Wkanl

Hoe maak je een afstudeerproject feestje

Is uw zoon of dochter afstuderen van de middelbare school of universiteit? Ben je afstuderen? Nou, gefeliciteerd dan! Uw volgende stap is om erachter te komen hoe je gaat om zo'n gedenkwaardige gelegenheid te vieren...

Stappen

Hoe maak je een afstudeerproject feestje. Beslis over een datum en tijd.
Hoe maak je een afstudeerproject feestje. Beslis over een datum en tijd.
 1. 1
  Beslis over een datum en tijd. Dit is vaak de moeilijkste taak van het hele afstuderen partij. Als u gasten vliegen uit andere delen van het land, overwegen om uw partij de nacht of de dag na het afstuderen. Op die manier al uw gasten kunnen vieren met je, terwijl ze in de stad bent. Een andere optie is om te wachten tot iedereen zal zijn in de stad toch-is er een familie in medio juni? Misschien hebben uw feest een paar dagen voor de bruiloft. Is je verjaardag een paar weken na het afstuderen? Misschien kun je een enorme verjaardag / afstuderen klapband. Wat u ook kiest, wees attent van uw gasten en uw gezin, ze hebben plannen, ook.
 2. 2
  Erachter te komen uw budget. Partijen zijn duur, dus het uitzoeken van uw budget is de sleutel. De grootte van uw budget komt meestal overeen met de grootte van uw partij. Brak? Denk aan het gooien uw feest met een paar vrienden, je zult de kosten van de items en verhuur in de helft of een derde te snijden. U kunt zelfs in staat om een ​​mooie receptiezaal veroorloven en het huren van een en een cateraar, iets wat je normaal niet zou kunnen veroorloven. Kreeg veel te besteden? Dan is de hemel uw limiet!
 3. 3
  Kies een locatie. Nu komt het leuke gedeelte! is een leuke optie]] Er zijn zo veel leuke opties voor locaties:. uw achtertuin, een lokaal park, een restaurant, een camping, een chique hotel, een pretpark, of het strand. Wie zei dat een afstuderen partij heeft een muffe affaire in oma's stoffige huiskamer? Je zou zelfs kunnen doen een half-en-half party: laat je ouders hebben hun ideale partij voor u en, als het niet is wat je wilt, de rest van de avond met je vrienden. Neem een boot op het meer of ga kamperen in het weekend. Vieren!
 4. 4
  Laat uw lokale dierentuin doneren enkele vriendelijke dieren om zich te mengen met de gasten. Geloof me ik heb dit geprobeerd, het is een hit!
 5. 5
  Maak uw gastenlijst. Meestal uw ouders zal behandelen dit deel, maar zorg ervoor dat je deel bij te dragen. Schoolvrienden, leraren en professoren moeten worden op de lijst, ook. Als u het maken van deze lijst maken echter absoluut zeker van dat iedereen die wordt verondersteld te worden afstuderen dat jaar daadwerkelijk is afgestudeerd. Dit bespaart u een heel vreemd moment wanneer u probeert en nodigen iemand die, zo blijkt, niet te veel lessen te passen.
 6. 6
  Kopen en uitnodigingen versturen. Uw gasten moeten de fundamentele informatie schriftelijk, natuurlijk. Veel scholen bieden pakketten voor uitnodigt, maar vaak tegen hoge kosten. Nochtans, worden de studenten in toenemende mate het selecteren van andere routes, het bestellen van foto centra of het maken van hun eigen. Veel mensen gebruiken eenvoudige, handgeschreven uitnodigingen en ze uitdelen op school of werk.
 7. 7
  Maak een. Zo slecht als het ook mag klinken, veel mensen raken van afstuderen partijen gewoon voor het eten. Niet teleur! Maak je menu weerspiegelen het thema van uw feest. Hebben van het in uw achtertuin? sommige hamburgers, en stel een paar koude salades. Overwegen beroep doet uw uitgebreide familie in het brengen van sommige gerechten, zoals de beroemde aardappelsalade tante Anne's. Of je kan altijd een bedrijf verzorgen uw evenement. Hoewel deze optie kan behoorlijk duur krijgen, zult u professionele service te ontvangen en u kunt uw tijd doorbrengen praatje met de gasten in plaats van zwoegen op voedsel.
 8. 8
  Koop decoraties en versieren! Heb je tonnen van keuzes: crêpepapier, ballonnen, tafelkleden, centerpieces, affiches, enz. De meeste mensen gewoon versieren met behulp van de school kleuren. Zij leggen ook uit grappige baby foto's, schoolprojecten en sportartikelen om de ruimte te personaliseren. Misschien wilt een soort van gastenboek of t-shirt voor mensen om ook te ondertekenen.

Tips

 • Zorg ervoor dat u een kaart te brengen als u een bezoek iemands afstuderen partij. Met of zonder geld binnen, het laat die persoon weten dat je er was en dat je zorg.
 • Het hebben van een partij zelf? Vergeet niet te halen wat dank u kaarten en schrijf je "dank u" s binnen een maand van uw partij. Als een leraar omvatte een scratch-off loterij ticket in uw kaart, ze schrijven ook een snelle notitie en laat hen weten hoe je dat deed. Dank iedereen die een hand had in de planning, het betalen voor, en die naar uw feest.
 • Meestal kunt u goedkoop afstuderen decoraties op dollar winkels of korting magazijnen. Een andere optie, voor diegenen die van plan vroeg, is om winkels en garage verkoop bezoek net na het afstuderen seizoen eindigt. U zult geweldige kortingen die je gewoon niet voorbij laten gaan vinden.

Waarschuwingen

 • Als u de wettelijke minimumleeftijd voor alcoholconsumptie, en het hebben van uw professoren op uw feest, voorkomen dat je dronken en handelen dwaas. Als je drinkt, sla het plezier tot in het donker of in de buurt van het einde van de partij.
 • Denk heel goed na over het hebben van alcohol beschikbaar, vooral als er minderjarige individuen zullen zijn op het feest. Plaatselijke wetten variëren, maar de verplichting om de party host extreem is of er iemand gewond is of raakt in een ongeval na het drinken op een feestje. Voor de meeste volwassenen, is het geen feest zonder alcohol, maar de gastheer moet in staat zijn om te bepalen wie het drinkt en hoeveel. Mensen hebben hun huizen verloren in rechtszaken wanneer de rechter besloten dat ze waren nalatig gastheren.
 • Verwacht het onverwachte! Het kan regenen, dus heb een ander plan voor uw achtertuin BBQ. Of de plaats waar je gehuurde misschien per ongeluk in een keer geboekt hebben beide partijen. De moraal van het verhaal? Hebben altijd een back-up plan!
 • Nooit drinken en rijden. Afstuderen weekend is een van de dodelijkste weekenden in Europa. Als je naar buiten, verantwoordelijk en kiezen voor een nuchtere chauffeur, een taxi nemen of de nacht door te brengen in iemands huis. Bel je ouders of ouders van een vriend, indien nodig. Sterven op afstuderen nacht is niet iedereen het idee van een goede tijd. Het is een verschrikkelijke tragedie.
 • Maak een goede laatste indruk. Hoe je handelt op dit feest is hoe deze mensen die je altijd zal herinneren!