Wkanl

Hoe maak je de aandacht van een man te krijgen door flirten

De meesten van ons meisjes willen soms te flirten met die hete kerel in Trig, of de jongen die je vaak ziet bij Starbucks. Hoe kun je het feilloos doen? Lees verder.

Stappen

Hoe maak je de aandacht van een man te krijgen door flirten. Perfect uw lichaamstaal.
Hoe maak je de aandacht van een man te krijgen door flirten. Perfect uw lichaamstaal.
 1. 1
  Perfect uw lichaamstaal. Als je naast elkaar zitten, scoot dan zodat u dichter bij elkaar bent. Duw je schouders naar achteren voor een goede houding, of draai je lichaam naar hem.
 2. 2
  Gebruik gezichtsuitdrukkingen. Als u over een kamer, en ooit zo subtiel, spelen met je haar een beetje of subtiel knabbelen aan je onderlip. Als hij oogcontact maken, lid worden van de blik voor een tweede, naar beneden kijken, glimlach lichtjes, en dan terug te kijken omhoog.
  • Overdrijf het niet. Subtiel aanraken van je haar is prima, maar twirling een slot om je vinger is de oudste truc in het boek, en het is te duidelijk. Leunend of wrijven tegen een jongen zal ze alleen maar wil weglopen! Subtiel zijn.
 3. 3
  Wees een beetje mysterieus. In gesprek, maar niet alles weggeven. Intelligent zijn, maar niet geheel in Brainiac. Maak de eerste hints van je persoonlijkheid subtiel.
 4. 4
  Wees zelfverzekerd. Jongens kan vertellen wanneer je niet!
 5. 5
  Vertel hem wat je wilt. Als je van opgezette dieren vertellen hem dat. Hij zal zich herinneren dat en je iets voor je verjaardag of Valentijnsdag kunnen geven.
 6. 6
  Wees jezelf! Doe niet alsof je iemand die je niet bent. Het zal alleen de man denkt dat je echt vertrouwen als je echt verlegen!

Tips

 • Als u en deze man oogcontact maken, lachen dan kijk weg, maar niet snel. kijk terug en als hij lacht, is er een hint dat hij misschien leuk vindt!
 • Als hij je knuffels, maken het laatst een beetje langer.
 • Als hij slaat zijn arm om je heen, leunen in hem een ​​beetje.
 • Rusten je kin in je hand is een eenvoudige truc jongens liefde.
 • Kleden zoals je normaal doet en bescheiden zijn, niet kleren die echt anders zijn onthullend zal hij alleen denkt dat je wilt een seksuele relatie geen zinvolle een te dragen.
 • Het plaatsen van uw hand op zijn arm of schouder is ook goed.

Waarschuwingen

 • Laat hem niet alleen als je voor je lichaam! Be ladylike.
 • Probeer te plakkerig niet te zijn.