Wkanl

Hoe om te vertellen als je jongen of meisje tegen je liegt

Hieronder zijn de tekenen en het gedrag van iemand die niet helemaal de waarheid te vertellen. Wees op de uitkijk als uw man of vrouw vertoont dit gedrag-ze gewoon kunnen worden tegen je liegt!

Stappen

Hoe om te vertellen als je jongen of meisje tegen je liegt. Wanneer je je partner vragen om iets uit te leggen, kennis te nemen van waar hun ogen gaan.
Hoe om te vertellen als je jongen of meisje tegen je liegt. Wanneer je je partner vragen om iets uit te leggen, kennis te nemen van waar hun ogen gaan.
 1. 1
  Wanneer je je partner vragen om iets uit te leggen, kennis te nemen van waar hun ogen gaan. Je linker-of de rechterzijde? Op zoek naar links kon je jongen of meisje liegt tegen je bedoelt. Op zoek naar links (de ogen gaan naar links, maar het zou hun recht zijn) betekent dat ze zijn het creëren van wat ze zeggen-het bedenken wat ze gaat zeggen. Als ze kijken naar rechts, ze herinneren wat ze op het punt om te zeggen uit het geheugen, en betekent dat ze waarschijnlijk de waarheid te vertellen.
 2. 2
  Kijk om te zien of zijn handen gaan in zijn zakken, of hij een of andere manier betrekking hebben op zijn handpalmen. Dit is een instinctieve beweging te verbergen, hij is die iets omhoog.
  • Deze gaat voor alleen jongens.
 3. 3
  Is zij die haar keel? Dit betekent dat ze zich bedreigd voelt, en het zou kunnen betekenen dat ze liegt.
  • Deze gaat alleen voor meisjes.
 4. 4
  Kennis te nemen van hoe hij of zij reageert op je. Worden ze steeds vijandig, of geïrriteerd? Dit is een teken dat ze liegen. Iemand die de waarheid spreekt is niet nodig om boos te worden op iemand anders hen te vragen, bijvoorbeeld over waar ze waren gisteravond als ze echt waar ze zeggen dat ze waren. Reageren op een nerveuze manier is ook een rode vlag.
 5. 5
  Er zijn andere manieren hun ogen zal onthullen wat er werkelijk gaande is in hun hoofd. Kunnen ze je niet in de ogen kijken? Niet in staat om iemand in de ogen kijken, terwijl liggend ligt voor de hand. Maar er is een die je misschien niet al te bekend mee zijn. Wordt hij of zij in uw ogen kijken voor langere tijd, bijna alsof ze staren je naar beneden? Staren of houden hun blik op je ogen en niet wegkijken kunnen betekenen dat ze proberen om controle te krijgen. Het kan ook betekenen dat je jongen of meisje probeert om uw vertrouwen op een bepaalde manier te krijgen door te laten zien dat ze kunnen kijken naar je terwijl ze praten. Een persoon vertellen van de waarheid gaat om een ​​gewone oog patroon hebben, op zoek naar jou voor een paar seconden en dan kijken weer weg.
 6. 6
  Wikkelen van een been rond een stoelpoot is een ander teken. Het is een uiterlijk teken van innerlijke dwang-hij of zij instinctief doen dit omdat ze houdt iets achter. Je krijgt niet de hele waarheid. Let ook op de armen of gekruiste benen.
 7. 7
  Als zijn of haar gezicht gaat bleek het geeft aan dat ze bang, en als het wordt gespoeld of rood / roze geeft dit aan schaamte of woede.
 8. 8
  Kennis te nemen van de vraag of hij / zij pauzeert voordat het beantwoorden of antwoorden op de vraag zeer snel, misschien zelfs voordat u klaar bent met het stellen van de vraag. Dit zijn tekenen dat hij / zij liegt.
 9. 9
  Zijn ze al te beleefd of overdreven verontschuldigend? Dit kan uw jongen of meisje is liggend te geven.
 10. 10
  Nadat u een vraag hebt gesteld, vragen ze je om het te herhalen? Hebben ze de vraag herhalen zichzelf? Dit zijn de indicatoren je partner tegen je liegt.
 11. 11
  Elke lichaamstaal je jongen of meisje is af te geven, dat is niet normaal voor hen kan een teken zijn dat ze liegen zijn. (Ex. gebruik van meer of minder handgebaren dan normaal, terwijl iets uit te leggen).

Tips

 • Als uw jongen of meisje vertoont een of meer van deze symptomen, ze heel goed kunnen worden tegen je liegt!
 • Als de persoon gebruikt veel 'umm's' ze zijn ofwel onzeker of liggen. Als ze gebruikmaken van het meer dan ze normaal zouden doen wanneer spreken terloops dat ze liegen.
 • Deze tekenen gaan voor zowel mannen als vrouwen. (Met uitzondering van de # 's 2 & 3. Nummer 2 is een man ding, en moet worden bekeken voor in jongens. Nummer 3 is een meisje ding, en moet worden bekeken voor bij meisjes).
 • Alleen maar omdat je jongen of meisje past een aantal van de criteria, maar dat betekent niet dat hij of zij liegt.
 • Als een man zich afkeert haastig of raakt zijn gezicht veel, kan hij liegen.
 • Nummer 1 is juist als de persoon recht wordt overhandigd, is er veel meer achter eye patronen en alleen maar omdat iemand is "het creëren van" een herinnering betekent niet automatisch dat ze liegen.