Wkanl

Hoe je mentaal voorbereid en georganiseerd voordat de school begint

De eerste schooldag wordt geanticipeerd door sommige en gevreesd door anderen, maar zijn komst is onvermijdelijk! Hier zijn enkele tips om je mentaal voor te bereiden op het komende schooljaar.

Stappen

Hoe je mentaal voorbereid en georganiseerd voordat de school begint. Begin met het instellen van je wekker een beetje vroeger.
Hoe je mentaal voorbereid en georganiseerd voordat de school begint. Begin met het instellen van je wekker een beetje vroeger.
 1. 1
  Begin met het instellen van je wekker een beetje vroeger. Begin dit te doen ongeveer 3 weken voordat de school begint. Op deze manier wordt u goed afgesteld te vroeg wakker worden en je zal alert en klaar voor klasse.
 2. 2
  Zorg ervoor dat je kleding die voldoen aan de dress-code richtlijnen van uw school. Het is veel gemakkelijker om te ontspannen op school als je niet verbergen uw weg-te-baggy broek of weg-te-korte rok van de administratie. De in-dingen of herfst mode anders misschien niet zo goed dus gewoon dragen wat comfortabel schone kleding tot de "must-haves" komen, dan kan je aanpassen als je wilt. Niet dragen niets flashy of zomerse voor ongeveer een week van te voren, als u zeker zal niet dragen van die in de school! Ook niet vergeten dat als je zijn kleden als een sloddervos in de zomer dan ongeveer een week van tevoren, een inspanning met je uiterlijk-het zal u voor te bereiden op de kleding de aandacht.
 3. 3
  Als u nog niet doen, begin elke ochtend ontbijten. Dit is een heel belangrijk ding om te doen. Het eten van brandstoffen up van uw hersenen met energie om te gaan. Wetenschappers bewezen dat kinderen die het ontbijt elke ochtend te eten halen betere cijfers dan kinderen die dat niet doen. Probeer de suikerhoudende granen ontbijt wel te vermijden, de Sugar Rush zal peter door halverwege de ochtend, waardoor je verlangen meer suiker. Een gezond ontbijt zal je energie te behouden door middel van de lunch en het zal je klaar voor klasse voelen.
 4. 4
  Als u ontvangt uw studieboeken voor aanvang van de lessen, neem een kijkje via hen. U zult veel comfortabeler voelt het invoeren van een klasse als je al een idee van het materiaal dat u zal dekken. Neem extra zorg van uw schoolboeken. De meeste scholen hebben vergoeding van rond de 40€ als je beschadigt of verliest een boek.
 5. 5
  Koop zoveel van de school levert u nodig hebt voor de start van de lessen mogelijk. Op deze manier zul je al je materiaal georganiseerd als je naar de klas. Het zal gemakkelijk zijn om de een of twee extra materialen je leraar kan vragen van u krijgt. Een idee van alles te doen is:
  • # 2 Potloden
  • Papier
  • Mappen & Binders
  • Markeerstiften
  • Pennen
  • Mini nietmachine
  • Paperclips
  • Een printer als je A) Heb je geen ene B) Ken je een hoop papieren C te typen) Wilt u niet naar de bibliotheek te betalen.
  • Notebooks
  • Rugzak
  • Gummen
 6. 6
  Ga naar hoe je je rugzak te organiseren voor meer ideeën over hoe je je rugzak klaar voor school te krijgen. Het is belangrijk om deze taak te hebben naar beneden, omdat het kan helpen blijven zeer georganiseerd.
 7. 7
  Krijg een dagelijkse of wekelijkse planner. Ze zal enorm helpen wanneer je lessen starten, en u zult in staat zijn om lessen te balanceren, studeren, sport en sociale tijd veel beter. U zult minder gestresst zijn als je daadwerkelijk kan zien dat je tijd gereserveerd voor de dingen die je moet doen. Zet uw huiswerk in om niet te vergeten-de meeste mensen vinden dat het goed doet na school is echt goed (het is geweldig om te weten dat het klaar is!) Als je school biedt u een planner, dat is degene die je moet gebruiken.
 8. 8
  Er zijn vele manieren om je mentaal voor te bereiden op school. Mensen kan je niet precies vertellen hoe je jezelf klaar te krijgen in de meest effectieve manier, maar ze zullen ideeën hebben. U moet zich geen zorgen over het krijgen gepest. De kans is groot dat de leraren zullen kijken wat er in de zalen. Meer tips hieronder.

Tips

 • Dit klinkt misschien stom, en lijkt alsof het heeft niets te maken met je studie, maar probeer zo hard als je kunt niet te krijgen in de volgende argumenten en drama met je klasgenoten, want dat kan echt kauwen je van binnen en je moet gefocust blijven.
 • Want wanneer de school doet begint het kan echt helpen om gewoon jezelf. Sommige mensen proberen verschillende in te passen, maar echte vriendschappen beginnen met het vertellen van de waarheid over jezelf, niet gewoon proberen aan te sluiten bij het "in de menigte" te zijn. Het zal niet doen je geen gunsten om te doen alsof iemand die je niet bent omdat je waarschijnlijk krijgt ontdekte, of uiteindelijk op een met "vrienden" die je niet echt leuk
 • Niet uitstellen. Dit zal alleen spanning toe te voegen en alles lijkt tien keer erger dan het moet zijn. Als u hulp nodig hebt, vraag dan een ouder, leraar, of zoek op Google naar hulp.
 • Als u al uw rugzak en benodigdheden voor school, probeer dan het organiseren van de leveringen in je rugzak voordat de school begint, zodat je al een systeem voor dat en gewoon een rommelige rugzak te hebben.
 • Gebruik van uw school locker systeem (als ze er een). Als je kastje niet schoon is, probeer dan tijdens de vakantie komen in scholen op te ruimen. Indien tassen, laptops, boeken, enz. passen niet, vragen om een ​​tweede locker. Nemen niet alleen een als ze nee zeggen, want je zal krijgen in de problemen als een leraar of een andere autoriteit figuur achter komt.