Wkanl

Hoe te krijgen over zijn liefdesverdriet

Being smoorverliefd is een staat van gevoel naar beneden en blauw omdat je ofwel verlangen naar liefde, het missen van een dierbare die is ver weg, of willen liefde weer slecht na een breuk. Het tegenovergestelde van verliefde, die smoorverliefd betekent dat je een gevoel van verlangen, angst over het niet hebben van een liefdevolle metgezel, en willen slecht om weer verliefd te zijn of binnen een liefdevolle relatie.

Genezen van het gevoel van liefdesverdriet is deels over het wijzigen van je gemoedstoestand en deels over het krijgen van meer actieve en afleidende jezelf. Gecombineerd, kan je gedachten en handelingen liefdesverdriet omdraaien en gewoon te accepteren voor wat het is terwijl je met je leven!

Stappen

Hoe te krijgen over zijn liefdesverdriet. Identificeer de symptomen van uw liefde-ziekte.
Hoe te krijgen over zijn liefdesverdriet. Identificeer de symptomen van uw liefde-ziekte.
 1. 1
  Identificeer de symptomen van uw liefde-ziekte. De volgende symptomen kunnen wijzen op een geval van liefde-ziekte:
  • Je voelt je lichamelijk ziek, zoals het hebben van een put in je maag, vinden het moeilijk om normaal te ademen, of pijn ergens, hoofdpijn en diarree of andere darmproblemen zijn ook mogelijk
  • Misschien voel je je misselijk, en een verlangen hebben om omhoog te gooien van de stress
  • Uw eetlust veranderingen, ofwel verliezen of vinden het veel grotere
  • Je voelt je uitgeput en lusteloos de hele tijd
  • Je kan niet goed communiceren met anderen, of je wilt niet veel te spreken, hetzij over uw liefde-ziekte of wat dan ook
  • Je veel, ofwel de hele tijd of in de on-and-off fase, misschien eenvoudig verrekend door sentimentele gelegenheden
  • Je voelt je angstig, misschien zelfs ervaren paniekaanvallen
  • Je zou griepachtige symptomen hebben zonder ziek met griep.
 2. 2
  Realiseren dat al deze gevoelens hebben een bron in en woede. Je het gevoel alsof er iets verloren is gegaan vanaf of vermist in je leven en het is echt een diep gat. Als je net gebroken met iemand, je bent waarschijnlijk te gaan door de stadia van rouw, maar ook degenen die zijn liefdesverdriet van eenzaamheid of angst om achter te blijven kan ook een gevoel van verdriet voelen niet ervaren wat anderen lijken te hebben. Grief bestaat uit schok op de verandering in uw situatie, ontkenning van wat er is of gebeurt, emotionele pijn, woede, onderhandelen, en dan acceptatie. In het geval van de situatie waarin je geliefde levens van je weg naar werk of studie, je woede is vergelijkbaar met die van een persoon met een gebroken hart, omdat je alleen voelen, niet in staat om opnieuw te verbinden wanneer het er toe doet, en blootgesteld aan het zien van gelukkige paren samen om je heen de hele tijd.
  • Merk ook op dat deze symptomen depressie kunnen spiegelen, maar heeft de neiging om meer intense emotionele en psychologische reacties, zoals een gevoel van hopeloosheid, gebrek aan enthousiasme voor alles te betrekken, het gevoel dat u en / of uw leven is waardeloos, of zelfs gevoelens van zelfmoord. Als je dat een van deze laatstgenoemde emoties en psychologische reacties, zie uw arts voor de diagnose en goede hulp van buitenaf.
 3. 3
  Handhaaf een. Hoewel het verleidelijk om te knabbelen op fast food en snacks kunnen zijn, je lichaam heeft behoefte aan goede, gezonde voeding nu te helpen denken recht en sterk te blijven. Als je niet in een goede fysieke conditie, kan uw liefde-ziekte leiden tot lichamelijke ziekte, omdat je is onvoldoende gevoed. Eet gezond voedsel en waarom niet proberen nieuwe gerechten uit een kookboek je hebt verbeeldde proberen voor een tijdje. U kunt allerlei nieuwe smaken en lekkernijen ontdekken als onderdeel van uw gezonde voeding, die zal dienen als een aangename afleiding.
  • Drink veel water, mineraalwater (zonder koolzuur) of nog steeds. Houden gehydrateerd is belangrijk, terwijl je veel denkwerk te doen.
  • Vermijd verdrinking uw verdriet in alcohol of drugs. De na-effecten zal pijnlijk zijn en het gebruik van deze uit te stellen na te denken je een weg door de liefde-ziekte zal niet helpen, maar zal gewoon verlengen van de pijn.
  • Kleine hoeveelheden pure chocolade en lekkernijen zijn toegestaan. Er is geen noodzaak om jezelf te voorkomen hebben van een paar heerlijke traktaties nu en dan!
 4. 4
  Wees lief voor je lichaam. Dit is niet het moment om te slungelig op de bank, klagen over je lot en medelijden voor jezelf door verlichte ontbijtzaal tub na bad van ijs tijdens Sex and the City herhalingen. Als u al deel uitmaakt van een groep, sportactiviteit, of andere lichamelijke inspanning, zeker om het te houden. Zo niet, of als u wilt rev it up en maak een verandering, kies iets nieuws om uw lichamelijke activiteit. Kies iets als yoga, Pilates, fietsen, een team sport, gym workouts, martial arts, enz. Als het nieuw is, zoveel te beter omdat je zowel mentaal als fysiek uitgedaagd worden door iets dat uw volledige aandacht nodig heeft om het goed te krijgen.
  • Op zijn minst, neem dagelijks een wandeling van 20 minuten rond uw buurt. Neem je of iemand anders voor een wandeling als je eenzaam bent, of ring een vriend of buur en vraag om te gaan wandelen met hen.
 5. 5
  Slaap lekker. Liefde-ziekte kan brengen op angstige gedachten en zorgen dat u kunt blijven te laat als je ze laat. Niet doen. In plaats daarvan, onderhouden een zeer regelmatige slaap routine bij het naar bed gaan op hetzelfde tijdstip elke nacht en wakker worden op dezelfde tijd elke ochtend. Duidelijk uit afleiding van de slaapkamer, zoals de televisie en computer, maar gun jezelf een paar boeken en tijdschriften voor de nacht-tijd aan het lezen net voor in slaap vallen. Zorg ervoor dat de kamer is precies de juiste temperatuur voor u (niet te warm, niet te koud) en hebben heerlijk bed covers die je wilt lekker in hen. is een zeer belangrijk onderdeel van gezond blijven en het geheel.
 6. 6
  Werken via uw. Als je net gebroken met iemand, is het mogelijk je hebt een aantal van hun spullen terug te keren of naar bin. Ga er doorheen en krijg het uit je leven nu. En zelfs als je liefde-ziekte is gerelateerd aan meer en het gevoel achter gelaten, is het mogelijk dat er een hoop romantische rommel in je leven die schoon schip nodig heeft. Doneer de romans aan de plaatselijke liefdadigheidsinstelling, gebruik maken van je schatten die je hebt gespaard voor het delen met een metgezel en genieten ze voor jezelf, en schoon uit de romantiek dvd's. Als je smoorverliefd bent omdat je geliefde werken of studies ver weg, doe een proactieve rommel schoon door er hun in een geheugen doos of album, en door het opruimen van hun spullen netjes en uit de weg als ze weg waren.
  • Doe alle foto's die terug te brengen de herinneringen (tenzij je met een lange afstand liefhebber). Kniezen over de beelden van de jongen of het meisje die al lang vertrokken is jouw leven is ongezond en zal een ding terug te brengen wat is gegaan dat niet doen. Hou het heeft de kracht om je rot te voelen!
  • Duidelijk uit uw online rommel ook. Verwijderen van de oude geliefde emails, updates, foto's, enz., die brengen op uw liefde-ziekte.
 7. 7
  Denk positief. U hoeft niet om wakker te worden en te doen alsof alles is rooskleurig, maar het helpt om te beginnen met het zien van je leven in een meer accepteren en positieve manier. Dus, je bent alleen nu, maar waarom heeft dit nodig om een ​​negatief ding? Denk aan alle goede dingen die je hebt - je ruimte, vrijheid om te komen en gaan wanneer u wilt, geen argumenten over wie krijgt om te kijken wat er op tv, geen beslag leggen op het bed quilt, geen budget klapband van geheime uitgaven van een partner, enz. Denk aan alle goede dingen die je bent - een geweldig persoon die gedijt als individu zoveel als iemand in een paar relatie, een individu met integriteit en eigen verantwoordelijkheid, en een persoon die hun eigen leven kunnen draaien zonder behoeftig. Dit zijn allemaal enorm goede dingen!
  • Als je een liefhebber wonen of ver weg te werken, kijk omhoog naar de hemel, dag of nacht. En denk na over hoe de twee van u zien dezelfde lucht, dezelfde sterren en de maan. U bent niet in gescheiden werelden, op een dag zul je weer bij elkaar te zijn, wanneer de tijd rijp is.
 8. 8
  Get productief. Liefde-ziekte impliceert mooching over, en waar er mooching, er is heel weinig productiviteit. Wat zijn de dingen in je leven die niet krijgen worden bijgewoond terwijl je wentelen in liefde-ziekte? Maak een lijst van wat je zou willen om gedaan te krijgen en te bereiken en beginnen te plannen hoe je op elk doel zal werken. Begin klein, maar in ieder geval begin!
  • Werken via de achterstand van kleine dingen die je hebt verwaarloosd voor een tijd. Feliciteer jezelf als elk klein ding wordt bereikt en beloon jezelf wanneer items worden aangestreept de lijst als "gedaan". Beloningen kunnen zo klein zijn als een tijdschrift of een wandeling naar het park, of ze kunnen zo groot zijn als het behandelen van uzelf met een maaltijd of het zien van een theatervoorstelling.
 9. 9
  Kracht putten uit je geloof. Als je een geloof in een hogere macht of in een spiritueel pad, tekenen op uw geloof of spiritualiteit als een bron van inspiratie voor het verbeteren van jezelf en het ontzorgen van uw liefde-ziekte.
  • Gebruik meditatie of gebed als bron van zelf-kalmerende. Innerlijke rust geeft je de ruimte die u nodig hebt om na te denken over je emoties en gevoelens en het nut van uw gevoelens van liefde-ziekte ondervragen. Innerlijke rust biedt ook de ruimte die nodig is om te beginnen met het uitwerken van uw eigen oplossingen.
 10. 10
  Eruit te komen en tijd doorbrengen met andere mensen. U hoeft niet te "ontmoeten" mensen voor het doel van dating. Simpelweg rond andere mensen het doen van activiteiten, zoals sport, oefening, hobby, een bezoek aan de bibliotheek, het bijwonen van workshops, gaan, enz., is een belangrijk onderdeel van het verbinden met andere mensen en kan heel goed vullen sommige van uw begrijpelijk voor de onderneming. Als sociale wezens, ons verlangen naar het gezelschap van anderen is normaal, dus als een groot deel van uw liefde-ziekte is afgeleid van het alleen zijn, uit te reiken en te verbinden met anderen.
  • Verbinden met je familie als je ze niet hebt gezien voor een tijdje.
  • Duw niet voor intieme relaties. Het beste is om gewoon rond mensen, gewoon jezelf zijn, dan om elke ontmoeting met anderen als een potentiële jachtgebied voor een mogelijke datum te behandelen. Gewoon laten dingen te stromen als ze wil.
 11. 11
  Gebruik het schrijven te gaan dan je liefde-ziekte. Gebruik een dagboek om te werken door je gevoelens over liefde, scheidingen, en de toekomst u graag zou willen hebben. In het allemaal uit te schrijven, zult u het gemakkelijker vinden om de stukjes in elkaar monteren die echt belangrijk voor u en voor de dingen die niet meer relevant zijn weggooien.
  • Voor de persoon wiens liefde woont ver weg, te gebruiken e-mails en zelfs snail mail in contact te blijven en af ​​en toe verrassen elkaar met een gedicht, een, een speciaal teken van liefde, enz.

Tips

 • Als je een tiener, de ouders of verzorgers kan soms erg "kort-fused" als het gaat om een ​​tieners houden ziekte. Probeer te begrijpen dat het verwarrend is voor hen en soms zijn ze spreek uit ervaring als ze zeggen "je komt er wel overheen". Ze zachtjes te herinneren, hoewel, dat ieder persoon de ervaring van liefde is anders, en dat je de tijd en ondersteuning om u te helpen om te werken door je liefde ziekte nodig. Op dezelfde manier kunt u smoorverliefd geworden op elke leeftijd, dus niet veronderstellen dat de ouder je bent, hoe minder waarschijnlijk het is om te gebeuren, maar het is te hopen dat u voldoende ervaring om het te herkennen en hebben goede coping- strategieën in de plaats als je ouder wordt.
 • Trakteer uzelf nu en dan een massage. De zorgzame aanraking van een andere persoon goed opgeleid om stress te verlichten of ontspanningsmassage te geven kan veel knopen ongedaan maken in je lichaam, en het kan ontspannen je genoeg je enkele geweldige denken ruimte te geven.

Waarschuwingen

 • Als je niet het gevoel dat je kunt omgaan, of dat je niet wilt langer leven, zoek dan onmiddellijk hulp van uw arts of een geestelijke gezondheidszorg. Je kunt niet altijd krijgen door liefde ziekte op je eigen en er is geen schaamte in op zoek naar advies van een andere persoon. Veel mensen hebben door een aanval van liefde ziekte zelf geweest, dus op zoek naar iemand mededogen en begrip die bereid is om u te horen uit.
 • Being smoorverliefd kan gevolgen voor uw gezondheid op lange termijn hebben. Onderzoekers ontdekten dat verliefde mensen die een hoge mate van onzekerheid over relaties ervaren cardiovasculaire gezondheidsproblemen kan lijden.

Dingen die je nodig hebt

 • Afleidingen zoals hobby's, nieuwe doelen, nieuwe vrienden, een goede song die ervoor zorgt dat u zich beter voelt en een verandering in gewoonten.