Wkanl

Hoe te vertellen als een meisje is met u

Is ze een vrouw? Is ze heet? Als dat zo is, is de kans groot dat ze waarschijnlijk gebruik je tenminste een beetje. Hete meisjes worden gebruikt om een ​​speciale behandeling. Vrouwen zijn meestal verwend en gewend geraakt aan een dergelijke behandeling. Vandaag wees niet verbaasd om te horen van een meisje zeggen: "Ik weet dat ik ben verwend, maar mijn vader zegt dat er niets mis mee!"

Stappen

Hoe te vertellen als een meisje is met u. Wanneer je op data naar haar kijken, als ze echt leuk vindt zal ze kijken blij en opgewonden, zo niet dat is een slecht teken.
Hoe te vertellen als een meisje is met u. Wanneer je op data naar haar kijken, als ze echt leuk vindt zal ze kijken blij en opgewonden, zo niet dat is een slecht teken.
 1. 1
  Wanneer je op data naar haar kijken, als ze echt leuk vindt zal ze kijken blij en opgewonden, zo niet dat is een slecht teken.
 2. 2
  Wanneer je naar buiten en ze verwacht altijd een geschenk of je moet betalen voor alles, dit is een ander slecht teken. Als ze u werd gebruikt, zouden ze teleurgesteld zijn als je niet haar niets mee te nemen of jurk een beetje rommelig.
 3. 3
  Vertel haar dat je een beetje krap bij kas en als ze zou toonhoogte in. Als ze lijkt ongelukkig om het te doen, een ander teken.
 4. 4
  Als ze liever zou flirten met andere jongens dan met u, dit is een grote slecht teken.
 5. 5
  Als ze opmerkingen maakt over het gebruik van andere mensen, zoals haar ouders of vrienden, is dit een slecht teken.
 6. 6
  Als ze plaagt je ongecontroleerd, kan dit betekenen ze weet dat je van haar en is net spannen je om te krijgen wat ze wil in huiswerk antwoorden of geld. Als je haar bent dating, wees niet te snel om haar te dumpen. Ze zou merken dat je bent soort van het krijgen van verder weg, zal ze proberen om het goed te maken door u te vragen om ergens te gaan met haar. Als je wilt haar dumpen, maar plezier hebben op hetzelfde moment, dump haar als ze is wanhopig op zoek naar geld of huiswerk te antwoorden, zal ze waarschijnlijk gaan huilen of lopen uit terloops.
 7. 7
  Als ze je verlaten voor haar ex of een andere jongen, en is seksueel actief met hem, maar nog steeds zegt dat ze van je houdt, maar zelden gesprekken of gesprekken naar u wanneer het is handig voor haar dan kun je beter laat haar snel voordat je ofwel failliet gaan of zijn gebroken hart!

Tips

 • Als u informatie vinden over dit meisje met behulp van je, dump haar snel, tenzij je wilt gaan brak.
 • Je kan besluiten, aan het eind van de dag, dat de schroeven die u krijgt is de moeite waard de schroeven die u krijgt. Vergeet niet dat het niet altijd het geval zal zijn. Bescherm uw vermogen! Geef haar de sleutel van de flat, als je wilt, maar niet het PIN-nummer van uw kaart.
 • Het is een goed idee om een ​​betaalde baan te hebben als je wilt een goede relatie met een meisje dat je niet is gebruikt hebben.

Waarschuwingen

 • Niet snel gaan, neem je tijd haar bestuderen, kan ze gewoon afhankelijk zijn van je en als je haar dumpen zou een grote fout zijn.

Dingen die je nodig hebt

 • Meisje
 • Geld