Wkanl

Hoe te kleden als christofer drew ingle

Christofer Drew Ingle is anders, en er is iets geweldigs over zijn nautische, schetsmatig, sexy, hippie, bohemien, oud, nerd look. Als je een fan bent van nevershoutnever, Eatmewhileimhot, of gewoon Christofer Drew Ingle in het algemeen, lees dan verder!

Stappen

Hoe te kleden als christofer drew ingle. Winkelen bij tweedehands winkels.
Hoe te kleden als christofer drew ingle. Winkelen bij tweedehands winkels.
 1. 1
  Winkelen bij tweedehands winkels. Christofer Drew winkels bij tweedehands winkels. Dat is het. Probeer een tweedehands winkel in uw buurt vinden en kopen een paar overhemden. Probeer weg te blijven van neon, fluorescent, of pastelkleuren. Elke kleur werkt, dat is normaal, tenzij het girly. Pink is een nee. Chris houdt van oude dingen kijken, en je kan niet verkeerd zijn als je wat vesten kopen!
 2. 2
  Koop wat skinny jeans en korte broeken. Geen booty shorts en geen basketbal shorts. Denim werken. Sportbroekje of doek shorts zijn oke, ongeveer halverwege de dij lengte. Chris draagt ​​meestal geript skinny jeans, maar ze zijn gewoon geript op de knieën.
 3. 3
  Als je oud genoeg bent, krijg wat tatoeages, die staan ​​voor 'einde' en 'begin', bijvoorbeeld een zon en een maan. Check out zijn tatoos! Dat is een goede keuze. Alleen dat. Dan, voor het avontuurlijke type, krijgt een vredesteken getatoeëerd op je linkervoet. Wees voorzichtig, dat wel! Het is makkelijk voor mensen om een ​​vredesteken voor een Mercedes symbool fout. Of krijg spin bijt als je oud genoeg.
 4. 4
  Dragen geen schoenen. Als u niet hebt om schoenen te dragen, dan niet. Tenzij hij op een openbare plaats, wordt hij NOOIT dragen van schoenen. Echter, Als je wel om schoenen te dragen, in een muziekvideo Christopher droeg een paar blauwe uitgeputte kijken converseren.
 5. 5
  Strek je oorlellen. Perferably effen zwart of bruin pluggen. Krijg steeds grotere maten. Chris Drew is aan een 1 inch overdruk.
 6. 6
  Koop leuke, gekke, bizarre accessoires. Een matroos hoed, en alle andere vreemde, nog draagbare accessoires zal doen. Veel armbanden op de linkerarm met een jas opgerold op die arm zodat je ze, een rozenkrans kan zien, en eventueel een vest. Als u een bril, dat zijn ongeveer 2 centimeter (niet precies, maar dicht) draag ze hebben, Chris draagt ​​zijn echte glazen, maar zelden zie je alleen hem te dragen in ongeveer 4 foto's.
 7. 7
  Om de look compleet, strek je haar en vegen aan de zijkant. Voeg vervolgens een dunne hoofdband.
 8. 8
  Je look is compleet! Omarmen. Wees de look die is.

Tips

 • Lagen, lagen, lagen.
 • U kunt tatoeages te vervangen voor een zwarte of bruine sharpie
 • Als u wilt handelen zoals hij, eet als een veganistisch!

Waarschuwingen

 • Kleed je niet als of praten over Christofer Drew of nevershoutnever of Eatmewhileimhot de hele tijd als:: 1) Je weet maar een nummer. 2) Je weet niet alle nummers. 3) Je denkt alleen dat hij heet. 4) U probeert aan te sluiten bij een kliek op school. 5) Je weet niet de betekenis achter de nummers. Er zijn betekenissen [break-ups, make-ups, liefde, etc.] Er zijn ook verhalen achter de liedjes. LEARN IT!