Wkanl

Hoe tot op heden een stripper


Dus je hebt gespot een mooie vrouw die je graag date. Maar als ze een exotische danseres, die dingen bemoeilijkt. Er zijn tal van stereotypen moet je bewust zijn van (en negeren) voordat u uw verhuizing, of anders zult u uw kansen op het ooit tot haar beter te leren kennen verpesten. De sleutel is om oprechtheid tonen in een omgeving waar de focus ligt vaak op het uiterlijk en geld.

Stappen

Hoe tot op heden een stripper. Bieden het voordeel van de twijfel.
Hoe tot op heden een stripper. Bieden het voordeel van de twijfel.
 1. 1
  Bieden het voordeel van de twijfel. Voordat je zelfs stap in een club, een bewuste poging om open-minded. Ga er niet vanuit dat, omdat ze zijn strippers, ze promiscue en niet in staat om geld te verdienen op een andere manier moet zijn. Sommige dansers zijn zeer intelligent en zou kunnen doen wat ze doen om hun eigen weg te betalen via school of school voor verpleegkundigen. Andere dansers zou zeer ongelukkige omstandigheden hebben gehad dat je kon niet eens voorstellen, en zou kunnen werken bij een club om hun gezin te voeden of sturen hun kind naar een goede school. Het is heel makkelijk om een ​​boek beoordelen door zijn dekking, maar je zult nooit ver komen met een stripper waard dating als je die route.
 2. 2
  Weet wat je aan begint. Strippers krijgen veel aandacht, in de club en vaak van te maken. Als je niet kunt omgaan met uw partner ontvangt volop bewondering, dating een stripper is waarschijnlijk niet voor u. Ga niet in een relatie met een stripper te denken dat je kunt 'veranderen' haar of haar verwachten dat ze een andere baan te krijgen. Accepteren dat ze strips of iemand vinden die dat niet doet.
 3. 3
  Zoek een club waar je je prettig voelt. Meestal het soort club ga je naar de aard van de vrouwen die er werken te bepalen. Sommige clubs worden gekenmerkt door zeer jonge onervaren meisjes, afgemat veteranen, goudzoekers of al het bovenstaande. Het is een goed idee om vrouwen die meestal worden aangetrokken door de gangster soort man die ze kan geven een gevoel van bescherming en volg hun partij levensritme te vermijden - je zou je geluk met hen, maar ze zijn niet goed dating materiaal. Ga voor de heren club soort plekken waar je meestal vinden meer opgeleide dansers, soms studenten of zelfs afgestudeerden. Deze meisjes zijn meestal veel interessanter en open voor het socialiseren binnen de grenzen van hun werkplek.
 4. 4
  Toon vroeg. Ga naar de club, direct na het openen, meestal in het eerste uur of anderhalf uur nadat ze te openen, de plaats is dood en de strippers zijn gewoon chillen, opknoping rond, het beoefenen van pole-trucs en met elkaar praten. Dit is het beste moment om te proberen om ze te benaderen zonder het gevoel onder druk omdat ze nog niet in hun crazy money-making-modus.
 5. 5
  Begin een gesprek. Wees lief en niet-oordelende. Veel van deze meisjes worden gebruikt voor het verkrijgen van de slechtste behandeling van mannen die hen als een wegwerp stukken vlees beschouwen. aan hen, geef ze een kans om open te stellen en u vertellen hun verhalen (die zijn meestal interessant), en toon oprechte interesse in hun activiteiten buiten de strip-club. Weet je aandacht niet richten op hun lichaam. Iedereen houdt van complimenten, maar ze krijgen ze de hele tijd. Gebruik oogcontact, geen been of buste gapen. In plaats van te complimenteren hun lichaamsdelen, vertel hen dat ze er goed uitzien in hun nieuwe outfit (complimenten aan de kleurenschema) of ze zijn echt het verbeteren van een partij op de pole-trucs, dat soort dingen. Vraag hen over boeken, films, school, familie, leven en zij zullen u een stuk interessanter te zijn dan de meeste van hun klanten te praten.
 6. 6
  Tip haar op het podium, maar krijgt niet een lapdance van iedereen. Als je betaalt voor een lapdance van haar, zal ze u overwegen een "normale" maar betaal haar voor haar tijd als je praat haar op voor een tijdje (ze is aan het werk na alle). Ze zal je nooit dateren eens dat zakelijke relatie met haar is vastgesteld. En als je niet krijgt overlappingsdansen van haar, het is zeker niet een goed idee om te dansen te krijgen van een van de andere vrouwen. Wanneer je storten op het podium, maar je moet tip alle dansers, slechts topje haar een beetje extra. Als je haar enige tip, dat kan een beetje extra jaloezie en onenigheid onder de dansers dat haar vereniging een beetje moeilijker zal maken met u te bevorderen.
 7. 7
  Verlaten wanneer de club te druk en alle meisjes beginnen met het geven lap dances aan hun klanten. Laat haar weten dat je niet wilt te mengen in haar geld te maken, wensen haar veel succes en vertel haar dat je zult komen om haar een andere dag te zien. Met een aantal bezoeken, zal ze hopelijk lachen als je bezoekt en een hemelsbreed naar u zodra ze de kans krijgt. Als ze dat niet doet, kan het zijn dat ze niet strikt geen datum geen klanten van de club, of zij kan al dating iemand.
 8. 8
  Vraag haar uit. Als ze niet bereid is om u te ontmoeten buiten de club om te hangen, zij speelt u. Ja, zou ze terughoudend en voorzichtig, maar als ze blijft draaien je naar beneden, er is geen noodzaak om haar niet meer na te streven. Als ze niet akkoord te gaan op een datum, doe iets lief en romantisch. Ze is een stripper en ze wordt gebruikt om jongens interesse tonen om haar door geld en flitsende cadeautjes. Proberen om iets dat is gerelateerd aan een gemeenschappelijk belang is dat je ontdekt hebt in uw gesprekken met haar te doen. Wat je ook doet, niet ooit veronderstellen dat omdat ze een stripper ze zal gaan naar bed met je meteen. Integendeel, een aantal van deze meisjes meestal een lange tijd om je te leren kennen, en niet het algemeen mannen vertrouwen, omdat zij omgaan met de slechtste kanten van mensen voor enkele uren per dag, dus wees geduldig en laat haar dat je bent verschillende.
 9. 9
  Te aanvaarden van haar baan. Als er een ding leidt tot een ander en je uiteindelijk dating een stripper, zal ze waarderen dat u begrijpt dat ze werkt en het maken van meer geld dan veel familie de praktijk artsen. In feite, ze gewoon kunnen plannen op een dag net zo veel dansers worden gebruikt om het verdienen van een veel hoger inkomen dan de meerderheid van de bedienden hebben! Begrijpen dat veel vrouwen kiezen voor dit gebied, omdat het hen in staat stelt de vrijheid om tijd aan andere belangen of prioriteiten na te streven, dus plan data op haar schema hebben, en kunt u, haar niet te bellen voordat 11:00.

Tips

 • Niet gedronken worden bij de club waar ze danst. Kleden mooi en zorg ervoor dat je goed ruikt.
 • Vraag hen niet om hun telefoonnummers of echte namen meteen. Laat ze het je geven wanneer het de juiste tijd. Geef ze uwe plaats.
 • De beste kans van dating een stripper is wanneer u hen ontmoet buiten de club - op de sportschool, een concert, de winkel, enz. Zoals gezegd, zal een aantal strippers geen date geen klanten; sommige strippers zal 'hook up' maar niet op heden een zeer aantrekkelijke klant, en sommige strippers zal zo nu toe een klant ze aantrekkelijk vinden.
 • Als u een relatie met een stripper, blijf uit de club is ze binnen Jaloezie heeft de neiging om zijn kop op te steken, ook al is de stripper is op de baan en de behoeften van de 'drukte' doen om een ​​inkomen te krijgen. Ze kunnen zich ook jaloers als je flirt of aankoop dansen uit andere strippers. Het laatste wat een stripper nodig heeft, is de relatie problemen komen in haar werkplek.
 • Ontfermen de danser eerste. De meeste dansers hekel aan de managers en hebben hun favorieten onder de uitsmijters. Als je eerst bevriend de dansers, hoeft u zich geen zorgen te maken over het feit dat men die "griezelige" vriendjes van de manager.

Waarschuwingen

 • Zelfs als een stripper vraagt ​​uw telefoonnummer of visitekaartje, ga er niet vanuit dat ze echt geïnteresseerd in dating u. Ze misschien geïnteresseerd in het kweken van je als een vaste klant of het houden van je geïndexeerd in geval ze heeft je zakelijke dienstverlening in de toekomst (als je een advocaat, fotograaf, etc.).
 • Sommige vrouwen (niet alleen strippers) proberen een 'suikeroom' of een 'suiker mommy' vinden - iemand die zal betalen voor de kosten van levensonderhoud, bieden geschenken en reizen, in ruil voor seksuele gunsten, arm candy of louter gezelschap. Sommige strippers kunnen lijntje een of meer 'suiker papa's' als ze weg kunnen komen met het.