Wkanl

Hoe voor te bereiden op een schoolfoto

Heb je vreselijke herinneringen aan een up-do misgegaan of niezen wanneer de camera man drukt op de flash-toets? Doe de woorden "Picture Day" en het geluid van een fotograaf te vertellen dat je zegt "cheese" je achtervolgen? Nou, vinden hoe je een show stoppen, fantastische schoolfoto, allemaal in deze eenvoudige stappen te hebben.

Stappen

Hoe voor te bereiden op een schoolfoto. Verzorg je gezicht de week daarvoor.
Hoe voor te bereiden op een schoolfoto. Verzorg je gezicht de week daarvoor.
 1. 1
  Verzorg je gezicht de week daarvoor. Reinig je gezicht elke avond, en als je een waterdichte methode die acne voorkomt voor u, volgen het. We mikken op een schoon, helder, mooi gezicht!
 2. 2
  Plannen van uw! Niet wakker op de ochtend van foto dag en gewoon pakken wat is schoon! Plan een geweldige outfit die past bij je huidskleur, haarkleur, oogkleur en echt flatteert jouw vorm. Zorg ervoor dat het patroon op uw top heeft geen schrijven op het en het patroon is niet te gek. Als het patroon is iets te druk, dan zal het allemaal van de aandacht weg te nemen van uw prachtige gezicht. Effen kleuren zijn over het algemeen de beste keuze.
 3. 3
  Repeteren uw en. Wilt u met uw mond open of dicht? Hoe wil je je ogen te kijken? Wilt u uw ogen te kijken recht in de camera die de persoon die de behandeling van het beeld een gevoel dat je staren naar hen zal geven of wilt u meer ver weg kijken in een hoek, die een veel meer verfijnde geeft af kijken. Een dag voor de foto dag, ga voor de spiegel en de praktijk enkele mooie glimlach. Probeer een natuurlijke glimlach. Denk aan dingen die je echt lachen bijvoorbeeld uw favoriete, of iets dat je vriend tegen je gezegd dat maakte je aan het lachen of glimlachen.
 4. 4
  Oefen je make-up. Zorg ervoor dat u al uw kleuren goed en weten welke bedragen zijn voor u. Vraag familie en vrienden als ze willen deze look en als het past bij uw outfit. Ook de tijd zelf en zie hoe lang het duurt om alles zo toe te passen in de ochtend je weet hoe lang je nodig hebt om klaar en beeld perfect te krijgen. Vergeet niet om een ​​extra vijf minuten toe te voegen in het geval je een fout maakt.
 5. 5
  Opstaan ​​een beetje vroeg in de ochtend van en volg deze stappen:
  1. Neem een lekker de ochtend van het evenement, zodat je schoon uitzien.
  2. Kam en borstel je haar, het moet netjes en mooi uitzien. Rechtzetten, of je haar als je wilt.
  3. Veranderen in de kleding die je gaat dragen voor de foto (of je uniform), en zorg ervoor dat ze zijn netjes. Zorg ervoor dat ze niet zijn en dat er geen deodorant merken. Draag ook scholen geschikte kleding.
  4. Was je gezicht met een gezicht te wassen en breng je make-up indien gewenst.
  5. Breng wat deodorant. Hoewel de meeste schoolfoto's afgesneden net onder je schouders, wil je niet zweetplekken te zien in de foto.
  6. Poetsen en flossen van uw tanden grondig. Nadat u uw ontbijt hebt gegeten, zorg ervoor om te poetsen en flossen van uw tanden, zodat ze er mooi en schoon. Ook, zorg ervoor dat je geen eten vast in je tanden!
 6. 6
  Breng een kleine naar school. Voordat de foto ervoor zorgen dat uw haar is mooi en dat je tanden schoon zijn.
 7. 7
  Poseren voor de foto. Gewoon ontspannen en geven de glimlach die je hebt geoefend met de laatste dag voor de spiegel en neem uw foto dan!
  • Denk aan iets dat maakt je echt gelukkig terwijl u wacht op de fotograaf.
  • Als het tijd is voor uw afbeelding, rechtop zitten. Strek je nek omhoog en laat je kin lichtjes.
 8. 8
  Krijg veel rust de avond ervoor, hoeft u niet wilt dat uw jaar onthouden door het hebben van donkere kringen onder je ogen.

Tips

 • Wees zelfverzekerd met jezelf. Zeg niet dat je slecht uit, omdat dat alleen maar verlaagt uw gevoel van eigenwaarde, glimlach en gelukkig zijn met jezelf.
 • Vergelijk schoolfoto's uit voorgaande jaren om te weten wat u kunt doen om uw beste de volgende keer kijken.
 • Als u een digitale camera hebt, probeer het nemen van foto's van jezelf voordat je je echte beeld te krijgen. Dan kunt u uw foto te zien in de afspeelmodus en je weet wat je van tevoren om het beter te maken kan corrigeren.
 • Zoek uit welke kleur de achtergrond is, op die manier weet u niet om die kleur te dragen. U wilt niet naar een hoofd te drijven.
 • Licht gekleurde shirts zijn meestal niet de beste keuze op foto dag. Kies een donkerdere tint en proberen om een ​​shirt te vinden die frames je gezicht mooi (dwz een v-hals of ronde hals, of wat je het beste staat). Maar wit kan je er erg bruin en wedstrijden welke achtergrondkleur kunnen er.

Waarschuwingen

 • Zorg ervoor dat u een natuurlijke glimlach. Indien zij wordt gedwongen, kan het resultaat van de foto niet als je zou willen. Als je niet een goede natuurlijke smiler, denk aan iets grappig of iemand die je wilt
 • Maak niet uw school foto als een Facebook-foto: geen onthullende kleren, en zeker geen pruilen. Smile!
 • Niet dragen van de gekste wat je moet proberen om op te vallen. De Hawaiiaanse shirt, nep rode plastic bloem in je haar, en grasrok je ouders meegebracht uit Hawaï gaat erg dom kijken in de klas foto. Het beste is om je outfit simpel te houden - zich meer concentreren op uw gezicht, schouders en nek.