Wkanl

Hoe om te weten of je vriendje gaat je dumpen

Veel mensen zijn verblind door de gelukzaligheid van relaties en kan de tekenen niet zien dat de man klaar is om verder te gaan. Om te voorkomen dat het krijgen van pijn, op de uitkijk voor deze rode vlaggen.

Stappen

Hoe om te weten of je vriendje gaat je dumpen. Denk na over de vraag of hij blijft breken plannen, of lijkt te vermijden je.
Hoe om te weten of je vriendje gaat je dumpen. Denk na over de vraag of hij blijft breken plannen, of lijkt te vermijden je.
 1. 1
  Denk na over de vraag of hij blijft breken plannen, of lijkt te vermijden je. Als hij stopt regelmatig of sms je bellen in het midden van de dag (of dit is iets wat je normaal deed), dat kan een teken zijn.
 2. 2
  Luister naar uw gesprekken. Is hij zo geïnteresseerd in je te praten als hij vroeger was?
 3. 3
  Get fysieke. Als hij denkt over het verlaten, zal hij niet willen omhelzen of kussen zo veel als hij vroeger.
 4. 4
  Let op zijn gedrag met andere meisjes. Heeft hij flirt met hen voor je?
 5. 5
  Praten met zijn vrienden. Hij kan anderen dat hij gaat om te breken met je moeten vertellen, maar heeft u nog niet verteld. Je kunt ook gewoon peilen hoe enthousiast hij is over de relatie.
 6. 6
  Heeft hij met opzet hangen rond meisjes die je niet leuk vindt? Heeft hij hangen rond zijn vrienden die zijn meisjes vaker? Hij zou kunnen proberen je iets te vertellen.
 7. 7
  Als hij je constant vertelt hij heeft te gaan als je op de telefoon, hij gewoon het maken van excuses.
 8. 8
  Heeft hij je vertellen dat hij wil een break? Als hij dat zou een teken zijn dat hij alleen maar wil prutsen met andere meiden en wil dat je om te speciaal op een bepaalde manier te voelen. Hij kan willen dat je als een vriend met voordelen, of misschien wil hij breken, maar heeft niet de moed om de hele weg te gaan.
 9. 9
  Niet vervelend houden hem of lastig vallen hem als hij denkt misschien nog wat gaande is en kunnen denken over het dumpen u meer gewoon handelen natuurlijk.

Tips

 • Niet plakkerig geworden als hij een back-off.
 • Echter, als een break-up is onvermijdelijk, terug uit en laat hem doen wat hij gaat doen, probeer het onhandig, zodat je vrienden kunnen zijn om niet te maken. In de toekomst, zou je zelfs in staat zijn om dingen uit te werken (maar niet op rekenen).
 • Als hij begint met deze symptomen vertonen, gewoon beginnen om terug te trekken als goed, misschien is hij gewoon onder veel druk en hij zal zien hoeveel u voor hem betekenen als je een paar dagen gedeisd.
 • Als deze rode vlaggen opdagen, doen alsof je bent minder geïnteresseerd en spelen moeilijk te krijgen.

Waarschuwingen

 • Noem hem niet meerdere keren per dag om te zien of hij het gaat doen.
 • Maak je geen zorgen over, als het gaat gebeuren, gaat het gebeuren. Er is niets wat je kunt doen, behalve jezelf zijn, als hij niet leuk voor je dat, het is zijn verlies, niet de jouwe.
 • Niet dagen huilen over het uit te geven, hebben we allemaal gaan. Vergeet niet een dag zul je een geweldige man te vinden, en je zal niet eens herinneren dat zonde van de tijd.
 • Je hebt te stoppen met kijken terug, beginnen te bewegen op en leer hoe je je angsten onder ogen
 • Op geen enkel kosten proberen te breken met hem eerst. Want op een dag kunt u leren dat hij niet gonna break-up met u te allen. Maar misschien subtiel doet alsof je misschien zou een goede strategie kunnen zijn.
 • Minacht jezelf en smeken om hem niet je dumpen.
 • Als hij een eikel over, niet zomaar alles janken. Als er iets, boos (tot een passend niveau). Laat hem weten dat hij een eikel. Resultaat zelfrespect is de enige manier om hem respect voor je.
 • Wees niet teleurgesteld zult u de juiste match snel vinden.