Wkanl

Hoe maak je een industriële piercing krijgen

Een industriële piercing, ook wel een steiger of constructie piercing, bestaat uit twee doorboorde gaten verbonden door een enkele rechte sieraad. Het verwijst in het algemeen twee piercings op de bovenste oor kraakbeen. Hier zijn de stappen in het proces.

Stappen

Hoe maak je een industriële piercing krijgen. Start het proces van het vinden van een piercing salon in uw omgeving.
Hoe maak je een industriële piercing krijgen. Start het proces van het vinden van een piercing salon in uw omgeving.

Zoek een piercer

Er zijn tal van piercing salons wie je een industriële piercing zal geven, maar je wilt om voorzichtig te zijn en vinden dat ervaren technici die zich zorgen maken over veiligheid en gebruik.

 1. 1
  Start het proces van het vinden van een piercing salon in uw omgeving. U kunt eenvoudig een lijst van salons online of in het telefoonboek. Een andere plek om te controleren is uw lokale alternatieve krant.
 2. 2
  Bellen rond om de verschillende salons. Zorg ervoor dat de volgende relevante vragen te stellen:
  • Welke sterilisatie methoden gebruiken ze? Hebben zij een werkende autoclaaf, bijvoorbeeld, voor het steriliseren van alle herbruikbare apparatuur? En hebben ze regelmatig hun apparatuur getest op de naleving?
  • Hoeveel ervaring hebben ze met industriële piercing?
  • Hoeveel kost de piercing kosten?
 3. 3
  Vraag je of familie of ze hebben geen advies of aanbevelingen over de lokale piercing salons. Het is ideaal als iemand die je kent al is gegaan door het proces.
 4. 4
  Bezoek de salon alvorens een verbintenis. Maak kennis met de medewerkers, vragen om hun keuring, certificeringen, en autoclaaf zien. Zorg ervoor dat u vertrouwd met de omgeving te voelen.

De piercing proces

Nadat u een salon dat je je comfortabel voelt hebt gekozen, is het tijd om te laten de piercing technicus doen hun magie op uw oor. Dit proces kan variëren van salon tot salon echter het algemene proces blijft hetzelfde.

 1. 1
  Het eerste wat een piercer zal doen is het opzetten van zijn apparatuur. Dit omvat het selecteren van de juiste sieraad naar uw oor, de juiste maat van de naald, en andere punten te passen.
 2. 2
  De piercer zal dan hun handen wassen, op een paar van eenmalig gebruik chirurgische handschoenen en te ontsmetten uw oor.
 3. 3
  Zodra uw oor wordt gedesinfecteerd, zal de technicus markeren de naald wijst met een stift en trek een lijn naar de hoek waaronder uw sieraden zullen te lijnen aangeven. Zorg ervoor dat je de hoek voordat u verder gaat.
 4. 4
  De piercer zal een holle, voor eenmalig gebruik naald duwen door de huid naar het eerste gat te creëren. Vergeet niet te diep inademen en daarna uitademen. Zodra de naald is door zij zullen volgen door op de sieraden door de nieuw ontstane gat en dan rij het omhoog voor het tweede gat. Opnieuw moet je adem diep in en adem uit, terwijl zij doorboren het tweede gat en de sieraden te voegen.
 5. 5
  De piercer zal opruimen eventuele bloed en zal opnieuw desinfecteren uw oor.

Nazorg

 1. 1
  Wees voorbereid op een zekere mate van pijn. Industriële piercings kan heel pijnlijk zijn - je hebt slechts twee piercings tegelijk ontvangen en hebben nu een lange metalen staaf door beide. Ibuprofen of een analgeticum kan worden gebruikt om de pijn voor de eerste week of zo beheerder. Na dat de pijn zou verdwijnen merkbaar. Vermijd het gebruik van warme kompressen. In plaats daarvan, koelen met een koude doek indien nodig.
 2. 2
  Reinig het regelmatig. Dit dient te gebeuren met behulp van natuurlijke zeezout en warm water. Gebruik geen zeep, peroxide, of alcohol in de buurt van de piercings. Desgewenst kan een milde antibacteriële zeep gebruikt. Gewoon schoon met schuimend water, het verplaatsen van uw industriële heen en weer totdat alle zeep is verdwenen. Om het zout water oplossing, meng natuurlijk zeezout in lauw water en breng aan de piercing website totdat het water is afgekoeld (het mengsel moet 1/4 theelepel water tot 1/2 theelepel zout zijn). Dit kan het beste gebeuren door het leggen aan uw kant en met een kopje aan uw oor, waardoor de piercing te laten onderdompelen in de zoutwater-oplossing.
 3. 3
  Vermijd verontreiniging wanneer door het houden van shampoo en weg van de piercing sites. Als het mogelijk is, bedek je oor met plasticfolie tijdens het douchen. Ook kunt u proberen te voorkomen dat je haarproducten zoals haarlak of op de piercing.

Tips

 • Als je lang haar hebt proberen om het weg te houden van de piercing als het krijgt eromheen en zal verstrikt raken.
 • Verwachten te betalen tussen 30€ en 70€ voor de VS voor een industriële piercing.
 • Zorg ervoor dat uw sieraden is lang genoeg om voor. Sommige winkels willen twee afzonderlijke staven of ringen tijdens het genezingsproces. Dit moet echter worden vermeden, omdat de gaten zullen waarschijnlijk minder goed uitlijnen.
 • De pijn na een industriële piercing is niet zo slecht als veel mensen denken, maar je moet voorkomen dat slapen op het voor zo lang mogelijk. Vermijd ook alle stoffen of activiteiten die het gebied kunnen verergeren.
 • De totale genezing tijd voor industrieel piercings is tussen de 4 tot 8 maanden, maar het kan tot een jaar, afhankelijk van uw lichaam en uw nazorg regime.

Waarschuwingen

 • Gebruik geen peroxide, alcohol of zeep op of rond piercings. Vermijd ook petroleum gebaseerde crèmes of gels omdat deze het genezingsproces vertragen.
 • Als u zich zorgen maakt over de piercing salon u heeft geselecteerd, ga dan ergens anders. Veiligheid en netheid moet je nummer een zorg zijn.
 • Nooit doorboren onder invloed van drugs of alcohol; deze stoffen dun het bloed en veroorzaken extra bloeden. Geen gerenommeerde piercing winkel zal een piercing op iemand die is of hoge preforms.