Wkanl

Hoe je de perfecte jeans voor u vinden

De perfecte jeans is een hoofdbestanddeel van iedereen garderobe en moet zowel comfortabel en flatterend. Kijk voor een stijl en was die de aandacht vestigen op de juiste delen van uw lichaam. Kijk ook eens naar de omgeving waarin u van plan op het dragen van de spijkerbroek: professioneel, informeel, of beide.

Stappen

Hoe je de perfecte jeans voor u vinden. Kijk voor een breed-legged jeans met een mid-rise en vlakke voorzijde als je een zandloper figuur.
Hoe je de perfecte jeans voor u vinden. Kijk voor een breed-legged jeans met een mid-rise en vlakke voorzijde als je een zandloper figuur.

Winkel voor jeans die platter

Kies een spijkerbroek die je figuur flatteert. Kijk voor elementen die evenwicht van uw probleemgebieden en de aandacht vestigen op de functies die u het beste bevalt.

 1. 1
  Kijk voor een breed-legged jeans met een mid-rise en vlakke voorzijde als je een zandloper figuur. Deze jeans pronken met je rondingen terwijl afslanking u op een flatterende manier.
 2. 2
  Blijf weg van taps toelopende poten als je een peervormig figuur. Taps toelopende poten zal alleen benadrukken je dijen, waardoor ze er nog groter. Kiezen voor een flare of broek stijl jean, bij voorkeur in een medium tot donkere wassing. Overweeg een paar met een countouren die hoger in de rug dan de klapdeur vermijden gapen bij de taille.
 3. 3
  Kijk voor fakkels of boot-cut jeans als je een rechthoek figuur, ook wel bekend als jongen figuur. De flare aan de onderkant voegt curve aan uw silhouet, waardoor je er meer evenwichtige en vrouwelijk.
 4. 4
  Zoek een paar matige rise jeans als je een appel-vormige figuur of een anderszins grotere mid-section. Matige rise jeans valt net onder de navel, die je maag en houden het onder controle.
 5. 5
  Probeer het over een paar jeans met een hogere achterzakken als je een platte achterste. Dergelijke zakken geven het uiterlijk van een ronder achterste.
 6. 6
  Kijk voor een spijkerbroek met lagere achterzakken nauw samen gepositioneerd als u een grotere back end. Deze zakken minimaliseren uw achterste en neemt de aandacht af van het.
 7. 7
  Zoek slanke-cut jeans als je een petite figuur. Bootcut jeans en cropped skinny jeans werken allebei, in veel gevallen. Kijk voor een lichte wassing, die meer aandacht zal vestigen op de bochten die je hebt, accentueert je vrouwelijke lichaam en de strijd tegen de "kleine meisje" look.
  • Kijk ook eens naar een paar van de fashion forward jeans in een trendy kleur zoals bruin, zwart of grijs.
 8. 8
  Probeer een smal straight-legged jeans als je een lange, magere gestalte. Flare jeans ook goed werken. Gewoon op zoek naar iets dat goed is voorzien van heel het grootste deel van het been.
 9. 9
  Kijk voor donkere denim als je een plus size jean nodig. Kijk voor universeel vleiend vormen, zoals rechte of bootcut jeans met een gemiddelde stijging en gemiddelde breedte.
  • Als alternatief, probeer dan een medium was voor iets dat ziet er meer casual. Vind de meest flatterende stijl mogelijk om meer speelruimte met de kleur hebben.
 10. 10
  Vermijd distressed jeans. Vervaagde bleekwater vlekken trekken het oog naar dat deel van je lichaam, uiteindelijk waardoor het lijkt groter.
 11. 11
  Vermijd "moeder" jeans. De hoge taille en brede achterkant kunt u comfortabel zitten, maar deze jeans zelden iemand vleien. In plaats van het regelen, selecteert u een klassieke stijl van jeans die je vorm en winkel flatteert rond tot je een paar comfortabele.

Winkel voor geschiktheid

Terwijl een klassieke spijkerbroek zal werken in de meeste instellingen, een aantal stijlen en wassingen doen pak bepaalde omstandigheden beter dan anderen.

 1. 1
  Overweeg een donkere wassing jean als je wilt veelzijdigheid. Donkere wassing jeans zijn niet alleen vleiend, maar ze passen in een verscheidenheid van instellingen.
  • Paar donkere wassing jeans met een mooi ingerichte blouse of lange mouwen button-down overhemd voor een meer formele setting.
  • Overeenkomen met de dezelfde jeans met een leuke, sprankelende tank top voor een avondje uit met vrienden.
  • Vermijd extreem donkere wassing jeans die grens op zwart als gaan voor veelzijdigheid, omdat ze moeilijker te kleden neer kunnen blijken.
 2. 2
  Ga altijd met een donkere wassing jeans voor een bedrijf casual look. Kijk voor broek-stijl jeans met een lichte boot-cut, en jeans die geen details hebben versieren voorkomen. Als u van plan op het dragen van deze jeans voor strikt semi-formele of professionele doeleinden, ook overwegen een paar met een front vouw een gepolijste silhouet te creëren.
 3. 3
  Kijk voor medium tot licht wasbeurten als je wilt een strikt informeel jean. Donkere wassing jeans zijn vleiend en veelzijdig, maar uiterst donkere wassingen hebben de neiging om een ​​beetje chic uitzien. Kies een pasvorm die je figuur en kiezen voor de lichtste wasbeurt kun je wegkomen met als u wilt een jean dat toevallige schreeuwt flatteert.
 4. 4
  Blijf uit de sectie junior, tenzij je nog een junior. Heb een spijkerbroek bedoeld voor kinderen en jongeren niet kopen, alleen maar omdat je lichaam past in hen. Deze stijlen zijn bedoeld voor tweens en tieners, en iedereen langs deze leeftijdsgroep zal eigenlijk ouder uitzien in een paar junior jeans.

Algemene suggesties

Er zijn een paar fundamentele concepten die u in gedachten moet houden bij het winkelen voor jeans. Remembering deze zal u helpen vinden van de juiste jeans voor de juiste look, prijs en comfort.

 1. 1
  Probeer elk paar jeans op voordat u overwegen te kopen. Verschillende ontwerpers omvang van hun jeans op verschillende manieren, wat betekent dat je maat kan fluctueren tussen de merken. Bovendien, iedere ontwerper heeft een ander idee over hoe stijlen eruit moet zien. Een paar van de flare jeans mag alleen flare een beetje, terwijl een ander paar uit een aparte ontwerper kunnen opnieuw de kop op een geweldige deal.
 2. 2
  Kiezen uit een scala aan merken en stijlen te nemen in de kleedkamer. Proberen op zo veel als je kunt en bestudeer jezelf in de kleedkamer spiegel aan een grondige idee van wat flatteert je het meest te krijgen.
 3. 3
  Verplaats u in de kleedkamer met de jeans op voordat u beslist of om ze te kopen. Hier krijg je een goed gevoel voor hoe de jeans voelen.
  • Rond te lopen.
  • Op en neer springen.
  • Ga zitten.
  • Buig voorover.
 4. 4
  Stel een budget. Sommige merken meer kosten dan anderen. Ken uw budget voordat je winkel, en let op het prijskaartje op een spijkerbroek voordat je probeert ze op en krijgen te gehecht.

Tips

 • Winkel in de winkels je je comfortabel voelt inch Als u zich perfect comfortabel in een sjiek, high-end winkel en kan het zich veroorloven de jeans die ze verkopen, ga je gang en winkelen daar. Als designer boetieks en merknaam winkels maken je nerveus voelt, echter overwegen een meer casual warenhuis waar u zich minder onder druk.
 • Probeer op jeans tijdens het dragen van de schoenen die je van plan bent op het dragen vaakst met je jeans. Wanneer het winkelen voor een casual, alledaagse jean, draag je sneakers of flats - wat de stijl van schoen u meestal dragen van dag tot dag. Wanneer het winkelen voor een Dressler jeans, draag een comfortabele paar hakken.
 • Overweeg om je jeans maat als de onderzijde is te lang.

Dingen die je nodig hebt

 • Passpiegel
 • Jeans