Wkanl

Hoe zich te ontdoen van een jeukende zonnebrand (eerlijke huid)

Is dat zonnebrand je jeukende gekregen? Nou, lees dit te verhelpen en wordt verbaasd. U kunt ook voorkomen (niet stoppen) die verschrikkelijke peeling die je angst!

Stappen

Hoe zich te ontdoen van een jeukende zonnebrand (eerlijke huid). Neem een goede warme no-soap douche.
Hoe zich te ontdoen van een jeukende zonnebrand (eerlijke huid). Neem een goede warme no-soap douche.
 1. 1
  Neem een goede warme no-soap douche. Niet je huid met iets, zoals een doek (die ruw kan zijn en verergeren zonverbrande huid) of een handdoek wrijven. Gewoon afspoelen iets van je huid. Doe dit voor ongeveer 10 minuten. Blijf niet in het water langer dan 10 minuten omdat er te veel water belichtings tijd direct na een zonnebrand zal uitdrogen uw zonverbrande huid nog meer waardoor het nog meer jeuken. Maar het afspoelen het residu is een must!
 2. 2
  Eenmaal uit de douche "pat" jezelf droog met een handdoek. Niet zonnebrand met een handdoek wrijven.
 3. 3
  Als u een schone spuitfles vullen met gewone dagelijks azijn. Yep, azijn. Je zegt "Ik ben niet spuiten dat stinkende spul op mijn lichaam." Nou, zeg niet dat totdat je het uit te proberen. De geur bijna volledig verdwijnt uit je huid na ongeveer een uur. Spreid een handdoek op de vloer / tapijt en bewegen onnodige voorwerpen u niet wilt gespoten uit de weg. Voor arm spuiten, staan ​​op de handdoek en leunen over de gootsteen. Spuit de azijn op je verbrande delen ONLY. Laat het uitlekken en drogen. Niet wrijven! Indien ernstig verbrand, spray lichtjes weer op verbrande gebied na een paar minuten. U kunt alcohol deppen na ongeveer 5 minuten als nog druipen. Gewoonlijk is de alcohol drogen 5 minuten of minder. Na azijn droog is, kun je aankleden. Draag comfortabele kleding die niet strak of die verbrande gebied (s) indien mogelijk. De zonnebrand moet worden blootgesteld aan lucht en niet gedekt. Als u niet beschikt over een spuitfles, wees voorzichtig en giet een beetje azijn het doek en dep het waar verbrand.
 4. 4
  Breng de azijn opnieuw ongeveer 4 uur later, of als uw huid begint weer branden. Resultaten zullen variëren met individuele mensen. Na het tweede of derde toepassing van alcohol, wordt voorgesteld om een ​​product dat hand in hand met de azijn gaat gebruiken. Dit is een steeds zo belangrijk deel van de oplossing. Na 3 of 4 lagen van azijn of de volgende dag, wanneer stekende stops zonder gebruik te maken van de azijn (meestal de volgende dag), toe te passen een soort crème (moisturizer). Als u geen ernstige zonnebrand, na 2 lagen van azijn de stekende moet stoppen. Het toepassen van de moisturizer geeft je huid een rustig, koel, verfrissend gevoel tijdens het aanvullen van uw huid met vocht. De vochtinbrengende crème kan gebruikt worden op alle gebieden van de huid op je lichaam, inclusief het gezicht. Toepassing moisturizer elke 4 uur. Als trouw gedaan, volgens mijn ervaringen, ernstig kreeft-achtige zonverbrande huid zal NIET schil en droog worden. Daarom moet je je kleurtje te houden.
 5. 5
  Terwijl het doen van de hierboven genoemde remedie zorg ervoor dat voldoende water te drinken. Terwijl het water in contact komt met de huid kan uitdrogen, ingenomen water natuurlijk hydrateert de geïrriteerde huid die niet sterven en zal uiteindelijk helpen u sneller genezen.

Tips

 • Zonnescherm te dragen voor het uitgaan.
 • Als haar te wassen, zeker niet om shampoo te laten draaien dan zonnebrand, want dit zal sterk verergeren.
 • Het grootste deel van deze oplossing werkt alleen als je deze stappen binnen 24 uur van uw zonnebrand.

Waarschuwingen

 • Zorg ervoor dat u niet allergisch bent voor een ingrediënten in de azijn of crème.
 • Nooit azijn rechtstreeks op je gezicht.

Dingen die je nodig hebt

 • Azijn (azijn water werkt goed ook)
 • Moisturizer
 • Handdoek