Wkanl

Hoe je de perfecte vriendje te vinden

Soms lijkt het alsof "prince charming" viel van zijn paard en is nergens te vinden. Volg deze stappen en je krijgt je "nog lang en gelukkig" in geen tijd!

Stappen

Hoe je de perfecte vriendje te vinden. STOP OP ZOEK NAAR HEM!
Hoe je de perfecte vriendje te vinden. STOP OP ZOEK NAAR HEM!
 1. 1
  STOP OP ZOEK NAAR HEM! De perfecte man niet zomaar (of verdwijnt) op uw elke gril. Houd een open geest over elke kerel waar je ook gaat, of het nu naar de supermarkt, een etentje, of gewoon voor een wandeling downtown. Het is niet per se belangrijk te kijken naar de man, maar de jongens die je pad op een dagelijkse basis te steken opmerken.
 2. 2
  Altijd proberen om uw beste persoon te zijn. Mensen die zijn aardig, vriendelijk en trouw aan zichzelf natuurlijk trekken mensen naar hen. Door hoffelijk, beleefd en vriendelijk, zullen de mensen kennis te nemen van je.
 3. 3
  Smile. Het is het kleinste ding, maar het maakt je opvallen.
 4. 4
  Introduceer jezelf! Als je iemand ziet wie je denkt dat is leuk, aardig, vriendelijk, en zo verder, ga en zeg hallo! De grootste fout die je kunt maken is door jezelf er niet blussen. Om de vruchten te plukken, moet u de risico's te nemen.
 5. 5
  Houd een open geest. De absolute perfecte man zou kunnen zijn om de hoek, maar als je niet hem een ​​kans geven wel, zul je nooit weten of hij degene is. Iedereen verdient de kans om bemind te worden door jou, en je moet ze die kans te geven. Wie weet - die kerel die tassen boodschappen, de man die je afgewezen, de volgende grote tv-ster zou kunnen zijn!
 6. 6
  Als je twijfelt, alleen niet vergeten om nooit op te geven. Het is frustrerend bestedingen jaar daten middelmatige jongens, maar, op een dag, zal een man mee te gaan en jullie bewijzen het was het allemaal waard.
 7. 7
  Bepaal voor jezelf wat een "perfecte vriendje 'voor jou betekent. Heeft zo'n man echt bestaan ​​of is hij alleen te vinden op een tv-programma of in een film? Een meisje "perfectie" kan niet voldoen aan de normen een ander meisje, want het is allemaal aan het individu. Bepalen wat kwaliteiten die je zou willen hebben in een vriendje, het geven van je definitie van "perfectie" enige speelruimte.

Waarschuwingen

 • Jezelf zijn en laten het allemaal rondhangen zijn twee verschillende dingen. Correct te gedragen in het openbaar, alsjeblieft.
 • Wees niet te bekrompen zijn. Je wilt niet lijken stuck-up of snobistisch. Met onmogelijke normen, kan het vinden van die "perfecte vriendje" blijken vruchteloos.
 • Het krijgen van je hart gebroken is onderdeel van dating. Weet alleen dat het zuigt, maar het leven gaat verder. Trakteer uzelf op een ijsje en komen de volgende dag op de top!