Wkanl

Hoe maak je een rijke vrouw tot op heden vinden

Wilt u misschien het meisje op de bank zetten en leven met het geld - maar meestal gebeurt het omgekeerde.

Stappen

Hoe maak je een rijke vrouw tot op heden vinden. Hang out waar je weet dat veel rijke mensen zijn.
Hoe maak je een rijke vrouw tot op heden vinden. Hang out waar je weet dat veel rijke mensen zijn.
 1. 1
  Hang out waar je weet dat veel rijke mensen zijn. Je hoeft niet te verhuizen naar Palm Beach of iets. Probeer een exclusieve fitnessruimte, een luxe restaurant, of country club.
 2. 2
  Als je ziet dat ze heeft een designer tas en zonnebrillen dan kunt u waarschijnlijk voor gaan. Wees voorzichtig en leren om bedriegers te herkennen.
 3. 3
  Kleden in alle wit (alleen als voor arbeids dag); veel mensen weten dit niet, maar wit maakt je rijker lijken. Doen alsof je belangrijk bent en als je kunt, iemand te bellen en schreeuwen tegen hen aan de telefoon voor een tijdje. Overwegen te investeren in een mooie en dure telefoon.
 4. 4
  Ophangen en kijken om te zien of je haar oog hebt gevangen. Als dat zo is, haar aanpak en proberen om een ​​praatje te maken, kijk of je kunt ontdekken wat haar vader voor de kost doet. Als hij een chirurg, advocaat of als je zijn naam herkennen... je je meisje hebt gevonden! Vraag haar uit om ergens dure, zoals Morton's. Dit is het een gok omdat je uiteraard zal moeten betalen voor de eerste date en je wilt niet dat ze denken dat je bent gierig dus wees niet bang om uit te geven. Als ze echt heet u niet wilt dat uw tijd te verspillen, tenzij ze lijkt je echt graven. Haal haar nummer en haar niet te bellen voor een paar dagen. U wilt lijkt mysterieus en moeilijk te krijgen. Lijken niet beschikbaar of wanhopig.
 5. 5
  Gefeliciteerd! Het harde deel is voorbij! Nu alles wat je hoeft te doen is haar te imponeren op je date en je bent in! Sorry maar je gaat te hebben om te gaan winkelen en iets weg hete kopen. Gaan "all in" en laat haar een enkele rode roos (een dozijn lijkt wanhopig). Draag een onvergetelijke cologne. Pro Tip: Als je wat over haar kleren (in het geheim) kan spuiten voordat de nacht voorbij is, zal je haar geheugen opfrissen als ze gaat te nemen uit haar kleren. Dit zal haar herinneren u en willen meer. Wees een heer op je date. Hebben een vriend te bellen je in het midden van de dag. Excuses uitbundig om uw hete date en kort te spreken, maar met klasse aan je vriend. Zij zullen worden geïntrigeerd en denk aan haar belangrijke papa.
 6. 6
  Koop haar iets. Elk meisje houdt wetende dat een man haar ijs zal kopen of te betalen voor de maaltijd. Als je op een park, neem een ​​foto, krijg haar een aandenken aan u te herinneren. Wees een aardige vent en tip de ober, als je wilt zijn in haar klas, beter kijken als het.
 7. 7
  Voor je tweede date ga ergens gratis. Probeer een wandeling in het park of het strand. Het zal niet breken de bank en zal haar laten zien heb je een zachtere kant. Heb je buddy bellen je weer maar in plaats van het beantwoorden van deze keer kijken naar het gesprek en zet uw telefoon uit of, beter nog, als zij zal vallen voor het, doe net als in de films en breken. Zij zullen onmiddellijk worden verliefd op je.
 8. 8
  Als alles goed gaat de twee van u zal binnenkort worden strakker dan ooit. Beginnen haar aanbod te laten betalen en binnenkort dingen zullen in de plaats te vallen. Onderzoek haar vader op het internet of praat met zijn assistenten en kijk of je zijn belangen kan vinden. Toen ze neemt u om hen te ontmoeten, breng een fles van de duurste wijn (probeer wijncollectie van je ouders als je in de buurt van hen wonen) Vertel haar moeder je weet waar haar dochter kreeg haar looks en zorg ervoor dat je haar vaders auto compliment, huis, zwembad, enz. en zorg ervoor dat je praat over die belangen je hoorde over hem. Het helpt om "props" indien mogelijk brengen. Nooit liegen, gewoon de waarheid te rekken.

Tips

 • Verliefd op dit meisje is altijd een plus. Je zult nooit meer zorgen te maken over geld.
 • Als ze erachter komt dat je niets hebt, geef dan de schuld op de beurscrash.
 • Voor het huwelijk, zorg ervoor dat je allebei chemie.
 • Zorg dat je spel.
 • Het winnen van haar vader dan is de sleutel.
 • Je moet vroeg te beslissen over de vraag of je rijk persona zal zijn nouveau riche of oud geld rijk. Beide benaderingen hebben Pluspunten en minpunten.
 • Op de lange termijn, zal geld niet je compatibele dus probeer je eigen manieren om rijk te worden, in plaats van op zoek naar iemand met geld te maken.
 • Dragen dure cologne.

Waarschuwingen

 • Je zou kunnen eindigen trouwen met een vrouw die je niet houdt. Dit is een goed recept voor een ongelukkig leven. Dan weer, zal dit zo'n groot probleem zijn, aangezien je in staat om geld in op alimentatie wanneer het huwelijk eindigt in een scheiding zal zijn.