Wkanl

Hoe maak je een verlegen jongen om je wilt krijgen

Net als meisjes, zijn er allemaal verschillende soorten jongens die er zijn, met inbegrip van degenen verlegen. Dit zal u tonen hoe u de etappes te maken van begin tot, als je geluk hebt, de eerste kus.

Stappen

Hoe maak je een verlegen jongen om je wilt krijgen. Zien of iemand hem kent.
Hoe maak je een verlegen jongen om je wilt krijgen. Zien of iemand hem kent.
 1. 1
  Oogcontact: Als hij is verlegen, dan oogcontact zal meestal kort. Als hij kijkt weg, dit betekent niet dat hij niet zoals jij.
 2. 2
  Smile: Nadat je hebt gevangen elkaars blik een paar keer, probeer hem een kleine glimlach, en zien wat zijn reactie is.
 3. 3
  Zien of iemand hem kent: Als je hem kent van school, universiteit, of een werkplek, zien of een van je vrienden kennen hem al en kan u vertellen wat hij in op, of als hij al een vriendin. Als je kunt, kijk of je vriend je twee kunnen introduceren, en wel de derde persoon, dus het is niet onhandig of oncomfortabel. Als niemand hem kent, moet u de eerste stap te zetten. Als je al lachend tegen elkaar, te beginnen zwaaien naar hem of zeggen 'hallo' en 'tot ziens', en als dat goed gaat, kunt u naar 'hoe gaat het vandaag?'. Vergeet niet om gewoon het vriendelijk houden, en niet over te komen te sterk.
 4. 4
  Begin met kleine praten: de sleutel hier is om hem niet af te schrikken.
 5. 5
  Sociale netwerken: Normaal gesproken, mensen zijn niet zo schuw als ze met behulp van Facebook, Twitter of andere social networking sites, dus probeer het vinden van hem en hem toe te voegen als vriend. Als je dat doet, het is kan het veel makkelijker om te praten met hem. Zorg ervoor dat je een soort van communicatie hebt gehad, anders kan het lijken alsof je hem stalken.
 6. 6
  Praten: Probeer te mengen met hem te praten op sociale netwerksites, en praten in het echte leven. Misschien als hij iets aan het doen was die nacht en zie je hem de volgende dag, zou je hem vragen hoe het ging.
 7. 7
  Geven hem je nummer: Omdat we niet meer leven in het stenen tijdperk, zijn er enkele mooie eenvoudige manieren om iemand uw nummer te geven. Als je praat op een social networking site, probeer iets als 'ik heb om uit te gaan voor een beetje, maar hier is mijn nummer...' zeggen.
 8. 8
  Complimenteren: hij kan zijn verlegen, maar hij is ook een man, en de meeste jongens als complimenten. Als je niet genoeg vertrouwen in het echte leven om iets te zeggen, commentaar op een foto van zijn sociale netwerk pagina, maar zorg ervoor dat het niet uit als je stalking zijn foto's. Drop het compliment in wanneer je met hem te praten, bijvoorbeeld 'Oh, trouwens, je profiel foto is echt leuk, je hebt echt een mooie glimlach.' Hij zou blozen en krijg een beetje beschaamd, maar hij zal u graag een beetje meer voor.
 9. 9
  Vraagt ​​hem uit voor een kopje koffie: Het kan zijn dat, in eerste instantie, je meer vrienden hebt dan wat dan ook, maar dat kan veranderen, en als hij krijgt meer comfortabel om je heen, kun je beginnen met licht flirten. Toen vroeg hem uit voor de eerste keer, maak het niet klinken als een datum. Zeg iets als 'Ik heb niet uit geweest voor een kopje koffie in leeftijden, wil je meedoen?'. Nodig hem uit naar plaatsen met groepen van zowel uw en zijn vrienden, en krijg hem meer betrokken zijn met je leven.
 10. 10
  Tekenen: Als, door dit punt, hij is meer comfortabel met u, dan zult u weten of hij je leuk vindt of niet. Flirten met hem een ​​beetje, glimlach en zorg ervoor dat hij weet dat je geïnteresseerd in dingen die hij zegt, en kijk of hij hetzelfde doet.
 11. 11
  Breek de aanraking barrière: Voordat u naar het volgende niveau altijd voor zorgen dat je het touch barrière gebroken hebben, zou er geen man wil een meisje om zo uit te komen en hem te kussen! Aanvoelt barrière te doorbreken is eenvoudig, zijn zo simpel als hem te raken op de been als je lacht, knuffelen hem (niet te vaak) en een van de beste manieren is om de hand afmetingen te vergelijken.
 12. 12
  Kiss: Als de dingen zijn echt goed gaat, en je hebt gegaan alleen samen een paar keer, probeer hem te tekenen dat je wilt dat hij je kussen te tonen. Vestig de aandacht op je lippen door te bijten of je onderlip je hand daar, mager in dicht bij hem, en wanneer je oogcontact, na een paar seconden, beweeg je ogen naar zijn lippen, kijk dan weg met een kleine glimlach. Als hij je leuk vindt, kan hij hetzelfde doen, en zal de hint te krijgen.
 13. 13
  Kalm blijven: Als hij niet wil je kussen, denk spanning! Er zullen altijd andere kansen, zou hij gewoon niet klaar voor een kus. Als hij is niet klaar voor alles dont worry, zou hij dat soort mensen niet en als erger komt tot erger en hij wil gewoon vrienden blijven, gewoon doen wat hij zegt omdat je niet wilt dat hij zich ongemakkelijk te voelen.
 14. 14
  Geniet van jezelf:! Tenslotte maakt niet uit hoe goed of slecht dingen lijken te gaan altijd genieten, zal de perfecte date alleen gebeuren als je niet benadrukken en plezier hebben. Dont stress over wanneer om een ​​beweging te maken, zal de tijd komen, wachten en de nadruk zal ruïneren de datum.

Tips

 • Wees aardig, vriendelijk en vergeet niet te lachen!
 • Proberen en de eerste stap zetten, verlegen jongens zal vaak niet
 • Wees niet te opdringerig, want als hij is verlegen, zou hij niet in staat zijn om nee te zeggen tegen je, en dat zou alleen maar leiden tot een ongelukkige relatie.
 • Laat dingen gebeuren natuurlijk, want als hij je leuk vindt, zal het gebeuren. Het kan gewoon een beetje traag zijn.
 • Wees aardig voor hem.
 • Nadat je hebt gepraat met hem voor een tijdje, geef hem een ​​knuffel de volgende keer dat je hem te begroeten. Maakt het alleen maar een paar seconden duren, en kijk of hij omhelst je terug. Als hij tijden omhoog en maakt een snelle excuus om weg te trekken, dan weet je dat hij het niet leuk vindt.
 • Als je wilt dat hij je kussen, en hij krijgt niet de hint, misschien moet je hem gewoon zoenen jezelf.

Waarschuwingen

 • Wees nooit te plakkerig, geef hem wat ruimte
 • Wees geduldig, zal dit niet gebeuren 's nachts.
 • Dont een beweging te maken te snel