Wkanl

Hoe maak je nagels sneller groeien en houd je handen zacht

Heb je korte & zwakke nagels? Lees verder voor tips en trucs over hoe je je nagels sneller groeien en houd je handen mooi, zacht en gezond.

Stappen

Hoe maak je nagels sneller groeien en houd je handen zacht. Vermijd het schilderen van uw nagels, want dit verzacht het puntje van je nagel en breekt je nagel (net als alle chemische stoffen) in nagellak.
Hoe maak je nagels sneller groeien en houd je handen zacht. Vermijd het schilderen van uw nagels, want dit verzacht het puntje van je nagel en breekt je nagel (net als alle chemische stoffen) in nagellak.

Maak je nagels groeien snel

 1. 1
  Vermijd het schilderen van uw nagels, want dit verzacht het puntje van je nagel en breekt je nagel (net als alle chemische stoffen) in nagellak.
 2. 2
  Niet je nagels bijten. Als u uw nagels zullen nooit lang groeien. (Extra tip: Als je een bijter, als je voelt de drang om te bijten je nagels zitten op je handen of doe iets creatiefs met hen om je geest gedachten te brengen)
 3. 3
  Vermijd het graven / krabben met je nagels als deze verzwakt je nagels en als gevolg van deze hebben ze meer kans op breken of niet goed groeit.
 4. 4
  Gebruik een hand en nagel moisturizer dagelijks: een met niet al te veel chemische stoffen en natuurlijke ingrediënten. Gebruik dit drie keer per dag en slechts een beetje op je nagels.
 5. 5
  Reinig je nagels met een nagel reiniger dagelijks.
 6. 6
  Gebruik een nagelversterker (avon, 4 £ 0,00) met natuurlijke ingrediënten twee keer per week omdat dit zal helpen uw nagels sterker en zal ook helpen om ze te laten schitteren.
 7. 7
  Duw je nagelriemen naar beneden (de kleine witte halve cirkel aan de onderkant van je nagel). U kunt een speciaal item te krijgen om dit te doen, vraag in laarzen of een chemicus en doe het twee keer per dag. Dit duwt de huid naar beneden en maakt nagels langer lijken terwijl ze groeien.

Het maken van uw handen zacht en gezond

 1. 1
  Voorkomen dat je handen in sterke vloeistoffen (E. G bleekwater, schoonmaakmiddelen) als dit krijgt chemicaliën op uw handen en maakt ze kijken en voelen stijf en verschrikkelijk.
 2. 2
  Gebruik een hand en nagel crème dagelijks, alleen gebruik maken van een klein beetje op de rug van je hand en wrijf in. (Als je hydrateren uw handen te veel zullen ze vettig geworden)
 3. 3
  Vermijd zitten in het bad of douche te lang, want dit maakt uw handen en voeten rimpelige, dit kost ook veel vocht uit je huid.
 4. 4
  Als je je handen gebruiken veel (E. G Tuinieren, Schrijven, koken) probeer dan je best om 5 keer per dag hydrateren in een nog tijdsplan.