Wkanl

Hoe je een man die je hem wilt laten zien

Nu, dit is hoe het begint. U wilt een man om u merkt of om hem te laten weten dat je hem leuk. Volg deze eenvoudige punten en je zult het prima doen.

Stappen

Hoe je een man die je hem wilt laten zien. Krijg hem alleen en hem vertel je hem leuk.
Hoe je een man die je hem wilt laten zien. Krijg hem alleen en hem vertel je hem leuk.
 1. 1
  Krijg hem alleen en hem vertel je hem leuk. Gemakkelijkste manier. Gewoon klimplant status op de armen guy.You niet gaan kan ook iemand vragen om hem te vertellen voor u als uw te bang om zijn reactie te zien.
 2. 2
  Zodra hij doorheeft dat je van hem, geen dingen duwen verder. Wanneer hij klaar is, zul je know.Don 't push dingen verder plus als je dat doet je misschien dingen verpesten.
 3. 3
  Zorg ervoor dat hij niet geïnteresseerd is in een andere meisjes. Die altijd van invloed op hoe dit uitpakt out.Make zorgen dat hij zich richt op jou Ik zeg niet 24/7, maar houd altijd een oogje op hem.
 4. 4
  Niet menigte zijn ruimte. Probeer te voorkomen dat opknoping rond te veel. Hij zal aan je denken als ofwel aanhankelijk of gek. Geen van beide zijn goed voor het bouwen van een relationship.Also niet verdringen zijn ruimte ofwel geef hem tijd en ruimte en laat hem bouwen in zijn eigen tijd.
 5. 5
  Proberen om hem te vangen u op zoek naar hem een paar keer. Doe dit niet vaak maar of je griezelige verschijnen in zijn eyes.Eye contact is erg belangrijk en ook moet je gewoon lachen en hopelijk zal hij terug te glimlachen.
 6. 6
  Klein beginnen en werk je weg omhoog geleidelijk, attent op hoe hij reageert telkens als u het nemen van een inkeping. Je bent beter af innemen van uw tijd in plaats komen op een te sterk op once.As ik zeg 'werk op de ladder' lol beetje bij beetje en je zult daar op tijd.
 7. 7
  Geef hem geen gemengde signalen! Het zal alleen maar verwarren hem. Als hij je leuk vindt, zal het u duidelijk eventually.Try hem praten zo veel als je kunt komen en krijgen om hem beter te leren kennen en bouw dit dan.
 8. 8
  Vergeet niet, jongens willen voelen als de man. Fluff zijn ego door te zeggen: "Je ogen zijn geweldig" of "Uw glimlach is echt leuk" Geef hem niet teveel compliment of kom je af als is je probeert te hard of annoying.Make ervoor betaalt hij de complimenten nu en dan en niet alleen hem.
 9. 9
  Als hij de hint u zegt niet krijgt, dan gewoon hem te vertellen dat je van hem, maar niet op een te sterk komen. Wees voorzichtig. Heeft iets wat je misschien spijt van krijgt. Een goede manier om hem te vertellen dat je van hem zou zijn: "Als ik je vroeg wat zou je dan zeggen?" En een schattig ding om toe te voegen aan deze zou zijn om zedig lachen en twirl je haar rond je vingers, als je op middellange tot lange hebben hair.Flirt tegelijkertijd ook taxivervoer, maar niet te veel, want hij zal denken dat je een grapje en je wilt niet dat dat gebeurt heb je.
 10. 10
  Maak hem niet dwingen tot het worden van je vriendje. Het is net zo moeilijk voor een man om te zeggen "nee" als het is voor een girl.Like zei ik hem laten doen in zijn eigen tijd.
 11. 11
  Wees speels met hem. Flirten maakt hem van je denken als sexy en mysterieus. Blijven doen. Het maakt een relatie leuk.
 12. 12
  Maak hem niet negeren. Praat met hem vaak, maar niet te vaak. Als hij dat niet tekst die u eerste ding in de ochtend, het is niet dat hij negeert je, maar hij heeft een leven ook. Wachten om tekst hem, of wachten tot hij tekst. Als hij je wil, gaat hij uiteindelijk gaat tekst. En als hij niet de tekst die u voor een dag dat betekent niet dat hij haat je. Hij gewoon waarschijnlijk vergeten. Niet obsessief tekst of bel hem. Hij zal denken dat dit erg griezelig.
 13. 13
  Zorg ervoor dat als je hem bellen en hij antwoordt niet en hij niet bellen u terug, hij is te druk, heeft een hekel aan de telefoon, of iets productief met zijn tijd te doen. Tenzij hij houdt niet van je, hoor je van hem uiteindelijk.
 14. 14
  Als je vastzit tussen liking twee jongens, doe niet zo bella. Evalueer het in je hoofd. Er is waarschijnlijk een jongen die je meer wilt. Maar als er niet je kunt niet dateren ze allebei, dus laten vallen beide is uw enige andere option.You moeten denken dat dit door zeer duidelijk en zorgvuldig door, want als je de verkeerde beslissing, dat is het.
 15. 15
  Krijg een jongen vriend om u eerst als vrienden introduceren jongens, alleen maar om naar elkaar te leren kennen. Als je vrienden met een van zijn vrienden, dat is nog beter. Laat zien dat je leuk en speels bent. Je zal niet zo verlegen, omdat hij niet weet dat je hem leuk. Dan maak je vriend over je praten meer krijgen van hem meer geïnteresseerd. Later die week beginnen met hem te praten als een "cool girl" vriendin. Flirt soms en dan wanneer je wilt breken het nieuws vertel je vriend om hem te vertellen en te zien wat er gebeurt, maar doen zoals deze - GUY FRIEND ".? Hey ik denk ____ vindt je leuk Ze is cool right" en wacht door te zien wat de guy's reactie is. Als het gemiddelde of slecht is dan is dat ofwel betekent dat hij echt niet zoals jij wilt dat (Als dit gebeurt gewoon ontkennen ooit als-wens hem.) Of als hij dat doet als jij, hij gewoon niet toegeven aan een andere jongen nog.
 16. 16
  Probeer te relaxen met de man. Alleen tijd is net zo goed als met vrienden, dus probeer beide.
 17. 17
  Giet over de parfum! Probeer in plaats daarvan toevoegen van een beetje parfum met een sexy, goed ruikende geur.
 18. 18
  Niet te veel lachen om hun grappen. Ze zullen denken dat je bent soort van gek. Gewoon giechelen een beetje, maar het vaak zo dat hij niet denkt dat je je verveelt met hem.
 19. 19
  Smile! Ga daar niet zitten met je armen gekruist. Hij zal denken dat je gek of verveeld met hem bent. Jongens houden van een goede lach.
 20. 20
  Als hij belandt u niet bevallen, verder te gaan. Meisjes deze dagen te hard probeert om iets te laten werken die niet zal. Er zijn genoeg vissen in de zee.

Tips

 • Lachen om de man maar een engerd niet. Praat met zijn vrienden en je zult dichter bij hem te krijgen.
 • Wees jezelf. Een echte jongen moet je houdt om wie je bent. Als je anders handelen en hij valt voor u, op een gegeven moment je gaat terug te slaan in je oude zelf en zal hij zien dat je bent veranderd. Blijven dezelfde oude u en gewoon doen alsof je zou rond vrienden.
 • Flirten met hem. Als je praat en gewoon opknoping uit en dan moet je laat je kon altijd gewoon zeggen: "Ik hou van je," of "Je bent schattig" dan lopen. Dit maakt je mysterieus lijken. Als hij je niet mag hij waarschijnlijk niet zal brengen het weer. Als hij geïnteresseerd is, zal hij het te brengen.
 • Maak je geen zorgen als je denkt dat je hebt gedaan of gezegd iets dom, want als hij je leuk vindt, moet hij begrijpen.
 • Wees kalm. Als je hem echt leuk zal je ofwel brabbelen of echt stil. Probeer een beetje praten, maar niet te veel. Onderbreek hem nooit!
 • Voel je niet naar beneden als je te zenuwachtig om deze dingen te doen. Gewoon lachen en / of golven.
 • Als je niet wilt dat je geliefde dat je hem graag vertellen, vraag dan iemand anders om hem te vertellen. Wees voorzichtig met wie je maar vragen! Als je niet oppast, kan er iets mis gaat.
 • Als het is gewoon nergens heen, en je bent dapper voelt, is het zeer effectief om een ​​meer drastische beweging, zoals een kus op de wang te maken. Dit is altijd een betere optie dan hem gewoon te vertellen hoe je je voelt, want hij heeft meer kans om te overwegen je lief als je hem laten zien hoe je je voelt, dat is zeer aantrekkelijk op zich. Als om wat voor reden dan dat hij nog steeds niet hetzelfde voelen, dan heb je nooit verklaard dat je 'willen' hem, en je bent vertrokken op zoek gedurfde, moedige en goed... heet.
 Jongens zijn net als baby's. Je behandelt ze met zorg en ze zullen je liefde. Als je van een jongen die houdt van een meisje al niet proberen om hen weg te trekken van elkaar. Of het meisje / jongen zal denk je jaloers en je niet eens uit!?
 • Alleen niet vergeten sommige jongens zijn gewoon op zoek naar een goede vriendschap.
 • Probeer om je zelfvertrouwen te verhogen voordat u daadwerkelijk met hem praten. Het zal helpen!

Waarschuwingen

 • Doe niet alsof je iemand die je niet bent.
 • Niet beginnen gesprekken over dingen die ze hebben geen idee over, zoals make-up, meisje drama, of hoe dik je bent.
 • Vergeet niet dat u niet verplicht bent om dezelfde interesses en hobby's als uw man hebben. Jongens kunnen genieten van dingen die vreemd lijken voor u, doe niet alsof dat u geniet van hen ook. Echter niet ondersteunend zijn van de dingen die hem gelukkig maken. (Ex: Verschillende smaken in muziek)
 • Geef hem niet teveel aandacht.
 • Alleen maar omdat je hebt hem laten weten dat je van hem betekent niet dat je hebt hem toestemming om de bewegingen sneller dan je liever op je gegeven. Laat geen man gebruikt het argument dat je hem op geleid.
 • Probeer niet naar wens jullie haten hem. Als hij uitgaat met iemand anders, val hem niet aan voor het, zal hij alleen maar haat je.
 • Drama is een uit te schakelen voor de jongens, de meeste van de tijd die ze willen er niets mee te maken.
 • Flirt niet te veel. Als je gaat om te flirten, flirten mild. Als je dat niet doet, zullen jullie denken dat je te veel van een flirt en beginnen met het maken gemiddelde scheuren over jou. Je wilt niet dat dit.
 • Wenende / huilen is ook een belangrijke schakel.
 • Omdat het gemiddelde is een verschrikkelijke manier om hem te laten weten dat je geïnteresseerd bent. Dit is slechts de perceptie van de media. Voor u, kan het lijken alsof een manier om hem te laten merk je, maar het zal alleen maar eindigen met hem denken dat je hem haat.