Wkanl

Hoe maak je een sleepover zoals blair waldorf gooien

In Gossip Girl World, jaarlijkse logeerpartij Blair Waldorf is een van de meest besproken gebeurtenissen van het jaar. Als u wilt een geweldige logeerpartij net als Blair gooit, je bent op de juiste plek. Ook al heb je misschien niet stinkend rijk of levend in een enorme plaats met onderschuifbed bedden tot uw beschikking en dienstmeisjes op uw wenken-en-bellen, zal deze gids u helpen de perfecte sleepover hosten.

Stappen

Hoe maak je een sleepover zoals blair waldorf gooien. Plan geen details, zoals wat voedsel dat je koopt en wat films die u wilt huren.
Hoe maak je een sleepover zoals blair waldorf gooien. Plan geen details, zoals wat voedsel dat je koopt en wat films die u wilt huren.
 1. 1
  Plan geen details, zoals wat voedsel dat je koopt en wat films die u wilt huren. Zorg ervoor dat je alles van te voren.
 2. 2
  Schoon alles tot in de kamer je gaat naar de sleepover gastheer in. De kamer moet perfect zijn en georganiseerd. Doe weg een wirwar van kabels, zet alle make-up en beauty producten in een deel van de kamer, alles wat je niet iedereen te zien (zoals een dagboek) en geven alles wat je gezien wilt worden (zoals een award) wilt verbergen, en voer de stofzuiger rond. Wanneer de kamer schoon is kun je beginnen met de voorbereiding voor uw sleepover.
 3. 3
  Uitzoeken van de slaapplaatsen. Als mensen slapen op matrassen op de grond, zet de matrassen naar beneden en zet lakens en dekbedden op hen. Voeg veel stijlvolle kussens. Probeer de bedden kop te regelen om het hoofd in een soort rechthoek, en zet mooie tafels in tussen de hoofden van de bedden. Versier de tafels met mooie tafels doeken en voeg een paar schemerlampen op hen. Probeer en gebruik de ruimte zo goed als u kunt. Het is goed als je een bak ergens in de ruimte voor voedsel pakketten en stuff. Als u een sfeerverlichting, zoals kerstverlichting of lampen, het is goed want het creëert een sfeer. Alles moet uitzien alsof het hoort te zijn, met niets op zijn plaats.
 4. 4
  Nodig uw BFFs. Beslissen hoeveel mensen u ondervindt dan, Blair heeft meestal een menigte, maar ze eerst nodigt haar BFF's. Afhankelijk van hoeveel mensen je mag, nodig uw BFFs, dan iemand anders. Zorg ervoor dat het goed met je ouders, bevestig met hen een tweede keer voor de zekerheid. Zorg ervoor dat de drop-off en pick-up wordt geregeld met je vrienden.
 5. 5
  Schik make-up en schoonheidsproducten op een lange tafel. Zet uw favoriete glamoureuze kleding op rekken en rol ze in de sleepover kamer. Voeg spiegels en boa's.
 6. 6
  Het voedsel moet een decoratie op zich! Zet cookies in stijlvolle glazen potten, fruit in dure kijken bekers, dranken in kristallen flessen en een grote kom alcoholvrije champagne op meerdere tabellen. Schik champagneglazen mooi (geen papieren bekertjes) en trays van Franse en Italiaanse desserts en druiven een beetje overal toe te voegen. Voeg een speciale maaltijd voor warme dranken zoals koffie of warme chocolademelk, misschien zelfs een ouderwetse thee set (maar vergeet niet het is niet een tea party).
 7. 7
  Start de sleepover! Blair begint haar logeerpartijtjes bij ongeveer 7:00. Begin met make-overs, ga dan naar Gossip Girl, want Gossip Girl is fictie, start een Gossip Boek en deel alle roddels weet je erin kon je elke sleepover aan toe te voegen. Daarna een film kijken. Volg deze door het doen van elkaars nagels. Nadien zijn er tal van dingen die je kunt doen, plezier maken is het belangrijkste ding. Ook zorg ervoor dat je ontbijt in petto hebben voor de ochtend.
 8. 8
  Krijgt ook wat muziek en dans de hele nacht tot je in slaap valt.

Tips

 • Zorg ervoor om te handelen zeer VIP, populaire en exclusieve, maar niet snobistisch.
 • Er zijn veel dingen die je kunt doen op een sleepover. Hier zijn enkele andere leuke dingen te doen op een sleepover Blair:

Waarschuwingen

 • Wees voorzichtig met drinken en drinken spelen. Vele malen mensen spelletjes spelen en uiteindelijk zichzelf voor schut. Als je gewoon je vriendinnen over, kunt u een paar drankjes, maar classy meisjes niet dronken worden, krijgen ze alleen gespoeld.
 • Geen drugs doen. Je ouders zullen weten en het is echt niet Blair Waldorf...
 • De meeste logeerpartijen worden niet neergestort omdat ze niet al te goed bekend, maar soms ook jongens zijn bekend om logeerpartijtjes meisjes 'crashen. Als u niet wilt dat mensen rond die hebben aangetoond up, krijg je ouders om "schoppen ze uit" of "vertel hen dat het tijd om te vertrekken", zodat u er niet uit als de bad guy.
 • Veel meisjes gemengd met verwachtingen en alcohol kan veranderen in een kleverige situatie. Laat je niet uit de hand en geen compromis jezelf, want je durfde bent om iets te doen. Probeer niet om iemand ofwel iets doen.
 • Wees gewaarschuwd dat meestal als je het huis verlaat zonder toestemming van je ouders, zullen ze te weten komen over het. Je kunt niet stiekem genoeg, dus probeer je feesten doen voordat avondklok en kom dan naar huis.