Wkanl

Hoe te zwakke nagels versterkt op natuurlijke wijze

Zwak, bros, barsten, splijtende nagels en haveloos, pijnlijke nagelriemen kan frustrerend zijn! Navigeren door de eindeloze remedies in uw lokale drogisterij kan frustrerend zijn als goed. Het lijkt alsof er duizenden producten, van moisturizers tot poetsmiddelen, die beloven om je nagels sterker, harder, langer en sneller groeien. Echter, hoeft u niet hun toevlucht moeten nemen tot het gebruik van chemische verharders of breng een klein fortuin op speciale moisturizers! U kunt uw nagels genezen door het nemen van een aantal praktische, eenvoudige stappen.

Stappen

Hoe te zwakke nagels versterkt op natuurlijke wijze. Denk na over hoe u op dit moment zorg voor uw nagels.
Hoe te zwakke nagels versterkt op natuurlijke wijze. Denk na over hoe u op dit moment zorg voor uw nagels.
 1. 1
  Denk na over hoe u op dit moment zorg voor uw nagels. Wil je ze clip en houd je handen gehydrateerd? Werk je met je handen een stuk? Bijt u uw nagels? Bent u begraven je nagels onder lagen van acryl gel of nagellak, en dan laten weken in aceton om de gel of nagellak te verwijderen? Heb je veel tijd met je handen door te brengen in het water, zoals zwemmen of de afwas? Je dagelijkse activiteiten hebben veel te maken met de kwaliteit van uw nagels. Neem een ​​inventarisatie van deze dingen, en rekening houden met de invloed die ze hebben op de kwaliteit van je nagels.
 2. 2
  Beperk uw blootstelling aan agressieve chemicaliën. Agressieve chemicaliën, zoals aceton en anderen vinden in nagellakken, (evenals andere chemicaliën men zou kunnen tegenkomen, als je werkt met hen!) Kan vocht sap uit je nagelriemen en verzwakken je nagels aanzienlijk. Besteden veel tijd met je handen in het water kan ook verzachten je nagels, waardoor ze gemakkelijk breken. Geef je nagels een pauze! Verwijder zorgvuldig alle polish u zou kunnen hebben op je nagels. Klem uw nagels kort. Als je een gewoonte van uw nagels bijten, een verbintenis aangaan om te stoppen! Als onderdeel van uw routine is een bezoek aan de nagelsalon elke week of zo, overwegen om een ​​hiaat van deze praktijk. Laat uw nagels naakt, laat ze ademen. (En bespaar je geld!) Dit is een van de beste dingen die je kunt doen voor je nagels!
 3. 3
  Draag handschoenen! Bij het doen van zwaar werk met je handen, draag werkhandschoenen.
  • Toen de afwas, draag die leuke gele afwashandschoenen.
  • Bescherm uw nagels tegen de elementen.
  • Ook, om je handen zacht en gehydrateerd en je nagels goed gehydrateerd, slather je handen met je favoriete lotion of vaseline of niet-petrolatum gelei (verkocht in reformwinkels) of natuurlijke oliën, zoals olijfolie, kokosolie, amandelolie of jojoba-olie of een mengsel, en glijden op katoenen handschoenen voordat je gaat slapen. (Verwijder alle ringen voordat je dit doet, anders wordt uw sieraden zullen alle gunked opstaan.) Als je wakker wordt, zal uw handen, nagels en nagelriemen voelen en zien er zacht, gehydrateerd en gezond.
  • Als u dit kunt doen op een regelmatige basis, moet je beginnen om een ​​verschil in de kwaliteit en de gezondheid van uw handen en nagels zien.
 4. 4
  Bij het ​​indienen van uw nagels, bestand slechts in een richting. (Dit vergt oefening, vooral als je in de gewoonte van gewoon zagen heen en weer met je nagelvijl.) Indienen in een richting voorkomt dat de nagel van splitsing en verbetert de kwaliteit van uw nagels. Vermijd ook metalen nagelvijlen, omdat ze kunnen erg hard. Gebruik een basis nagelvijl, en gebruik de lichtere, fijnere korrel kant zo veel mogelijk. Je wilt zijn voorzichtig met je nagels.
 5. 5
  Werken van binnen-out. Uw dieet heeft net zoveel te maken met de kracht van je nagels als uw levensstijl. Kijk naar je dieet. Als je lichaam krijgt niet de juiste hoeveelheden eiwitten, vetten, vitaminen en mineralen die het nodig heeft, dan is het niet van plan om in staat zijn om sterke nagels te maken. Natuurlijk heb je gehoord dat je moet "eten van een uitgebalanceerd dieet!" uit tal van andere bronnen, en je hoeft niet om het opnieuw te horen. Hoewel het maakt echt een enorm verschil. Als je eet een gezond dieet en je nagels zijn nog steeds zwak is, overwegen te investeren in een hoogwaardig supplement voor haar, huid en nagels. Deze supplementen bevatten meestal vitamine A, C, D, E, evenals vele B-vitaminen en foliumzuur, zink, ijzer, calcium en biotine. Ervoor zorgen dat je een goede inname van omega 3 oliën kunnen ook verminderen uw risico van zwakke, broze nagels. Wanneer genomen op een regelmatige basis, kunnen supplementen een aanzienlijke positieve effecten hebben. Niet alleen zal je nagels sterker, ziet u een verbetering van uw huid en haar, en je kan zelfs gezonder voelen en meer energie hebben ook!
 6. 6
  Buff je nagels. Krijgen een goedkope, vierzijdig nagel buffer van uw lokale drogisterij. Buffing je nagels brengt bloed en lymfe naar de nagel matrix (de weefsels onder je nagels verantwoordelijk voor de productie van nieuwe vingernagel!) En ook verzacht ribbels in je nagels en maakt ze glanzend. Buffing je nagels stimuleert nieuwe (sterkere) nagelgroei en ook maakt ze mooi en stijlvol, zonder toevlucht te nemen tot chemische-zware poetsmiddelen!
 7. 7
  Als je alles wat je maar kunt bedenken heb het geprobeerd, die alle van de suggesties, en je nagels zijn nog steeds zwak en broos, of u vermoedt dat er misschien andere problemen gaande-schimmel, infectie, wat-aarzel niet om te vragen uw arts. Net als uw huid, ogen en haar, je nagels zijn een weerspiegeling van uw algehele gezondheid en welzijn.

Tips

 • Leer de natuurlijke look houden.
 • Wees geduldig. Je nagels-zoals alles in het leven-niet zwak en broos geworden in een dag, dus niets wat je kunt doen zal blijvende, echte gevolgen hebben meteen. Geef het tijd, en je zult blij zijn als je je nagels begint te herstellen!
 • Er zijn tegenstrijdige berichten over de effectiviteit van de consumptie van gelatine om sterkere nagels en langer haar aan te moedigen. Sommige mensen zweren erbij, anderen zeggen dat het een oud fabeltje dat niet op feiten gebaseerd is. Maar als je geniet van het eten van Jell-o, kon het geen kwaad om het te proberen! Het toepassen van unflavored, loopneus, gelatine goed gehydrateerd nagels plaatselijk kan helpen patch van tekortkomingen.
 • U kan nodig zijn om een ​​arts te zien. Er zijn vele redenen voor zwakke nagels.

Waarschuwingen

 • Het is gemakkelijk om te kopen in de beloften die cosmetische bedrijven maken, maar probeer te voorkomen poetst of lakken belooft om je nagels sterker of moeilijker maken, of je in met zinnen als "alle natuurlijke", "groei complex" of "resultaten gegarandeerd lokken! " Aan het eind van de dag, deze poetsmiddelen zijn alleen dat-nagellakken, gevuld met chemicaliën. Deze zijn een snelle oplossing. Althans voor de eerste paar weken van herstel van uw nagels, weg te blijven van hen.
 • Acryl nagels zijn geweldig als je wilt lange nagels snel, maar ze kunnen je echte nagels beschadigen. Sterke chemicaliën kunnen bloedzuiger vocht uit je nagelriemen en nagels shapers kan de nagelplaat beschadigen (dat is zeer pijnlijk!) Wat lijkt een quick-fix daadwerkelijk kan u terug heel wat!