Wkanl

Hoe te gebruiken in plaats van een softcup


In plaats softcups zijn een wegwerp menstruatie cup merk verkocht in vele drogisterijen en supermarkten. Softcups zijn samengesteld uit een zak en een hardere ring uit een polymeer materiaal dat ook wordt gebruikt in katheters en speen babyfles. Ze zijn gelijk in vorm aan een membraan en het verzamelen van menstruatiebloed, in plaats van het te absorberen als een tampon.

Softcups kan tijdens de slaap, sporten, zwemmen, of geslachtsgemeenschap worden gebruikt. De meeste vrouwen kunnen dragen menstruele kopjes langer dan traditionele menstruele producten, zij elimineren periode geur, hoeft droogte of irritatie veroorzaken, en zijn niet gekoppeld aan TSS. Lees verder om erachter te komen hoe je een te gebruiken.

Stappen

Hoe te gebruiken in plaats van een softcup. Probeer dit uit de eerste keer in de privacy van uw eigen badkamer in plaats van een publieke.
Hoe te gebruiken in plaats van een softcup. Probeer dit uit de eerste keer in de privacy van uw eigen badkamer in plaats van een publieke.
 1. 1
  Probeer dit uit de eerste keer in de privacy van uw eigen badkamer in plaats van een publieke. Ook, hoewel je misschien een droge run te doen terwijl je niet op je menstruatie, het is over het algemeen meer gesmeerd en een andere omgeving daar beneden terwijl je op je menstruatie. Dus het is best om de eerste keer te proberen terwijl je op je menstruatie. Misschien wilt u een lichte dag te kiezen als je gaat om buiten te zijn en over.
 2. 2
  Was uw handen.
 3. 3
  Haal de softcup uit de paarse verpakking.
 4. 4
  Blijf ontspannen en probeer niet te gespannen spieren daar beneden. Dit kan het pijnlijk of moeilijk te plaatsen te maken. (. Houden van uw kaak speling tijdens het inbrengen zal echt helpen) Wees geduldig, de eerste keer dat u hem is altijd het moeilijkst, dus geef niet op als je problemen hebt met het op het eerste.
 5. 5
  Stap in een comfortabele positie. U kunt proberen het plaatsen van de softcup terwijl over het toilet. U kunt ook proberen gehurkt in de douche of in bad, het aantrekken van been op de rand of het toilet of bad, of liggend op de vloer met je knieën omhoog en benen uit elkaar.
 6. 6
  Vind je baarmoederhals. Plak een vinger in je vagina en het gevoel voor uw baarmoederhals, die voelt net zoiets als het puntje van je neus. Het is een klein, squishy brokje met een kuiltje in het midden. Om de softcup goed te laten werken, moet het worden gehaakt rond de achterkant van de baarmoederhals, dus je moet weten ongeveer waar het is.
 7. 7
  Zorg ervoor dat de opening van de softcup naar boven is gericht.
 8. 8
  Squish de roze rand, zodat het verandert van zijn volledige cirkelvorm naar een meer rod-achtige vorm.
 9. 9
  Plaats de softcup. Gespreid je schaamlippen en vind de opening van je vagina met je andere hand. Duw nu de beker terug naar je stuitje, niet recht omhoog. Duw de beker in waar je denkt dat je baarmoederhals is, dat is waarschijnlijk zo ver als je kunt duwen inch
 10. 10
  Kantel de softcup naar beneden en weer terug terwijl u het, en dan duwen de voorkant van de velg naar boven, dus het haken achter de baarmoederhals. Als de softcup is in de juiste positie zal het comfortabel, en je zult het niet voelen. De roze rand van de softcup is gemaakt van warmte-gevoelig materiaal, dus het zal aanpassen aan uw unieke lichaamsvorm. De SoftCup werkt door het afdichten van de vaginale wand.
 11. 11
  Laat de softcup in voor 12 of minder uren. Je kan hebben om het eerder te verwijderen, dus check het vaak de eerste keer dat u een te gebruiken. Softcups hebben een hogere capaciteit dan tampons echter, en indien correct gebruikt, moet niet zo veel lekken.
 12. 12
  Verwijder de softcup. Leg een vinger in je vagina totdat u de rand van de softcup kan voelen. Haak uw vinger onder de rand en trek de softcup langzaam uit. Zorg ervoor dat de beker tijdens het verwijderen zoveel mogelijk rechtop houden om morsen te voorkomen. Misschien wilt u het verwijderen oefenen in de douche de eerste paar keer, terwijl je went er wel aan, want het rommelig kan krijgen. Als de cup is te groot en je pijn doet bij de ingang van je vagina, gebruik maken van twee vingers om het bekneld te houden in zijn kleinere vorm.
 13. 13
  Verkreukelen up sommige wc-papier en zet het in de plastic zak om de vloeistof te absorberen. Wikkel vervolgens het hele ding in toiletpapier, gooi het weg, was je handen, en plaats een nieuwe softcup. Of u kunt kiezen om de beker te hergebruiken. Zie de tips voor het reinigen van instructies.

Tips

 • Wegwerphandschoenen werken goed voor het verwijderen. Gewoon een disposable handschoen op uw hand, beginnen naar beker te verwijderen met een vinger, en als u duidelijk uw vaginale opening te verwijderen van de handschoen en trek deze over de kop. Voila! Je hand is schoon en de beker wordt ingepakt voor verwijdering.
 • Er zijn ook herbruikbaar menstruele cups die jarenlang meegaan. Zie Gebruik van een menstruatie cup voor meer informatie.
 • Als je in een openbare badkamer en u wilt een softcup hergebruiken, kunt u gewoon afvegen met wc-papier en reinig het een beetje beter later. Of u kunt vrouwelijke doekjes of fles water mee te nemen. (Wipes zou te groot voor uw hand te zijn.)
 • Hoewel het bedrijf niet aanraden, dan kunt u deze softcups meerdere keren opnieuw gebruiken. Na het verwijderen, gewoon dumpen de beker en spoel het af in de gootsteen (evenals wrijven eventueel resterende vloeistof af met uw vingers). U kunt een beetje zeep gebruiken als uw geweten vraagt ​​het, maar kopjes niet bacteriën haven. Als je zeep gebruiken er zeker van te spoelen heel goed omdat zeep in de vagina gist infecties kunnen veroorzaken. Veel vrouwen dit doet zal geen nadelige gevolgen, het is echt aan jou.
 • De plaats softcup is verkrijgbaar in een maat die de meeste vrouwen past. Ook softcups zijn vrij mager wanneer geperst, en als je deze beker te vergelijken met een unfurled tampon, ze zijn bijna even groot. Echter, als je een lage cervix, zij kan niet werken voor u, omdat de achterkant van de beker vestigt zich meestal rond de baarmoederhals en de beker kan te lang zijn en naar beneden schuiven en lekken voor sommige vrouwen. In een studie uitgevoerd op de plaats softcup, ongeveer 4% van de vrouwen in de studie waren niet in staat om het te gebruiken vanwege de slechte pasvorm.

Waarschuwingen

 • Niet gebruiken softcups als je preuts bij het zien van bloed zijn.
 • Softcups mag niet worden gebruikt als u een of spiraaltje, zoals het verdrijven van het spiraaltje kunnen veroorzaken. Veel vrouwen met succes gebruik van herbruikbare menstruatie cups met spiraaltjes echter.
 • Hoewel ze eruit zien als een membraan, softcups zijn geen barrière methode van anticonceptie voor geslachtsgemeenschap, ze alleen in staat stellen om schoon gemeenschap te hebben gedurende de periode van een vrouw.

Dingen die je nodig hebt

 • Doos van plaats softcups
 • Badkamer
 • Zinken
 • Flessenwater of vrouwelijke doekjes als je on-the-go