Wkanl

Hoe een man te behandelen, zodat hij niet bedriegen

Het bijhouden van een man trouw is niet zo moeilijk als het lijkt op het eerste. Om te beginnen, de meeste van hen willen trouw zijn aan hun echtgenoten zijn, maar voor die extra boost te zorgen trouw, probeert u deze stappen.

Stappen

Hoe een man te behandelen, zodat hij niet bedriegen. Laat hem niet rondhangen met enkele of weduwe vrouwen die eenzaam of zielig en die hebben een geheime competitieve streak.
Hoe een man te behandelen, zodat hij niet bedriegen. Laat hem niet rondhangen met enkele of weduwe vrouwen die eenzaam of zielig en die hebben een geheime competitieve streak.
 1. 1
  Laat hem niet rondhangen met enkele of weduwe vrouwen die eenzaam of zielig en die hebben een geheime competitieve streak. Niet associëren met of worden naaste familie "vrienden" met zulke vrouwen. Laat andere mensen hun liefde te delen met deze vrouwen, meisjes of babysitters. Vraag hem hoe hij het leuk vindt als je jezelf omringen met jonger, knapper, enkel gebroken mannen die uw luisterend oor nodig. En hoe zou hij zich voelen als u reageerde met meer vriendelijkheid voor deze aantrekkelijke jonge mannen die heb je liefde dan je je tijd doorbrengen liefdevol en vriendelijk zijn voor je man.
 2. 2
  Herinner hem van tijd tot tijd waarom hij je man. Met andere woorden, neem de tijd om hem het gevoel speciaal alsof hij de enige is in je leven. Vertel hoe knap hij is zo nu en dan.
 3. 3
  Laat niet je man te brengen 's nachts of in het buitenland zonder dat je rond.
 4. 4
  Wanneer deze door hem op vakanties of vakanties in het buitenland, zorg ervoor dat jullie beiden alleen, en niemand anders interfereert met uw speciaal paar hechting tijd, maakt niet uit hoe vriendelijk ze lijken.
 5. 5
  Maak altijd heel veel romantiek en liefde voor je man. Niet herhalen saaie seksuele routines. Zoeken altijd naar "spice it up". Neem altijd zorg voor jezelf fysiek, zelfs na de zwangerschap om er mooi, sexy en in vorm te blijven. Het heeft geen zin steeds anorexia, maar het houden van in vorm, gelukkig en sexy is de weg te gaan, zelfs na meerdere zwangerschappen.
 6. 6
  Maak het niet te makkelijk voor je man om seks te hebben met je te maken, creëren altijd spanning en chemie, hem soms ontkennen om hem te maken wil je meer en denk aan jou de hele tijd.
 7. 7
  Respecteer hem zoals je zou willen dat hij respect voor je.
 8. 8
  Herinner hem van tijd tot tijd waarom hij je man. Met andere woorden, neem de tijd om hem het gevoel speciaal alsof hij de enige is in je leven. Vertel hoe knap hij is zo nu en dan.
 9. 9
  Valideren van uw man op een dagelijkse basis. Of hij werkt buiten het huis of is een stay-at-home Pap, je man moet nog steeds voelen als een man. Je weet dat hij is, zorg ervoor dat hij weet het ook.
 10. 10
  Waarderen alle dingen die hij voor je doet. Het maakt niet uit of deze dingen zijn groot of klein, ze zijn de moeite waard, op zijn minst, een dank je wel.
 11. 11
  Kruid het elke keer in een tijdje. Zeg hem dat je fantasieën, luister naar zijn. Wees niet bang om romantiek te starten.
 12. 12
  Live, liefde en lachen. Vaak lachen met hem, niet naar hem. Zeg hem een ​​grap dat je denkt dat hij misschien leuk of clip uit strips uit de krant en plaats ze op de koelkast, SMS-of e-mailberichten.
 13. 13
  Luister eerst, en dan praten. Laat hem afmaken wat hij te zeggen heeft voordat u onderbreken. Stel vragen als je niet zeker bent over wat hij zei.
 14. 14
  Zijn zijn grootste supporter!. Mannen niet graag toegeven, maar ze moeten geruststellingen ook. Door hem te laten zien dat je hem steunen en zijn er met hem door de dagelijkse strijd zal helpen om ervoor te zorgen dat hij een behoefte aan iemand anders aan die behoefte te vullen niet heeft.
 15. 15
  Niet verliest uw eigen zelfrespect. Stop beschuldigen hem voor alles en begrijpen dat sommige dingen buiten je of zijn controle.
 16. 16
  Voer hem. Mannen houden wanneer een vrouw kookt voor hem als moeder doet. Je hoeft niet precies te koken als haar maar, het is de actie die telt. Vrouwen beweren mannen zijn honden, maar vergeet niet als je een hond te voeden zal hij nooit het huis verlaten!
 17. 17
  Vasthouden en knuffelen je man, kan zijn dag net zo slecht als de dag. Vergeet niet ze zijn grote kinderen en toen ze overstuur toen ze jonger waren, moeders hield ze dicht.
 18. 18
  Bij het ​​verlaten van hem alleen voor zorgen dat hij heeft alles wat nodig is. Herinner je al aangekleed en klaar om te gaan en dat hij in staat is om die dingen. Het toont ook u de zorg over zijn behoeften of wensen ook.
 19. 19
  Niet ooit de baby hem. Hij zal weg te trekken van je. Hij moet het gevoel alsof hij de provider. Neem de familie begroting om hem te geven wat hij wil. Het is de inspanning die telt.

Tips

 • Geef hem een ​​goede liefdevolle! Niet alleen seks, maar zijn liefdevolle, verzorgende en attent!
 • Onderhouden van uw sexy look.
 • Of het is zijn schuld of niet, hem niet kwalijk nemen. Hij zal dat zelf doen.
 • Denk na voordat je klagen. Wat je kunt waarnemen als ontluchting, slechts kan overkomen als zeuren om hem wat kan leiden dat hij niet te luisteren als je een echte klacht hebben.
 • Geduld is de sleutel. Je man kan niet direct reageren op een van deze technieken meteen als verandering moeilijk is om zowel te erkennen en te aanvaarden, uiteindelijk echter, zal hij rond komen.
 • Verontschuldigen met de nodige voorzichtigheid. Sommige vrouwen hebben de neiging om over-verontschuldigen. Zeg niet: "Het spijt me", tenzij je bereid bent om de fout te bezitten. Als het niet jouw schuld, verontschuldig je niet.
 • Doen bijzondere dingen om hem te laten weten dat je van hem houdt en dat u blij bent om hem in je leven.

Waarschuwingen

 • Als u krijgt misbruikt door hem op geen enkele manier, niet zwijgen. Eruit! Als je kunt zeggen: "Het is niet zo erg, maar toch." wees gerust het zal zijn. Doe er iets aan - vertel je beste vriend / een persoon die je vertrouwt of bel de politie.
 • Maak hem niet kleineren, behandel hem als een minderwaardig persoon dan jezelf. Steek niet naar hem en flick hem op het hoofd elke keer als je zijn weg passeren. Als je niet gelukkig bent in de relatie te beëindigen het met klasse en vermijden dat hem valse hoop op een toekomst. Deze dingen kunnen allemaal leiden tot wrok en opbouwen van vijandigheid en woede over de tijd die kan leiden tot een ramp.
 • Zorg ervoor dat een man wil zijn in een relatie als je jezelf voordat je begaan. Als je niet echt wil kan dit leiden tot een gewelddadige relatie. Misbruik is geen liefde.