Wkanl

Hoe u de juiste man te vinden

Ben je enthousiast voor de slechte jongens, de verliezers, en de doden sloeg vriendjes? In deze saaie nog druk leven, met alle trends en drama, zijn moeilijk voor een meisje te achterhalen wat er gedaan moet worden om de juiste man te vinden. Het goede nieuws is dat je niet een dating-service nodig hebt om een ​​goede man te vinden, moet je naar een website zeggen wat zijn naam is! Deze eenvoudige stap-voor-stap pagina zal u helpen de juiste man voor u te vinden!

Stappen

Hoe u de juiste man te vinden. Maak een lijst van kwaliteiten die je wilt in een droom vent, en verwachten om ongeveer de helft te krijgen op elke dag ga je op.
Hoe u de juiste man te vinden. Maak een lijst van kwaliteiten die je wilt in een droom vent, en verwachten om ongeveer de helft te krijgen op elke dag ga je op.
 1. 1
  Maak een lijst van kwaliteiten die je wilt in een droom vent, en verwachten om ongeveer de helft te krijgen op elke dag ga je op. Bijvoorbeeld, kan een lijst zeggen: "Hij Must: 1) Werken aan of hebben een hoger onderwijs, 2) Heeft u een baan, 3) Heeft u een auto, 4) Behandel zijn familie met respect, 5) te onthouden van het gebruik van drugs." Kies eigenschappen en kwaliteiten die belangrijk zijn voor u als deze lijst zal een hulpmiddel om beter te begrijpen wie je bent dating zijn.
 2. 2
  Nadat u deze lijst hebt gemaakt, open de deur! Vertel elke en elke man die geïnteresseerd is in jou dat je bereid bent om ze op heden zijn, vrienden, beste vrienden, kennissen zelfs, maar ze moeten begrijpen dat ze niet de enige die je bent dating. Dit betekent dat er mag geen jaloezie te zijn, en niemand wordt gekwetst in het proces.
 3. 3
  Plan data met elk van de mannen, en houdt een mentale lijst van die kwaliteiten die in je hoofd tijdens de date. Als je thuis komt, afvinken van de kwaliteiten die je zag getoond, en schrijf de initialen van de gentleman's naast het merk, zodat u weet welke weergegeven die specifieke kwaliteit.
 4. 4
  Blijven daten en completeren dit proces voor hoe lang je voelt dat je nodig hebt. Dingen kunnen een stuk langer dan je denkt te nemen, en de relatie kan bochten je nooit zag aankomen nemen. Deze stap-voor-stap is slechts een springplank voor je om eruit te komen en op de jacht. Wanneer u klaar voor een vaste relatie te voelen, kijken uit over de lijst en zien wie heeft de meeste kwaliteiten die je wilde.
 5. 5
  Wanneer u de twee beste mannen, denk dan welke kwaliteiten je wilde dat ze niet zou kunnen hebben, en beslissen of je het feit dat ze niet die kwaliteiten niet hebben kunnen verwerken. Kunt u omgaan met het feit dat ze niet over een auto? Kun je omgaan met de vervelende dingen die hij doet tijdens het diner, zoals praten met volle mond, slurp als hij drinkt, of te veel praten? Zo ja, dan sluit niet ze uit. Denk dan over hoe ze maken je voelt als je bent om hen heen. Als gesprek en dat "vonk" zijn er niet dan is het duidelijk dat het niet goed voor je. Zo ja, dan perfect.
 6. 6
  Zoek uw hart, en een keuze te maken, laten iedereen weten dat u niet langer in de markt, althans niet voor een tijdje. Uit te leggen dat, hoewel je ze als een vriend, en genoten van de data, je bent gewoon niet geïnteresseerd zijn in een relatie met hen.
 7. 7
  Plan een einddatum met de nummer een kerel, en bespreek met hem hoe je je voelt en wat je intenties voor de relatie in de toekomst zijn, en vraag hem of deze relatie gaat verder gaan. Praat met hem over waar u het wilt gaan, en waar hij het ziet gaan, en als hij echt is het een, dan bereid zijn om een ​​redelijke hoeveelheid tijd wachten.

Tips

 • Belangrijk! Als u de juiste man te vinden, krijgen niet betrokken bij seksuele activiteit, tenzij je weet dat alle risico's.
 • Als u niet wilt dat een jongen die drankjes, niet kijken in de bar!
 • Wees eerlijk en open! Eerlijkheid is de nummer een meest belangrijke ding in elke relatie. En waar, als je breken met een paar van de mannen die ze zouden kunnen worden gekwetst, maar ze liever pijn doen voor een dag of twee, dan verblijf in een relatie die gebaseerd is op valse emoties.
 • Als de datum is een totaal bom, dan buigen out. Niet lijden door het, maar beleefd excuus jezelf van de datum en geen plannen voor een ander niet te maken!
 • Ze niet annuleren op de eerste date, tenzij er iets totaal ongepast gebeurt. Liefde heeft een kans om te groeien, en dat zal niet gebeuren als je Bill opheffen van de boekhouding, alleen maar omdat hij heeft die verouderd bril.
 • Bij het zoeken naar liefde, moet je kijken naar de persoon aan de binnenkant, niet de persoon aan de buitenkant. In deze wereld teveel vandaag richten we ons op de fysieke verschijning. Bill uit de boekhouding met de oude bril kan uw droomprins als u voorbij de ondiepe neiging om alleen maar te kijken naar de fysieke verschijning. Wij meisjes willen het allemaal hebben, en goed, jongens zijn niet zo goed in het geven van het aan ons, maar ze bedoelen het goed, en ze proberen zo hard.

Waarschuwingen

 • Gebruik je gezond verstand. Openbare plaatsen zijn veilig, en op de eerste date, eens om hen te ontmoeten in het restaurant. Ongeveer datum twee of drie moet je in staat zijn om hen te vertrouwen om u op te halen.
 • Altijd naar een openbare plaats bij een eerste ontmoeting, dan als iets slecht zou gebeuren, zou er getuigen van wat ooit gebeurd zijn.
 • Proberen om iemand die je niet beschikt over een verleden met zoeken, want als het was iemand die je ging met de middelbare school, kunnen ze denken dat je niet veranderen. Dan zouden ze niet eens te proberen.
 • Op de eerste date, nooit nodigen hem over aan uw huis. Wacht tot u weet ze een beetje beter. Wacht tot er een paar meer data.
 • Laat nooit een man om voor u. Op datum drie de gentleman moet weten dat je goed genoeg om je eten niet te bestellen.
 • Laat je niet in een fysieke relatie, tenzij je het hebt gepraat door. Dat betekent niet dat je nodig hebt om alle mensen te vertellen dat je uit dat je slaapt met man nummer twee, maar zorg ervoor dat die vent nummer twee begrijpt dat alleen maar omdat het fysiek niet iets anders betekenen. Begrijp ook dat het krijgen van fysieke betekent niet dat je hoeft te krijgen in een serieuze, emotioneel betrokken relatie.
 • Seks hebben nooit op de eerste avond. Dit zou kunnen leiden tot fysieke mishandeling.
 • Niet ooit hebben uw gezin een man voor jou. Ze gaat op zoek naar een man die goed voor hen en niet voor jou klinkt. Dan, als u besluit dat hij niet de juiste man voor jou, je ouders zullen worden verstoord omdat je nooit willen hun keuzes.
 • Op de eerste date, niet verdubbelen met je beste vriend. Dat kan alleen maar leiden tot veel problemen. De eerste datum is om naar elkaar te leren kennen.
 • Heeft je vriend je helpen. Niemand kent je beter dan je beste knop!
 • Wachten om te verdubbelen met vrienden tot een paar data later.
 • Probeer ontmoeting met een enkele, middelbare school vriend.