Wkanl

Hoe maak je VIP uitnodigingen maken om uw slaapfeestje

Zou je graag maken fabelachtige uitnodigt om uw VIP slaapfeestje? Ze hoeven niet duur te kijken als een miljoen dollar te zijn.

Stappen

Hoe maak je VIP uitnodigingen maken om uw slaapfeestje. Geef je slaapfeestje een thema.
Hoe maak je VIP uitnodigingen maken om uw slaapfeestje. Geef je slaapfeestje een thema.
 1. 1
  Geef je slaapfeestje een thema. Ga voor glamour, hebben een zwart-wit evenement, of kies een zonnebril, sportwagens, of iets high tech. Wat ook thema dat u kiest, maakt de uitnodiging consistent met dat thema. Ik bedoel, zou je geen hekel aan om een ​​uitnodiging bal-jurk te krijgen en komt opdagen op een wetenschap feestje?
 2. 2
  Schrijf de gegevens voor uw feest in buitensporig handschrift (zoals kalligrafie) of gebruik van een computer om de basics in een fancy lettertype afdrukt. In aanvulling op waar en wanneer en met wie contact, kon u uw VIP-gasten wat te dragen of mee te herinneren, en precies wat de aanleiding is.
 3. 3
  Gebruik kleurrijke papier (tenzij uw evenement is zwart en wit, natuurlijk).
 4. 4
  Vouw het papier op een speciale manier. Je kunt gewoon vouw deze dubbel, of u kunt een beetje van origami of een envelop-vouwen leren. Indien u graag uw fantasie voudig om te gaan met uw drukwerk of belettering, probeer het op een stukje normaal papier om uit te vinden waar de letters, zodat ze line-up met je vouwen (of fold eerste, hoewel dit kan moeilijk zijn gezet ).
 5. 5
  Versier uw uitnodiging. Gebruik stickers, of lijm op lint of strikken, kleine steentjes, pop-up uitsnijdingen, of iets anders cool dat je wilt. Kies decoraties die verder gaan met uw thema.
 6. 6
  Doe een fancy cut of randen. Gebruik kartelschaar of gevormd plakboek schaar om een ​​gevormde rand op uw kaarten, of voeg papier of lintversiering (of beide).
 7. 7
  Probeer een uitsparing venster. Als je niet te veel luxe vouwen doen, snijd een gevormd venster aan de voorkant, zodat een functie binnen gluurt door naar de voorkant. Het kan een simpel vierkant of cirkel worden of het veel liefhebber als een grillig motief zou kunnen zijn.
 8. 8
  Gooi in een "v. IP-pass" dat mensen laat inch Er zijn zo veel leuke dingen die je zou kunnen doen. Als uw partij heeft een filmthema, sturen kaartjes. Je zou zelfs kunnen maken het een candy-thema feest en stuur gouden tickets, zoals in Willy Wonka.

Tips

 • Mail of leveren de uitnodigingen in fancy, bijpassende enveloppen. Het zou gaaf zijn (als je het deeg) om een ​​kerel in een chique pak om de hand leveren de uitnodigingen te krijgen.
 • Geef alle stukken van uw uitnodiging een aangepast uiterlijk overeenstemming met het thema van uw partij. Nogmaals, hoeft u niet wilt dat uw gasten om te tonen aan een wetenschap feest in een baljurk. Dat zou een brandgevaar.
 • Maak foto's op uw feest. U mag in staat zijn om ze te gebruiken voor uw volgende VIP uitnodigt of plak ze in een scrapbook.Also, waardoor VIP plakboeken op het feest zal heel leuk zijn!
 • Als je niet een zwembroek hebben dan gewoon een shirt en een aantal panty's of shorts. Hey het is jouw feestje!

Waarschuwingen

 • Hulp bij het lijmpistool en schaar als je het nodig hebt. Vooral als je een klein kind. Of een kluns als ik. Lijmpistolen pijn doen, geloof me.
 • Sommige mensen kunnen uw uitnodigingen voor hun partij te kopiëren. Als ze dat doen, maak je geen zorgen over te maken.

Dingen die je nodig hebt

 • papier
 • lijmpistool of lijm
 • edelstenen, lint, of andere toevoegingen
 • creativiteit
 • kartelschaar
 • lint
 • camera