Wkanl

Hoe helderder ogen krijgen

Vrijwel alle meisjes dromen van een prachtige ogen, want dit is het meest opvallende deel van uw gelaatstrekken en het kan je ziet er fantastisch uit. De sleutel tot het hebben helderder ogen is om eerst uw oog soort vast te stellen - zijn ze klein, groot, breed, diep set.. en de kleur van uw ogen.

Stappen

Hoe helderder ogen krijgen. Draag de juiste oog make-up voor uw ogen type.
Hoe helderder ogen krijgen. Draag de juiste oog make-up voor uw ogen type.
 1. 1
  Wees blij! Ieders ogen lijken helder en sprankelend als ze lachen, grappen maken en lachen, dus maak er het meest van hen en laat je haar naar beneden en plezier hebben. En laten we eerlijk zijn, geen degenen ogen kijken aantrekkelijk als ze huilen, depressief, boos of moe.
 2. 2
  Draag de juiste oog make-up voor uw ogen type. Ongeacht wat voor alle typen oog overdrijf het niet. Om je ogen kijken breder, gebruik zwarte Khol potlood om uw waterleidingen en vleugels van uw ogen lijn, en gebruik een oogschaduw die de kleur van je ogen vergroot. Bruine ogen werken het beste met paars, pruim, bruin en perzik oogschaduw, meestal iets aards, die zal worden gewezen op uw huid toon en brengen de kleur van uw ogen, waardoor ze helderder lijken. Blauwe en grijze ogen het beste werken met roze, grijs en neutrale oogschaduw want deze maken het witte gedeelte van de ogen lijken veel helderder, dus het verbeteren van de kleur van uw ogen.
 3. 3
  Grote wimpers ook de aandacht op uw ogen. Valse wimpers werken goed voor de avond, feesten en speciale gelegenheden, maar voor overdag is het het beste om een ​​goede verlenging, verdikking mascara te gebruiken. Begin bij de basis van je wimpers in het midden van je oog, en sleep de borstel omhoog om de lange effect te creëren, en vervolgens werk je weg naar de buitenste rand van je wimpers, het toevoegen van meer mascara aan de buitenkant om het beeld te creëren van bredere langwerpige ogen.
 4. 4
  Voor mensen die een hekel aan hun oogkleur, of gewoon willen hen minder saai te zijn, probeer dan met behulp van enkele gekleurde contactlenzen.
 5. 5
  Om ervoor te zorgen uw ogen blijven schoon en fris, gebruik een oogdouche zoals Optrex om ervoor te zorgen dat er geen vuil in uw ogen, en het zal er ook voor zorgen dat ze helder en fris blijven.
 6. 6
  Zorg ervoor dat je genoeg slaap krijgt. Als je dat niet doet, zal je eindigen met en tassen in de ochtend die nooit zal uw ogen kijken aantrekkelijk.
 7. 7
  Zorg er ook voor dat u neemt uw oog make-up eraf correct. Pandaogen van de laatste nachten oog make-up ziet er vreselijk uit, dus zorg ervoor dat voordat je gaat slapen je je oog make-up je gezicht te verwijderen met behulp van een make-up af te vegen en wassen met gezicht wassen tot al uw make-up wordt verwijderd.
 8. 8
  Investeer in een goede oogcrème. Doe je onderzoek en ontdek welke het beste is voor u, of u wilt een anti aging een of een voor de gevoelige huid, is er een die er voor u! Breng het 's nachts voordat je naar bed om ervoor te zorgen dat u een soepele en gezonde huid rond je ogen waardoor uw contacten / make-up ziet er beter uit wanneer toegepast te houden.
 9. 9
  Wenkbrauwen spelen ook een belangrijke rol in de uitstraling van uw ogen. Als je uit de hand wenkbrauwen, ga en maak een afspraak met een schoonheidsspecialiste omdat ze in staat om u een professionele afwerking en zij zullen weten welke vorm van de wenkbrauw het beste is voor uw ogen zal zijn. Tijdens de week ook voor zorgen dat je plukken elke vreemde haren die niet op de juiste plaats, en stel je wenkbrauwen in de ochtend door het sproeien van een kleine hoeveelheid haarlak op een wenkbrauw kam en loopt het door je wenkbrauwen totdat ze in de gewenste vorm.
 10. 10
  Als u een bril draagt, investeren in een kleine en aantrekkelijke paar dat past bij zowel uw gezicht en uw ogen en de aandacht vestigen op hen, of anders te gebruiken contactlenzen die ook uw ogen helderder lijken.

ima thug


- 1:13, 22 april 2013 (UTC) - 01:13, 22 april 2013 (UTC) - 01:13, 22 april 2013 (UTC) - 01:13, 22 april 2013 (UTC) - 01:13, 22 april 2013 (UTC) - 01:13, 22 april 2013 (UTC) ja