Wkanl

Hoe te kleden als je hebt een zandloper figuur

De zandloper figuur wordt beschouwd als de ideale soort lichaam door veel vrouwen. Voor vrouwen met dit type lichaam, de buste en heup zijn ongeveer dezelfde grootte, en de taille is smal. Dit geeft u een set van sexy, killer curves. Bij het aankleden van uw zandloper figuur, kijk voor stijlen en stoffen die bulk te verminderen en boxiness voorkomen. Kijk ook voor stukken die de aandacht vestigen op uw smalle taille.

Stappen

Hoe te kleden als je hebt een zandloper figuur. Kijk voor knusse, toegesneden stukken.
Hoe te kleden als je hebt een zandloper figuur. Kijk voor knusse, toegesneden stukken.

Balans van uw buste

Tops en jurken moeten smoren in de taille, zonder toevoeging van bulk naar uw buste. Extra bulk op uw buste zal uw proporties gooien uit sync.

 1. 1
  Kijk voor knusse, toegesneden stukken. Alles van je casual t-shirts om uw button-down blouses moeten worden gemonteerd, happen in iets in de taille. Rekbare materialen knuffel je rondingen en werkt vooral goed als je een platte buik.
 2. 2
  Stok met korte, gevormd jasjes. Kijk voor gordel jassen, trench-stijl jassen, of andere toevallen die in de richting van de taille trekken. Korte jasjes die stoppen net boven je heupen accentueren je rondingen op een flatterende manier.
 3. 3
  Overweeg een wrap blouse of jurk. Wrap tops en jurken trek de stof in bij het magerste deel van uw taille, het tekenen van de focus naar je taille zonder toevoeging van extra volume aan uw buste. Zandloper figuren met een korte taille of petite cijfer kan niet van deze stijl, maar omdat het valt vaak op het verkeerde deel van hun taille.
 4. 4
  Gaan voor zachte stoffen zoals breisels en zijde blends. Deze materialen zachtjes draperen over je natuurlijke rondingen, het houden van uw buste in verhouding met je heupen. Vermijd stijve stoffen, omdat deze kan uiteindelijk het maken van je boxy kijken.
 5. 5
  Dragen laag, vermagering decolletes. Kijk voor V-halzen, V-hals halsters, liefjes, en schep halzen. Smalle decolletes afslanken uw buste, waardoor het kijken evenwichtig en lage decolletes trekken het oog dichter bij uw smalle taille. Vermijd wijde halslijnen als boothalzen en pleinen, omdat deze de neiging om u kijken topzwaar.
 6. 6
  Vermijd volume-verhogende details. Blijf weg van ruches, strikken en andere dimensionale details die volume toe te voegen. Indien geplaatst op de buste, kunnen deze gegevens maak je er topzwaar. Indien geplaatst in de taille, zij afbreuk doen aan de natuurlijke beperktheid van je taille.
 7. 7
  Stok met effen kleuren. Gedempte patronen kunnen ook werken, maar effen kleuren vlakker uw figuur best. Je kunt 'colour block "door het hebben van contrasterende tinten boven je taille en onder de taille, of je kunt vasthouden aan een enkele, stevige kleur top of jurk naar uw buste evenwichtig met je heupen te houden.
 8. 8
  Kies de juiste onderkleding. Een ondersteunende beha zal u helpen tillen en te temmen uw buste, het geven van uw bovenste helft de juiste verhoudingen.
 9. 9
  Draag donkere kleuren en verticale strepen als u wilt uw rondingen te bagatelliseren. Sommige zandloper cijfers zouden liever kijken dunne plaats van curvy. Als dit u beschrijft, afslanken uw bovenste helft door het dragen van donkere kleuren, verticale strepen, of verticale plooien.
 10. 10
  Draag topjes die zich onder je heupbeen om verder slank je naar beneden. Een top die slechts kort van je taille stopt zal accentueren je rondingen, maar als je liever slank je rondingen naar beneden, op zoek naar een top die je romp verlengt door de uitbreiding van net onder je heupbeen of langs je dijen.

Houd uw onderste gestroomlijnde

Kijk voor broeken, rokken en kleding bodems die uw ronde heupen knuffelen en verlengen van uw been.

 1. 1
  Draag volumineuze rokken. Kijk voor jurken en rokken in volle cirkel of tulp zitten, vooral als ze een hoge taille. Deze bezuinigingen knuffel je heupen en hang hen af ​​natuurlijk, dat je bochtige onderste helft accentueert zonder toevoeging van bulk.
 2. 2
  Opteren voor de klassieke rok bezuinigingen. A-lijn en potlood rokken zijn universeel vleiend. Ze werken goed voor zandloper cijfers omdat ze knuffelen je rondingen en houden alles gestroomlijnd.
 3. 3
  Stick met zachte stoffen. Kijk voor materialen die zich uitstrekken of draperen. Een stijve rok kan maken je heupen kijken boxy en te breed.
 4. 4
  Kijk voor broek die een lichte flare hebben. Denk brede-been-en boot-cut stijlen. De flare houdt het onderste deel van je been in balans met je brede heupen. Dit creëert ook een langer, slanker uiterlijk voor je benen.
 5. 5
  Slijtage mager-been broek met de nodige voorzichtigheid. Skinny jeans maken de meeste zandloper cijfers kijken kort en dik. Als je van nature lange, slanke benen, hoewel, kunt u in staat om weg te komen met een strakke mager jean, vooral als je het paar met hoge hakken die extra lengte toe te voegen aan je been.
 6. 6
  Stok met mid-rise of high-rise broek. Vermijd laagbouw broek, omdat deze kan uw heupen kijken breder en je benen korter. Mid-rise en hoogbouw bezuinigingen langgerekte de been. Stijlen met brede taille-bands zijn bijzonder flatterend.
 7. 7
  Vermijd bodems met te veel details op de heup. Je broek moet plat fronten en zakken zonder flappen of grote knoppen. Je moet ook voorkomen decoratieve versieringen of andere versieringen op de heup.

Accentueer je rondingen met de juiste accessoires

De juiste schoen of riem kunt uw figuur flatteren door te wijzen op je rondingen en afslanking je dikkere stukken.

 1. 1
  Draag donkere gordels rond je taille. Een riem gedragen rond het smalste deel van je middel fungeert als het brandpunt van je hele outfit. Mager riemen werken vaak voor zandloper cijfers van alle hoogtes, maar brede riemen kan de romp inkorten als u een korte taille of petite hoogte.
 2. 2
  Kijk voor afslanken hielen. Uw ronde heupen kan maken je benen er dik en kort wanneer je draagt ​​platte schoenen. Hielen langwerpige het been echter het creëren van een slankere, beter geproportioneerd look.
 3. 3
  Aandacht vestigen op uw hals met de juiste ketting. Een heldere plons van kleur op je nek kunt persoonlijkheid toe te voegen aan je outfit. Kijk voor korte kettingen die je nek of lange kettingen die naar beneden komen knuffelen in een "V" Kettingen die laag en breed over je borst te hangen kan maken het er groter en onevenwichtig.

Tips

 • Wees flexibel. Je hebt misschien een secundaire type lichaam dat vraagt ​​om andere stukken te zien evenwichtig. Begrijp dat richtlijnen zijn niet onbreekbaar regels, maar slechts suggesties over waar te beginnen.
 • Veel moderne stukken zijn niet ontworpen met bochten in het achterhoofd - wees niet bang om vintage winkelen, of koop een stuk later krijgen op maat.

Dingen die je nodig hebt

 • Ingerichte tops
 • Rokken
 • Jurken
 • Broek
 • Riemen
 • Hakken
 • Kettingen
 • Goed passend ondergoed