Wkanl

Hoe onschuldig te zijn en schattig

Heb je ooit wilde om het lief en onschuldig een die er schattig als alle hemel zijn? (Niet Hell!) Nou kijk dan niet verder! Dit artikel zal helpen geven u richtlijnen over hoe op die manier zijn van nu af aan! =)

Stappen

Hoe onschuldig te zijn en schattig. Onschuld is iets dat onze samenleving ontbreekt nu een dag.
Hoe onschuldig te zijn en schattig. Onschuld is iets dat onze samenleving ontbreekt nu een dag.
 1. 1
  Onschuld is iets dat onze samenleving ontbreekt nu een dag. Er zijn zoveel perverse shows die er zijn en de dingen die seks georiënteerd. De beste manier om te beginnen is om te gaan met deze kwesties. Het leven is niet alleen maar over seks, het is over familie, vrienden en onvoorwaardelijke liefde. Deze dingen zullen altijd worden gewaardeerd in de tijd maakt niet uit wat. Dus, om te beginnen die meer onschuldige, het zal een beetje een offer te nemen. Je gaat te moeten stoppen met het kijken van deze offensieve shows (bv. reality tv-shows). Als je ze kijken nu, beginnen langzaam af. Neem kleine stapjes van het kappen van op hen. Zoals alleen kijken naar een aflevering per week... totdat je uiteindelijk helemaal stoppen. Merk op dat de echte reden u kijken naar deze shows is omdat het amuseert je en neemt je uit de sfeer van "nu". Maar in werkelijkheid, je zou kunnen doen zo veel beter, leuke dingen! Er zijn wonderen wachten te gebeuren aan uw voeten als u bereid te laten zijn go ^ - ^ Innocence heeft niets te maken met het zijn trashy of beledigen anderen. En die shows zijn zeker niet schattig!
 2. 2
  Doe je best om beleefd te zijn voor anderen. Neem de tijd om geduld en begrip te ontwikkelen. Onschuldige meisjes / jongens zorg over anderen en niet willen zien van geweld of slechte dingen gebeuren met anderen. Neem de tijd om uw buren en misschien bevriend iemand nieuw leren kennen! Niet bang om te laten zien zorg zijn omdat anderen heerlijk zult verbaasd staan ​​hoe mooi vriendelijk en schattig je bent. Vriendelijkheid = schattigheid!
 3. 3
  Bekijk de dingen door de ogen van een kind! Wees niet bang om te giechelen of lachen veel en spelen rond! Dat is super leuk en schattig, en anderen zullen zien hoe kinderlijk je bent. Sommige dingen die leuk zijn om te doen zijn: Speel tag, verbergen en gaan zoeken, touwtje springen, hinkelen, tekenen met kleurpotloden, en spelen rond in elk type water (als een rivier, vijver of oceaan!). Dit zijn slechts een paar leuke en onschuldige dingen te doen. Zorg ervoor dat je tijd doorbrengen in de natuur en geniet van het verzorgen van het milieu! Iets wat je meteen kunt doen om behulpzaam te zijn voor het milieu is om het waterverbruik te verminderen tijdens het tandenpoetsen! Draai de kraan dicht terwijl je je tanden schuim en zet hem pas op als je afspoelen. U kunt andere manieren om zijn eco-vriendelijk ook vinden. Alle terwijl je doet een goede zaak door te laten zien u de zorg over het milieu en de zorg = cute!
 4. 4
  Zich onthouden van gevaarlijke activiteiten of dingen die niet moreel juist. Onschuld vraagt ​​u om te stoppen met dingen zoals alcohol, drugs of seks doen. Plus geen van die dingen zijn leuk maakt niet uit hoe hard je ook probeert om te kijken naar hen. In plaats daarvan, blijf gezond, eet juiste verhoudingen en oefenen! Respecteren en hou je lichaam zo veel als je van de wereld in het algemeen! Al die dingen zijn geweldig om te doen en laten u de zorg over je lichaam. Je lichaam is je tempel-Behandel ze dus goed en je zult schattig uitzien in een mum van tijd! Zelfs als u denkt dat u ouder bent dan gewicht, weet de mogelijkheden zijn eindeloos en dat je kunt altijd om je droom maat als je er maar in gelooft en proberen. Dat soort houding is altijd inspirerend en schattig!
 5. 5
  Wees positief! Altijd geloven alles mogelijk is, maken anderen lachen en lachen met hen, en glimlach om fleuren uw dag of iemand anders is. Wat je buiten gezet om het universum komt altijd terug naar je-dus wees voorzichtig over negatieve gedachten! Negatieve mensen zijn zeker niet schattig of onschuldig gewoon de andere kant op! Omring jezelf met mensen die dingen als je doet (positief) te bekijken en altijd proberen om anderen te helpen de wereld te zien als een magische plek ook. Als je worstelt met dit idee, zijn er boeken die er zijn die u kunt vinden om u te helpen zich meer tevreden en positief door de tweede! Ga je naar Barnes en Nobles!
 6. 6
  Kleden in felle, vrolijke kleuren! Geloof het of niet, kunnen deze kleuren til je humeur 10 maal! Plus, ze zijn gewoon schattig om naar te kijken. Lichtblauw, roomwit, delicate roze, en zonneschijn geel zijn allemaal verheffend. Als je een meisje bent, alsjeblieft niet bang om leuke jurken of flowy rokken te dragen in de zomer / lente! Zorg ervoor dat ze niet te veel huid en zeker geen decollete te tonen! De schattige / onschuldige blik is niet over dat-het is over het kijken lief en kinderlijk. Voor jongens-zorg ervoor om er netjes en laat je ondergoed tonen! Dat is niet leuk helemaal niet, en het idee komt uit de gevangenis. Onschuld en schattigheid vrijwel zeker niet kan worden gevonden in de gevangenis! Schattige accessoires zijn te vinden in plaatsen als Claires in de mall-achtige armbanden die er uitzien als kleurpotloden of schattige kleine bloemen op hen! Wees niet bang om accessoires die zijn een beetje kiddy zoals deze te dragen!
 7. 7
  Je haar moet goed worden bewaard en kan bijna elke lengte zijn. Lang haar is gewoon mooi op meisjes, vooral als je de voorkant pony! Die zijn schattig en schattig! Jongens moeten hebben korte, nette haar dat is niet al te in hun gezicht of te lang. Meisjes worden aangemoedigd om schattige kapsels zoals mooie hoofdbanden of strikken in hun haar dragen. Wees niet bang voor wat anderen zullen denken! Als je het leuk vindt, dat is alles dat telt!
 8. 8
  Het is misschien een goed idee om te beginnen met het kijken anime zijn! In Japan, het woord voor "leuk" is "Kawaii" en in de anime, er de neiging om een ​​heleboel leuke anime meisjes en soms ook leuke anime jongens om model na te zijn. Een goede suggestie is de anime "Air TV '! De hoofdpersoon is gewoon schattig. Een andere suggestie is "Kimi ni Todoke", waarin de hoofdpersoon is het verlegen type schattig, in plaats van Air TV's bubbels schattig personage. Anime meisjes kunnen twee types van leuke: de Shy en gereserveerde type cute-of Bubbly en lief. Het is aan u welke u wilt jezelf meer na-indien van toepassing op alle modellen.
 9. 9
  Een heel schattig en onschuldig idee te doen zou zijn om een schattig liedje dat je kunt neuriën of zingen zachtjes om jezelf op momenten dat je alleen bent weet. Een leuke song die zich in het Japans is "Dango Daikazoku" Wat betekent "Big Dango Family" genoemd. Als je nieuwsgierig bent, Dango is eigenlijk een voedsel in Japan. Het is meestal een zoete eten ook. Het is leuk en schattig en vertegenwoordigt het belang van familie, die zeer belangrijk is om een ​​onschuldig persoon zou moeten zijn. Maak tijd voor je gezin, doen klusjes voor hen, praat met ze en eet met hen. Wees niet bang om ze genegenheid ofwel tonen. Maar je hoeft niet naar de Big Dango Familie lied te zingen als je niet wilt-want het is in het Japans. Kies een nummer dat is lief en onschuldig en perfect voor jou als persoon!
 10. 10
  Het is misschien een goed idee om te worden beschouwd als de hele goede meisje / jongen te zijn. Wees de vriend die iedereen wil. Dit is altijd een leuke en onschuldige plek om te zijn. Fungeren als een grote broer of grote zus aan degenen die je het meest nodig hebt. Bij het omgaan met kleine kinderen, altijd speels en leuk met hen en maken hun dag zo lichtvoetig mogelijk door hen aan te moedigen om met je spelen. Wees niet bang om te spelen wat ze willen spelen of-zelfs als het "dom"! Als je nog in een eerdere stap, het vertelt je om te kijken gooide de ogen van een kind... en het zijn met kinderen en het doen van de dingen die ze willen doen is natuurlijk een goede opstap voor dat! Als je te maken hebt met volwassenen en ouderen, altijd beleefd en blij naar hen. Zorg ervoor dat je hen het gevoel welkom en warm binnen en laat ze met een goede indruk van u. Het zo maken dat iedereen houdt van u en wil worden in je leven en wordt beïnvloed door je positief. Als je denkt dat je kunt dit niet doen of denken dat je niet extravert genoeg dan denken aan het als dit-Alles is mogelijk en de vriendelijker je bent voor anderen, hoe gelukkiger je bent met jezelf. Dus in het algemeen, een onschuldige en schattige individu heeft om een ​​volk geliefde te zijn.

Tips

 • Ga altijd naar buiten in de natuur en sta versteld van hoe mooi alles is. Ruik de bloemen, genieten van de zonsopgang / zonsondergang, en leren om de wind in je haar houden. Eenvoud is zo onschuldig en schattig en het helpt brengen u naar een hoger doel ook!
 • Wees gul en schenk dingen aan daklozen, schuilplaatsen, vrienden of familie in nood, of gewoon koekjes bakken zonder reden wat zo ooit en geef ze weg! Dat is gewoon schattig!
 • Kijk uit voor vloekwoorden! Nooit vervloeken-speciaal voor je ouders of kleine kinderen!
 • zetten ^ - ^ op het internet alot
 • Wees dankbaar voor elke dag dat je langskomt! Je nooit weet wanneer dit mooie leven langzaam zal komen tot een nauwe en wanneer je tijd zal hier tot stilstand komen. Dus geniet van elk moment met vrienden en familie zo ver als je kan!
 • Een ander leuk idee is om dingen te verzamelen! Dingen zoals opgezette dieren zijn leuk en onschuldig genoeg! U kunt ook het verzamelen van schelpen die je gevonden tijdens het verkennen van een prachtig strand!
 • Liefde en zorg voor dieren, familie, natuur en vrienden! Al deze dingen zijn belangrijk! Onschuld zeker gedijt van de liefde tot deze dingen in plaats van het houden van "Family Guy", die niet onschuldig is wat zo ooit...
 • Hier krijg je een leuke hobby! Zoals breien, doodling / tekenen, zingen, waardoor essentials zoals zeep of kaarsen, knutselen sieraden, of zelfs alleen het lezen van manga (Japanse strips)! Al deze dingen zijn schattig, onschuldig en elegant-net kijk uit! Niet alle manga is geschikt! ^ ^ "
 • U wilt misschien niet dragen veel make-up als je een meisje bent, want onschuld is alles over zuiverheid. Als je dat doet dragen wat, houd het licht, natuurlijk en eenvoudig, en laat het niet weg te nemen van de schoonheid van uw natuurlijke gezicht.
 • Onschuldig en leuke jongens en meisjes niet luisteren naar nummers die zijn gevuld met geweld, vloeken of over seks. Dus wees voorzichtig met wat je te luisteren! Rap is een slechte zaak om te luisteren naar de meeste van de tijd...
 • Als u geïnteresseerd in het nemen van dingen een stap verder bent, misschien moet je overwegen het lezen van boeken angel-of boeken die te maken hebben met engelen, zoals Gabriël of Uriel. Door dit te doen helpt bij het verhogen van uw spiritualiteit en bewustwording van de wonderen om je heen. Door dit te doen, je bent gewoon het verhogen van uw onschuld en zuiverheid en ook op zoek super schattig! Ik bedoel, zou een snobistisch meisje / jongen ooit gelezen over dat soort dingen? Waarschijnlijk niet.

Waarschuwingen

 • Mensen kunnen je zien als kind-willen en maken plezier van je. Laat je niet in de steek gelaten! Wees blij met wie je bent en gewoon lachen en bidden voor de mensen die je uitlachen. Hopen dat ze op een dag begeleid worden in de beste richting voor hen, in plaats van boos op hen.
 • Als uw vrienden niet van de nieuwe, zoeter dan je bent ze niet echt je vrienden. Zorg ervoor dat je jezelf omringen rond positieve mensen! Aanmoediging is altijd de sleutel tot succes!
 • Niet iedereen zal denken op hetzelfde niveau als je, vooral als je een tiener bent. Je moet bereid zijn om anderen te houden, evenals uzelf en niet worden beïnvloed om te veranderen wie je bent door andere jaloerse tieners. Blijf sterk