangen met te hebben. Zelfs als je in een vaste relatie, er is niets mis met het hebben van mannelijke vrienden, maar als je rondhangen met hen je vriendje zal waarschijnlijk op zijn minst een beetje jaloers en nerveus. Gewoon blokkeren hem helemaal uit, en dan zal hij pas echt jaloers. Doen alsof je niet de zorg over hem. Bijna alsof ik heb betere dingen te doen houding. Leg het op, en je krijgt een perfecte jaloezie plan te hebben.
 7. 7
  Maak hem een beetje zweten. Als je altijd beschikbaar zijn voor hem, verlies je een deel van uw mysterie en geheimzinnigheid kan jaloezie creëren. Bijvoorbeeld, hebben niet altijd antwoord op zijn oproepen. Als je hem terug te bellen een paar uur later - je zeker moet hem terug te bellen als je geïnteresseerd bent - zijn vaag over wat je aan het doen waren. Stel dat je uit met een vriend of je gewoon bezig waren. Gewoon door het niet beantwoorden van de telefoon, kan je hem af wat je doet en wie je bent met. In dezelfde geest, als hij belt om te vragen als je iets wilt doen, een keer in de zoveel tijd is het goed om gewoon te zeggen dat je andere plannen hebt, zelfs als je niet echt. Als hij je vriendje, zult u waarschijnlijk willen om hem te vertellen wat je aan het doen waren, zodat hij eigenlijk niet denken dat je met een andere man, maar vanaf het moment dat hij belt naar de tijd dat je hem terug te bellen, zal hij benieuwd!
 8. 8
  Praten over andere hete jongens voor hem. Beginnen te praten over een aantal leuk uitziende vent als een beroemdheid, en overdrijven hoe warm hij is, en hoe als hij je zou vragen dat je zou zeggen ja. Ja, het klinkt cheesy, maar hij zal waarschijnlijk vallen voor het, maar zorg ervoor dat je niet meer dan overdrijven, want soms kan hij beseft wat je probeert te doen, en krijg soort van boos.

Tips

 • Lijkt altijd alsof je met meer plezier zonder hem. Lachen, glimlachen, en gewoon praten met anderen moeten hem jaloers te maken.
 • Laat je niet op dat je probeert om hem jaloers te maken. Als hij vermoedt dat de dingen die je doet zou worden gericht op het maken hem jaloers, zal uw plan averechts. Als hij vraagt ​​of je probeert om hem jaloers te maken, alsof je hebt geen idee wat hij bedoelt, of, als je probeert om wraak te nemen op een ex, vertel hem hoe ongelooflijk egocentrisch hij is, om dat alleen maar denken omdat je flirten met andere jongens, het is dankzij hem.
 • Probeer altijd toonbaar als je rond hem.
 • Niet overboord te gaan en hem volledig af te blazen-dit zal hem geen hoop en leiden hem niet te geven.
 • Dit kan ook een goede tip om te zien of hij je leuk vindt wel. Als het niet de moeite hem toen er een kans dat hes niet geïnteresseerd.
 • Wees niet bang om hem te benaderen.
 • Zorg ervoor dat de man die je flirt met veel voor de jongen je bent jaloers maken noemen, maar niet overboord te gaan of hij zal ergeren.
 • Merk op dat het moeilijk is om iemand jaloers te maken of ze echt zijn niet erg geïnteresseerd in je in de eerste plaats. En als de man heeft al iemand anders, zou je het maken van een publieke sociale verklaring die niet zal je er goed uitzien.

Waarschuwingen

 • Vergeet niet, wanneer u probeert om een ​​man jaloers te maken, bent u het spelen van een spel. Bereid zijn voor hem om de rollen om te draaien op je. Hij kan gaan en tijd doorbrengen met vriendinnen. Deze poging kan leiden tot vreemdgaan en kan pijn veroorzaken voor iedereen.
 • U moet begrijpen dat jongens hebben persoonlijkheidstypes en de 'jaloerse man "zal reageren op de jaloerse behandeling. Ook, hoe zit het met de man die je gebruikt om hem jaloers te maken? Heeft hij al eerder gebruikt? Als je een vent als dat gebruiken, wie is het type dat gemakkelijk wordt gebruikt, kunt u een egoïstische, ongevoelige kant van je laten zien dat je niet zou willen een persoon te weten. Je bent gelijktijdig verpest de reputatie van de andere kerel als iemand die een andere vriendin zou stelen.
 • Ga niet te ver gaan! Als je dat doet, zullen sommige mensen denken dat je ze niet leuk.
 • Als je hem te passeren in de zalen, kijk niet naar hem. Als u gewoonlijk doet, dan zal hij denken dat het is raar dat je niet maken hem af.
 • Soms kan een mens voelen ongewenst, die hem niet geïnteresseerd in dat je mag maken. Wees voorzichtig om niet overboord te gaan.
 • En toch zijn er een aantal mannen die genieten van alleen de "achtervolging", en zal ophouden te bestaan ​​in je geïnteresseerd zodra hij weet dat hij niet hoeft te maken over vertrek je.
 • Aan de andere kant, sommige jongens reageren op jaloersheid door gewoon op te geven. Als je probeert om een ​​man interesse in je krijgt en je maakt hem jaloers, zou hij alleen maar besluiten dat je niet zijn moeite waard.
 • Maak het niet te duidelijk maken of hij zal denken dat je nog steeds gevoelens voor hem.
 • Als u probeert om een ​​man jaloers te maken door de tijd doorbrengen met andere mannen, kan de man die je wilt dit interpreteren betekenen dat u niet langer geïnteresseerd in hem. Ondanks het feit dat gevoelens voor jou, kan hij dit als een "hint" om terug te trekken en laat je met rust. Je mag zijn stilzitten zien als het niet in je geïnteresseerd. Ondanks het feit dat gevoelens voor hem, dan mag je door ook. Dus wanneer wedstrijden worden gespeeld, loopt u het risico verwarring, verkeerde signalen worden verzonden, en het verlies van iemand die misschien dacht dat je was geweldig, maar wist niet hoe ik je vertellen.
 • Jaloezie van invloed op een aantal jongens in een zeer slechte manier, waardoor ze te betekenen, obsessief, of zelfs gewelddadig geworden. Wees zeer voorzichtig met het maken van een man te jaloers, vooral als hij lijkt te nemen het heel moeilijk. Als u weet dat een man heeft de neiging om gewelddadig of beledigende, wil je niet betrokken te zijn bij hem, en je moet zeker niet proberen om hem jaloers te maken. Als u ooit zich bedreigd voelen door een man (of door wie dan ook, voor die kwestie), sturen duidelijk van hem en eventuele bedreigingen of stalking aan de politie.
 • Terwijl hij in de buurt of in uw buurt, flirten en raak andere jongens zoals op de arm, vleermuis je wimpers, of wat dan ook dat je weet dat zal hem boos.
 • Wees echter gewaarschuwd. Sommige jongens, vooral jongens die niet afkomstig zijn van de westerse cultuur macht neemt dit echt hard en gewelddadig worden, of laat u in het knipperen van een oog. Ik zou adviseren u dit niet te doen als u betrokken bent bij een iemand uit Latijns Europa, het Midden-Oosten of een man die is gewoon sterk met een sterke integriteit en gevoel van selfworth.