Wkanl

Hoe je een leraar om je wilt

Bent u op zoek naar een leraar te krijgen op uw goede kant? Op zoek naar wat extra punten in deelname? Wil je leraar om je te snijden wat speling? Je hoeft niet te aaien van een leraar te zijn, hetzij.

Stappen

Hoe je een leraar om je wilt. Altijd glimlach, glimlach, glimlach te laten zien dat u positief en anderen helpen en al snel je leraar zal net als jij bent.
Hoe je een leraar om je wilt. Altijd glimlach, glimlach, glimlach te laten zien dat u positief en anderen helpen en al snel je leraar zal net als jij bent.
 1. 1
  Altijd glimlach, glimlach, glimlach te laten zien dat u positief en anderen helpen en al snel je leraar zal net als jij bent.
 2. 2
  Hebben altijd een positieve houding. Loven het werk van anderen en zelfs positieve suggesties.
 3. 3
  Denk "Teacher's Pet" een zogenaamde niet en voortdurend proberen te helpen. Deze manier bent u vragen om problemen (en je kon je klasgenoten ergeren). Het volgende ding is dat je in het helpen na school zonder twijfel zal worden gegooid. Vrijwilliger om te helpen of deelnemen aan een naschoolse project periodiek, maar niet voor elke activiteit. Dit zal aantonen dat u geïnteresseerd en verantwoordelijk zonder verspreiden jezelf te dun of het nemen van al de heerlijkheid zijn.
 4. 4
  Wees stil in de klas. Vermijd het invoeren van gesprekken als dit zal je leraar denkt dat je betrokken waren bij de hele zaak. Probeer alleen te spreken wanneer u wordt gevraagd of het doen van groepswerk. Praten terug naar je leraar zal waarschijnlijk gewoon verlegenheid brengen u en uw leraar boos.
 5. 5
  Wees altijd voorbereid. Vul altijd elke toegewezen huiswerk.
 6. 6
  Houd je klas notities. Dingen opschrijven: wanneer, waar, wat, wie. Niet herhaaldelijk vragen de leraar voor fundamentele feiten die al werden gegeven. Bijvoorbeeld: heb je leraar niet vragen 3 keer wat hoofdstuk u veronderstellen om te lezen. Je moet altijd een manier om aantekeningen te maken bij het in de klas.
 7. 7
  Wees creatief. Een goede manier om een ​​leraar te krijgen om als je hem / haar een zelfgemaakte dank u kaart en zij zullen blij zijn.
 8. 8
  Vraag hen of ze een leuk weekend het laat zien dat je leuk vindt en bent geïnteresseerd in hen had.
 9. 9
  Heeft het werk vooruit. Wanneer je kunt, invullen en inleveren van uw huiswerk op voorhand. Het suggereert dat je de zorg over de klas. Er is ook niet een kans om te vergeten het thuis van de dag is het gevolg.
 10. 10
  Als je niet je huiswerk, doe niet alsof. Bieden om extra krediet te doen om de gemiste opdracht.
 11. 11
  Vergeet niet je huiswerk thuis. Kom met een systeem voor het bijhouden van het met u, bijvoorbeeld, terwijl je doet je huiswerk houden uw bindmiddel en tas naast je en als je klaar bent zet het daar.
 12. 12
  Weet wat je leraar wil. Sommige leraren willen voor studenten om stil te zijn, en stel vragen alleen wanneer het nodig is, terwijl anderen willen dat je altijd terug aan hen rapporteren aan interesse in de les tonen. Leer wat je leraar wil door te kijken naar reacties op andere studenten. Als je eenmaal weet wat ze willen, doe het zo veel mogelijk.
 13. 13
  Deelnemen. Evenals op zoek attente tijdens de les, moet je handelen verloofd. Stel vragen als je iets niet begrijpt, en de leraar zal gelukkig zijn om het voor u beantwoorden. Als een leraar stelt de klas vragen, vragen te beantwoorden die je kent de antwoorden op. Het laat zien dat je informatie, dat is echt wat docenten willen zien kunnen leren en te behouden. Spreken in de klas en leraren zullen respecteren dat dat je aandacht, en dat u het maken van een poging om het materiaal te leren. Als er iets niet zinvol voor u, vraag het. Als u het niet eens met iets wat de leraar zei, zeg het, maar wees niet onbeleefd en als ze verdedigen hun punt, intrekken jouwe.
 14. 14
  Wees vriendelijk. Neem het een stap verder door het maken van ongedwongen gesprek met hen, hetzij na of voor de les. Als ze iets specifieks over hun familie genoemd, vragen hoe het gaat, vooral als het iets stressvol of moeilijk was. De leerkracht voelt alsof je genoeg respect om de zorg over hen als persoon, en niet alleen te zien als het kwaad figuur. Ook als de leerkracht heeft een goed gevoel voor humor, met hen af.
 15. 15
  Wees respectvol. Op zijn minst betekent dit dat u geen back-praten, beledigen of tegenwerken van de leraar. Dit kan moeilijk zijn, vooral met leraren die zijn gewoon betekenen. Maar als je beleefd om hen zijn, zullen ze kijken dom onbeleefd aan u. Ook doen wat de leraar zegt zo snel mogelijk. Gewoon volgende richtingen kan een lange weg te gaan. Het is altijd een goed idee om je leraren als je hem / haar te zien. Zoek uit hun verjaardag en feliciteer hen. Respecteer je leraar. Zorg ervoor dat je altijd.
 16. 16
  Let. Niet om je vrienden te praten tijdens een. Heb tekstberichten te sturen, of constant staren naar de klok, of anders zult u die leraar laten zien dat je niet minder kon schelen wat hij of zij zegt. Wees respectvol en lijken gemotiveerd - zelfs als het onderwerp is erg saai. Er is niets meer dat een leraar niet leuk is dan een student die hem / haar te negeren. Probeer te kijken naar de docenten in de ogen wanneer mogelijk, en glimlachen als ze naar je kijken. Niet lachen of giechelen. Lachen om je leraar 'grapjes'.
 17. 17
  Doen buiten het onderzoek. Dit betekent niet dat je hebt om een ​​essay of iets te schrijven. Het betekent gewoon dat je neemt wat je een stap verder heb geleerd in de klas. Vraag je leraar een vraag die niet kan worden gerelateerd aan het specifieke onderwerp je het leren, maar is gerelateerd aan hun vakgebied. Dit kan vooral nuttig zijn als het een tot nadenken stemmende vraag of een vraag die je hebt gehad voor een tijdje. Het kan ook betekenen dat je meer over iets wat je leert dat de leraar niet te vermelden of een nieuw perspectief ontdekt. Leraren willen zien van dit, omdat het laat zien dat je genoeg zorg over het onderwerp een beetje iets extra's te doen.
 18. 18
  Heeft extra krediet opdrachten. Dit zal helpen om uw rang en krijgt de leraar om je graag ook meer. Probeer het doen van twee of drie extra krediet opdrachten, en probeer de halfharde degenen, geen al te hard dat je niet begrijpt hoe dat te doen halen, maar ook niet zo belachelijk makkelijk dat de leraar zal denken dat je niet in staat zijn doet harder werken dan dat.
 19. 19
  Praat niet voor zijn beurt. Als je praat voor zijn beurt, terwijl de leerkracht of een andere leerling is praten ze zullen denken dat je onbeschoft en respectloos zijn.
 20. 20
  Denk na voordat je praat. Als je een domme vraag stellen aan of iets vragen dat zij / hij heeft al gezegd, het laat zien dat je niet te letten!
 21. 21
  Zoek gemeenschappelijke belangen! Op een speciale dag voor de leraar, krijgen ze iets dat een van hun belangen heeft. bv hun verjaardag. Dit zal ze laten zien dat je over hen denkt!
 22. 22
  Lever je werk op tijd. Als je dat niet doet, moet u het opnieuw doen en dan zul je een stap achter de rest van de klas te zijn.

Tips

 • Houd altijd je huiswerk netjes.
 • Onderbreek je docent.
 • Omgangsvormen en vriendelijkheid tijdens de les kan helpen winnen van je leraar voorbij.
 • Niet bedriegen op tests. Als je gepakt wordt, zal je leraar teleurgesteld worden met je en zou je niet meer vertrouwen.
 • Begroet je leraar als je hem ziet of haar tenzij dit iets wat ze doen of een gesprek dat ze binnen zouden onderbreken
 • Probeer oogcontact te maken met hem / haar, maar herinner me dat de oogcontact langer duurde niet snob, in plaats daarvan, glimlach en open een gesprek met iemand in uw buurt (net als je vriend).
 • Zeg "dank u" en "Mag ik naar de wc?" in plaats van "Can". Je klinkt meer beleefd, en leraren de voorkeur aan de juiste grammatica.
 • Leerkrachten hebben de neiging om hard te werken en een hogere kwaliteit van het werk te respecteren. Doe je best om cijfers te houden op elk stuk van het werk en elke quiz. Goed doet op kleinere dingen kunt laten zien dat je in een hoop tijd en moeite hebben gezet.
 • Aandacht besteden aan lezingen.
 • Wees aardig.
 • Als je iets wilt dat niet direct gerelateerd is aan klasgesprek bespreken, wacht dan tot voor of na de les. Als je praat tijdens de les, kan de leraar voelen onderbroken en de klas kunnen denken dat je pronken of zuigen.
 • Als de leraar zei iets onjuist, zoals het verkeerde nummer in een berekening, kunt u een correctie bieden door het verhogen van je hand en wijzen op de fout. Sommige mensen houden niet van te worden gecorrigeerd, maar de leraar kan waarderen dat het juiste antwoord de klas kan op koers te houden en dat je oplet.
 • Stel vragen wanneer je nodig hebt om en voeg input, wanneer nodig, dit toont interesse.
 • Zeg "Hallo!" met een glimlach als je ze rond te zien.
 • Altijd leuk om je leraar.
 • Bind je haar goed, draag schone schoenen en kleren, en houd uw bureau netjes.
 • Heb je geen kant gesprekken terwijl de leraar aan het praten is of het leiden van een discussie. Altijd aandacht besteden in de klas en vermijd chatten met andere studenten.
 • Altijd de waarheid vertellen.
 • Leraren willen rustige studenten en hebben de neiging om te veronderstellen dat ze aandacht. Luidruchtige studenten zijn over het algemeen vervelend voor leraren. In sommige echt luidruchtig klassen, zal de leraar zich richten op alleen de stille, mensen.
 • Proberen om een ​​intelligent gevoel voor humor te ontwikkelen, en weten wanneer het gepast om het te gebruiken. Vermijd alle wc-humor in de klas en de grappen die beledigend of beledigend voor anderen kunnen zijn.
 • Niet tekstbericht. Gebruik iPhone apps, of anderszins te gebruiken persoonlijke elektronische apparaten in de klas.
 • Breng in een cadeau voor je leraar op dag van de leraar.
 • Vertel de leerkracht haar shirt / zijn stropdas ziet er goed uit vandaag, maar wees voorzichtig met (zie waarschuwingen).
 • Vergeet niet, soms opstaan ​​om naar het toilet kan je leraar verstoren. Kies een geschikte tijd om naar het toilet. Het zal je leraar laten zien volwassen zijn en weten wanneer het een geschikt moment om op te staan.
 • Heb ongepaste taal gebruiken wanneer in hun buurt of in hun klas.

Waarschuwingen

 • Niet lachen wanneer de leraar een fout maakt.
 • Neem het niet over de top met de 'informele chatten'. De leerkracht en de kinderen zal waarschijnlijk denken dat je huisdier een leraar.
 • Wees niet onbeleefd om je leraar.
 • Doe je huiswerk niet te doen in de klas wanneer je moet deelnemen en luisteren.
 • Niet spelen, terwijl je leraar is het praten.
 • Niet bedriegen tijdens toetsen en examens.
 • Niet ooit gedragen als een clown van de klas en onderbreken, en geen domme vragen niet stellen.
 • Beledig nooit je leraar.
 • Speel niet met je school dingen die op uw tafel
 • Zorg ervoor dat u niet vertellen je leraar dat ze "er goed uitzien", vooral als ze van het andere geslacht. Dit zal ertoe leiden dat uw vrienden en je leraar te denken dat je bent echt raar, en je zou kunnen in de problemen voor intimidatie te krijgen.
 • Weet de leraar niet vragen wanneer klasse eindigt: ze zullen je voor altijd haten.
 • Af en complimenteren je leraar. Vertel hem / haar dat ze ziet er geweldig uit! Als het een dame dan haar te complimenteren haar of schoenen. (Dit geldt vooral voor meisjes, niet jongens omdat het raar zou zijn.)
 • Vraag niet of je iets gemist als je klasse gemist. Natuurlijk heb je iets gemist! Om niets te impliceren wordt gemist als je mist klasse is beledigend.
 • Praat niet tijdens de les.