Wkanl

Hoe je een meisje in een schoolweek krijgen

Hier zijn een paar vragen voor u: Bent u in een soort van school? Heb je een oogje op een meisje? Wil je haar date? Dan is dit het juiste artikel voor u kunnen zijn! Vergeet niet dat in een relatie kost tijd en energie om te wennen aan, dus goed nadenken over je daden en woorden. Geniet en veel geluk!

Stappen

Hoe je een meisje in een schoolweek krijgen. Vraag haar of ze zou willen om samen te werken aan een project.
Hoe je een meisje in een schoolweek krijgen. Vraag haar of ze zou willen om samen te werken aan een project.

Wat te doen op maandag

 1. 1
  Krijg je daar. Voor de goede dingen, natuurlijk, als een echt goed cijfer. Maar geen opscheppen, geen meisje houdt van een opschepper.
 2. 2
  Vraag haar of ze zou willen om samen te werken aan een project. Echter, als ze al gevraagd om partners te worden alleen maar om een ​​goed cijfer van andere mensen te krijgen, zou ze nee zeggen. Er zijn nog andere redenen waarom ze nee zou zeggen, maar voel me niet slecht. Het is waarschijnlijk niet u.
 3. 3
  Krijgen om haar vrienden weten. Als vrienden van dit meisje zoals jij, zouden ze proberen om jou en haar opgezet. Besteed aandacht aan haar vrienden ook, als ze beginnen te duwen met je geliefde naar u toe en giechelen als je loopt door, ze waarschijnlijk vindt je leuk!
 4. 4
  Probeer een praatje. Meisjes houden wordt gevraagd over zichzelf en zal een gesprek te beginnen. Plus vraagt ​​je geliefde over zichzelf zal u helpen om haar te kennen.
 5. 5
  Gebruik vleierij. (Ex. "Je hebt een A + op je quiz? Wow, dat is echt goed!") Of iets meer flirterige (Ex. "Ik hou van je ketting!") Als u meer flirterige vleierij gebruiken, doe het met mate. Ook nooit commentaar op dingen die zouden maken haar ongemakkelijk voelen.
 6. 6
  Worden vrienden, maar niet al te goede vrienden want dan zou ze niet van je denken romantisch.

Wat te doen op dinsdag

 1. 1
  Voordat je naar school gaat, zorg ervoor om aandacht te besteden aan je uiterlijk en hoe schoon je bent. Vandaag zul je op je best uitzien, dus kies uw blik wijselijk. (Aanbevolen: een simpel t-shirt of informele dress shirt)
 2. 2
  Probeer wat meer van wat je deed op maandag.
 3. 3
  Wees echt lief als front van haar. Niet alleen om haar, maar om anderen ook. Je wilt je geliefde te denken dat je bent een lief en vriendelijk persoon.
 4. 4
  Flirt! Houd het geven van haar aanvult. Ruffle haar haar. Ga niet overboord of zij zou kunnen terugtrekken.
 5. 5
  Staren in haar ogen en zeggen: "Je ogen zijn zo (commentaar)"
 6. 6
  Vertellen een aantal leuke grappen. En zorg ervoor om te lachen om haar, zelfs als hun slechte. Als u niet zeker weet wat te over grap met, probeer dan een grapje over hoeveel je leraar Engels glimlacht. Of hoeveel huiswerk uw leraar van Math geeft uit.
 7. 7
  Raak haar, als je de kans hebt. Als u meer wilt weten over het aanraken van een meisje, lees hier over: Raak een meisje.

Wat te doen op woensdag

 1. 1
  Oefen flirten in de spiegel thuis. Dit maakt je meer zelfvertrouwen over flirten.
 2. 2
  Schrijf een briefje voor haar. En nee, geen nota 'belijden van je ware liefde "een leuke, vriendelijke, en koket manier met haar te praten. Gewoon plak het op een plek waar ze gaan naar die dag, net als haar locker, rugzak, of bindmiddel als je kunt. Indien niet kunt u het aan haar geven. Deze notities kunnen zeggen: "Hey what's up, (haar bijnaam)
 3. 3
  Als je er klaar voor bent, geef je geliefde een knuffel. Bereiden op al worden afgewezen.
 4. 4
  Haar uitnodigen om te gaan voor ijs. Als ze vroeg of het een date, wees eerlijk. Veel plezier en flirten terwijl het hebben van een ijsje.
 5. 5
  Ga zitten met je geliefde in de klas. Maar zorg ervoor dat als je praat niet te raken!
 6. 6
  Introduceer haar om een aantal van je vrienden, maar zorg ervoor dat ze weten dat je van haar.
 7. 7
  Zitten met haar tijdens de lunch. Dan kunt u een praatje!

Wat te doen op donderdag

 1. 1
  Spreek af met je geliefde zo veel mogelijk. Loop met haar naar klassen en studeren samen wanneer dit is toegestaan. Wees voorzichtig niet om haar te volgen de hele dag, of u kunt haar afschrikken.
 2. 2
  Geef haar frequente knuffels! Meisjes houden van knuffelen en knuffelen, maar als het meisje dat je bent geobsedeerd dan niet, wees maar niet bang.
 3. 3
  Lachen naar haar throughtout de dag. Ze zal de hint!
 4. 4
  Koop haar een eenvoudige gift. Misschien wat nieuwe oorbellen of een nieuwe tas? Koop altijd gebaseerd op haar persoonlijkheid.
 5. 5
  Praten over andere mensen samen. Ze kan haar vriendschap met haar beste vriendin uit te drukken, terwijl je kunt praten over je vrienden.
 6. 6
  Indruk op haar. Hopelijk nu, je weet wat ze wil. Leren over alles wat ze leuk vindt en praat met haar over. Blijf uit de buurt van echt fithy dingen, waardoor je je raar uitzien.

Wat te doen op vrijdag

 1. 1
  Koester wat meer. Je liefde.
 2. 2
  Vraag haar uit. Gewoon bieden bioscoopkaartjes of gereserveerde plaatsen naar haar favoriete restaurant en zeggen: "He, wil je naar deze film / restaurant met mij?" Als u al stap 4 op woensdag deed, zou dit makkelijker zijn, maar zo niet, nog steeds proberen. Het ergste dat kan gebeuren is dat ze niet kon zeggen.
 3. 3
  Houd de handen tijdens het lopen door de gang. De meeste meisjes houden van deze en de meeste scholen niet beschouwen het openbaar genegenheid.
 4. 4
  Kus haar! Vraag haar: "Mag ik je kussen?" Zorg ervoor om dit te doen in een prive-plek, als leraren vangen u of haar, kan je zowel in ernstige problemen. Als je zoent, maken het eenvoudig. Een eerste kus moet waarschijnlijk niet tongzoenen of iets zijn.
 5. 5
  Geniet van je relatie!
 6. 6
  Als u bent afgewezen, vergeet niet, er zijn andere vissen in de zee. Veel mensen omgaan met afwijzing, het is een deel van het leven.

Tips

 • Zorg ervoor dat u uw best doen om aantrekkelijk te zijn, met een goede hygiëne en verzorging.
 • Vergeet niet dat voor sommige meisjes, dit kan een maand duren. Het draait allemaal om het meisje. Blijf zo geduldig als je kunt.
 • Focus je inspanningen op wat je weet over haar smaak, de dingen die ze graag (en antipathieën), zodat je een goede indruk maken.

Waarschuwingen

 • Zorg ervoor dat ze niet een vriendje voordat u begint.
 • Niet gebruiken deze technieken als u alleen het spelen van een spelletje met haar.
 • Neem het niet te ver. Dit kan de relatie verpesten, zelfs als vrienden.