Wkanl

Hoe om te gaan met het hebben van een platte borst

Heb je het gevoel dat mensen soms staren je, want je hebt een kleinere borstomvang?

Stappen

Hoe om te gaan met het hebben van een platte borst. Weet dat er niets mis met je!
Hoe om te gaan met het hebben van een platte borst. Weet dat er niets mis met je!
 1. 1
  Weet dat er niets mis met je! Als je kleine borsten, dit betekent niet dat je bent onderontwikkelde of ongezond. De meest voorkomende reden achter een kleine buste is dat je een klein lichaam structuur of zijn erg fit. In feite, meisjes die werken-out veel de neiging om kleine borsten hebben. Maar nooit proberen om jezelf te mesten of krijgen ongeschikt gewoon om grotere borsten te krijgen, omdat dit ongezond zou zijn.
 2. 2
  Accepteer dat misschien het zijn platte borst loopt in je gezin. Was je moeder platte borst toen ze jouw leeftijd was? Het zou kunnen zijn gewoon de genen hun ding doen als je opgroeit.
 3. 3
  Vraag de arts als u een probleem hebt. Als u lijdt aan een eetstoornis, zoals anorexia (in zijn ernstige vorm) dan zou je de neiging om een ​​platte borst hebben. Maar als je echt was anorexia zou u waarschijnlijk op zoek op de pagina "Hoe gewicht te verliezen." Dit is ernstig, maar als je ondergewicht en het weet, overleg dan met uw arts.
  • Je hebt misschien een hormonale disbalans. Als u zich zorgen maakt, raadpleeg dan uw arts.
  • Medicatie kan de reden voor uw kleine buste. Als u nog steeds het nemen van enkele med, zoals de pil (anticonceptie) kan eigenlijk stunt van de groei in je lichaam. Nogmaals, overleg dan met uw arts als u zich zorgen maakt.
 4. 4
  Probeer uw vorm te zien als een voordeel - Kleine borsten zijn meer praktisch voor fysieke activiteit, zijn minder gevoelig voor letsel, te buigen, te zweten, of ander ongemak, niet bijdragen aan problemen terug, en kunnen meer gevoelige tepels te wijten aan de zenuw die hebben korter. Zij kunnen ook een lager risico op kanker te dragen en makkelijker te onderzoeken. Vergeet ook niet dat elk type vrouw is verafgood door iemand. Net zoals er mensen die liever zeer zwaarlijvige vrouwen, en andere mannen die wilde worden gedreven door blond haar, er zijn mensen die graag de jeugdige uitstraling van kleine borsten. Omdat u niet een beha nodig hebt, kunt u genieten van het uiterlijk (wat de meeste mensen genieten ook).
 5. 5
  Als u wilt maken uw borsten groter lijken inserts zijn zeer effectief.
 6. 6
  Als u besluit om kinderen te krijgen, zal uw borsten te vergroten tijdens de zwangerschap. Deze natuurlijke uitbreiding kan blijvend zijn.
 7. 7
  Als u overweegt borstvergroting, bedenk dan dat de medische wetenschap voortdurend vooruitgaan. Tegen de tijd dat u uw beslissing neemt, kan er een betere optie dan implantaten zijn. In elk geval, het onderzoek elke mogelijke methode van de uitbreiding en raadpleeg meerdere artsen. Vergeet niet dat plastisch chirurgen zijn in het voor het geld.
 8. 8
  Denk na over de oppositie. De meeste meisjes voelen zich ongemakkelijk hebben van een grotere kist: ze worden aangestaard, soms belachelijk gemaakt, en ze hebben te strakke, oncomfortabele beha's dragen eerder. De meeste meisjes met grotere kisten benijd je.
 9. 9
  Geniet van je jeugd. Kinderen opgroeien mentaal veel te snel deze dagen, en het is echt ongezond. Denk hier eens over: je kunt nog steeds dragen shirts die te klein zijn voor andere meisjes, hoeft u niet naar die vreselijke pijn te voelen wanneer je er geraakt zou zijn, en, als je een tomboy, kunt u gemakkelijk passen in strakker guy's shirts.

Tips

 • Je bent mooi, maakt niet uit wat je borstomvang. Geniet van het leven.
 • Voel je niet zelfbewust. Mensen zullen merken.
 • Wees jezelf. Mensen zullen u voor de geweldige persoon die je bent en je niet oordelen voor je lichaam.
 • Niet de zorg over de grootte van je borst. Focus op je talenten. Uw lean body, uw perfecte back flip, uw vriendelijkheid aan vrienden en familie! Als mensen je uitlachen omdat de omvang van je borst, die waarschijnlijk jaloers op de andere talenten die je hebt en probeert te halen op dat ene ding dat je dat niet hebt maakt niet eens uit!

Waarschuwingen

 • Chirurgie is niet een goede manier om te gaan, vooral op jonge leeftijd. En u kan nodig zijn om gewoon te accepteren dat je lichaam is je lichaam en dat moet niet veranderen. Ook plastische chirurgie kunnen vele risico's en complicaties hebben, dus denk goed na voor je iets drastisch doet!
 • BELANGRIJK: Als u de gezondheid betreft dan is het internet is niet de plek om te gaan op zoek naar het antwoord! Alleen een gekwalificeerde arts in staat zal zijn om u te vertellen als je een probleem hebt of niet. Dit is hetzelfde voor alle gezondheidsproblemen en is zeer belangrijk.
 • Als je een vriend die zegt dat je borsten te klein zijn, dan is hij niet de moeite waard! Zeg hem dat je gaat naar iemand anders die je respecteert om wie je bent op de BINNEN vinden!