Wkanl

Hoe op de hoogte van een budget

Bent u op een krap budget? Een beetje creatief denken van uw kant, en een relaxte, open-minded persoon, kan een geweldige date te maken, en nog een aantal veranderingen in uw zak te verlaten. Plus, het is een geweldige manier om ervoor te zorgen dat je niet uit een goudzoeker!

Stappen

Hoe op de hoogte van een budget. Neem een fotografie tour.
Hoe op de hoogte van een budget. Neem een fotografie tour.

Dating op een begroting

 1. 1
  Maak een wandeling. Of het nu in een park, of het centrum, of waar dan ook, het lopen omwille van het lopen is een goede manier om te zien hoe jij en je date met elkaar opschieten. Kunt u twee een gesprek voeren? Zijn uw stiltes ongemakkelijk, of heb je een blik werpen op elkaar en?
 2. 2
  . Als jij en je date zijn natuurliefhebbers, dit is de ultieme goedkope datum. Alles wat je echt moet betalen voor gas is om naar het wandelpad, en snacks. Zorg ervoor dat u bent voorbereid, hoewel, breng water en slijtage lagen.
 3. 3
  Neem een fotografie tour. Als u niet beschikt over een digitale camera, koop een paar wegwerp - ze zijn niet zo duur. Dwalen dan rond en foto's te nemen. Dit is het beste voor creatieve, fun-loving types. U kunt foto's van elkaar te nemen in maffe poses met allerlei gezichten, je kunt grote en kleine dingen te fotograferen, vanuit unieke hoeken. Hoe - en u zult iets om de datum te herinneren hebben romantische!
 4. 4
  Sloeg de boeken. Breng een paar uur bij een lokale boekhandel of bibliotheek. Praat over je favoriete boeken. Blader door de kunst en fotografie boeken en wijzen op wat je elke wilt. Giechelen bij de sectie met alle sex boeken. Gaan door architectuur boeken en praten over welke huizen je wilt. Wees zo oubollig of als intellectueel als je wilt!
  ... Als je niet boekenwurmen, ga dan naar een muziekwinkel in plaats daarvan!
 5. 5
  Maak diner voor je date. Een maaltijd gemaakt van nul kan eigenlijk heel goedkoop, maar ook erg lekker. Making gnocchi, bijvoorbeeld, roept alleen voor meel en aardappelen. Gooien in een paar kaarsen (en misschien wat zelfgebrouwen wijn?) en je hebt een romantisch diner op uw handen!
 6. 6
  Gaan schaatsen. Het is een geweldig excuus om de handen te houden!
 7. 7
  Spelen of darten. De beste plaats hiervoor is een bar. Als je tijdens happy hour, kunt u ook krijgen goedkope drankjes en eten.
 8. 8
  Ga naar een pick-je-eigen boerderij. Pick bessen,,... of misschien zelfs melken een koe! Bonuspunten als je je vers geplukt producten kunnen gebruiken voor een zelfbereide maaltijd.
  • Als die er zijn wilde eetwaren in uw omgeving, zoals dauwbramen of, ga voor dat!
 9. 9
  Wijnhuizen bezoeken. Sommige bieden gratis proeven, anderen rekenen een paar dollar. Als je gratis wijnglazen van te maken, die kunnen zorgen voor een leuke aandenken. (Psss... als je niet echt in wijn, lezen Hoe de smaak van wijn te verwerven en hoe wijn te proeven alvorens deze datum.)
 10. 10
  Check out de lokale scene Als u woont in een middelgrote of grote stad, zijn er waarschijnlijk genoeg bands die op gratis voorstellingen, of rekenen ongeveer een 5€ deksel en zijn geweldig.
 11. 11
  Neem een dansles bij elkaar. Veel dansstudio's en instructeurs bieden gratis of tegen lage kosten beginners groepslessen. Overwegen, salsa, of (voor een beetje extra intimiteit) tango.
 12. 12
  Raakte het. Veel sportscholen bieden een gratis dagpas voor u om "test" van de faciliteiten. Daag elkaar met krachttraining, neem een yoga of aerobics of spinning klasse samen, en spetteren in het. Oefening releases een bepaalde chemische stof die laat jullie beiden het verbranden van calorieën en goed gevoel.
 13. 13
  Als er een minor league sportteam in de buurt, ga dan naar een wedstrijd. Tickets voor deze gebeurtenissen zijn vaak maar een paar dollars, en zijn een geweldige manier om de middag of avond door te brengen.
 14. 14
  Controleer rond je voor eigen beheer of korting bioscopen. Tickets zullen minder (vaak slechts twee of drie dollar) gekost, zo wil concessies. Daarnaast zal deze theaters minder druk zijn, dus heb je minder kans op vast komen te zitten achter iemand lang of tegenover. U kunt ook altijd films lenen van uw lokale bibliotheek!
 15. 15
  Controleer uw lokale of, meestal zijn dit goedkope plaatsen te gaan op een datum en een beetje te verkennen. Af en toe zullen deze plaatsen ook gratis dagen. Sommige zijn gratis elke dag!
 16. 16
  Controleren of uw kerk of andere lokale organisaties hebben weekend retraites en kamperen. U kunt zeer goedkoop weekendje weg te vinden als het wordt georganiseerd door een groep die niet voor winst. Als je lid bent van de groep en je date is ook, kan u veel tijd om uit elkaar te genieten in het bos het delen van een activiteit die u genieten. Science fiction conventies en andere gedeelde persoonlijke belangen kan geweldig weekend of dag-trip activiteiten zijn tegen zeer geringe kosten en wenden zich vaak romantische zolang uw partner is net zo geïnteresseerd in het zoals je bent. Society for Creative Anachronisme gebeurtenissen zijn zo kleurrijk als de Renaissance Beurzen, maar veel minder duur, ook u deel meer dragen middeleeuwse kleding en het helpen met het evenement. Vrijwilligerswerk deel van uw tijd op deze evenementen ook vaak krijgt u de halve prijs op uw inschrijfgeld omdat ze allemaal altijd hebben mensen nodig om maaltijden te repareren en te dienen, check mensen in de deur, het schoonmaken van de camping achteraf.
 17. 17
  Neem haar mee op een picknick! Iedereen heeft een aantal verschillende soorten voedsel in hun koelkast, verras haar! En een chocolade taart kost niet zoveel. Ze zal onder de indruk zijn en ze zal denken dat je romantisch bent.
 18. 18
  Neem een splash op een zwembad of een strand. Als u woonachtig bent op een onderdeel of een plaats waar er een openbaar zwembad in de voorzieningen, kunt u wat tijd doorbrengen zwemmen en daar praten terwijl het nemen van wat eten uit je huis in de buurt. Of u kunt naar een lokale beach resort. Sommige van deze resorts bieden een gratis of een kleine hoeveelheid entreegelden. Vervolgens kunt u ervoor kiezen niet om een ​​huisje te huren en blijf op de kust. Je kunt ook een aantal voedingsmiddelen van huis naar het strand of de aankoop bij een plaatselijke winkel waar de prijzen veel goedkoper zijn.
 19. 19
  Huur een film te kijken samen.