Wkanl

Hoe om rijk te kijken zonder dat rijke (voor tieners)

De meeste mensen willen kijken goed uit, maar in de huidige maatschappij, heeft de hoge kosten van levensonderhoud dat doel moeilijker te bereiken gemaakt. Echter, het kan worden gedaan.

Stappen

Hoe om rijk te kijken zonder dat rijke (voor tieners). Winkel op merknaam winkels zoals Converse, bestelwagens en reizen is de weg te gaan.
Hoe om rijk te kijken zonder dat rijke (voor tieners). Winkel op merknaam winkels zoals Converse, bestelwagens en reizen is de weg te gaan.
 1. 1
  Winkelketens. Kleren kopen van Aeropostale, Forever 21, ROSS, TJMaxx, Sears, Platos Closet.Easy zoals het is. U besteedt minder en krijg meer. ROSS heeft veel merkkleding, terwijl TJMaxx heeft veel van Juicy Couture en Europese Adelaar. Ga voor Sears voor de grafische tees voor ze hebben zumiez grafische tees voor 10€ of minder. Forever 21 is de plek om te gaan voor de basics. Terwijl Platos Closet is gewoon de 2e hands kleding winkel met merkkleding, nauwelijks gedragen, soms met de tag nog steeds op!
  • Sla een bundel! Een andere optie zou zijn om te winkelen op verkooppunten, of vind kleding te koop bij juiste warenhuizen als Neiman Marcus en Bloomingdales als TJ Maxx, Ross enz. hebben een markup. Merk op dat de meeste van de boven en onder merknamen worden niet gezien als rijk, maar gemiddeld. Grafische t-shirts worden ook niet gezien als rijk en noch zijn Converse of Vans schoenen. Als je echt wilt om te poseren als een rijk persoon dan zul je de juiste kleding schoenen of luxe schoenen, zoals Clarks, Cole Haan, Sperry Topsider enz. nodig
  • Kijk Respectable... U zult ook ingedrukt shirts en polo's van gerenommeerde merken zoals Hugo Boss, Brooks Brothers, Ralph Lauren, Lacoste, Vineyard Vines, Saks, etc. moet Als je echt wilt krijgen in chique merken dan Versace, Bvlgari (dat klopt; Bvlgari ), kan Gucci, Prada etc. worden gedaan bij Saks 5th voor enigszins betaalbare prijzen als je een verkoop te vangen. Opmerking: de meeste rijke mensen niet dragen van jeans heel vaak.
 2. 2
  Winkel op merknaam winkels zoals Converse, bestelwagens en reizen is de weg te gaan. Ze gaan langer mee, en ze hebben vergelijkbare prijzen met die in Payless als je winkel verkopen.
 3. 3
  Denk na over de geur. Dat hint van contant geld in uw geur is erg behulpzaam. Beginnen met het krijgen van uw parfum uit TJMaxx, hebben ze die heerlijke ruikende dure parfums voor 50% of minder.
  • Als u wilt lekker parfum dan Dillards en Nordstrom zouden de plaatsen te gaan, wanneer er een extra 30% korting van de eerder verminderd merchandise kan je leuke cologne / parfum te krijgen van Burberry, Lacoste Ralph Lauren enz. voor onder de 15€ als je zijn er vroeg.

Tips

 • Zorg ervoor dat uw tanden zijn schoon en wit.
 • De "preppy" look heeft de neiging om zinspelen op rijkdom.
 • Als je wilt echt uit te stellen een aura van wealthiness hebben een handtekening geur en echt werken het. nooit het huis verlaten zonder het. Mensen moeten weten dat jij het bent.
 • Zorg ervoor dat je haar ziet er mooi door borstelen het elke dag en met hele goede verzorging technieken. Mensen die gezond en schoon kijk kijk ook rijk. Heb je haar niet te kleuren. Houd het schoon en natuurlijk.
 • Als u besluit om uw nagels doen, doen ze goed en in een neuraal kleur. Diep rood, zacht roze en naakt polish kijk altijd netjes op de vingers en tenen. Verwijderen en opnieuw nagel gepolijst dat is gechipt of gegroeid uit om te voorkomen dat op zoek run down.
 • Grote houding is de sleutel tot zoekt vertrouwen
  • Investeer in een goede make-up en gereedschappen. Oogschaduw, voeringen, concealers, en tools zijn al uw geld goed wordt besteed. Naam designer lipgloss zijn onnodig en duur. Mascara kwaliteit is uiterst belangrijk om Styes en verstoppingen te voorkomen, maar je mascara hoeft niet super duur te zijn. Probeer Almay ofzo hypoallergeen en opthemoligest getest.
 • Designer sportieve kledij is een zeer goede investering. Omdat atletische kleding niet gemakkelijk vlek of rimpel, niet uit te gaan van stijl, en hints die je workout of sport te doen.
 • Een klassiek kapsel zal bijna garanderen dat je er hogere klasse. Niet knippen in een trendy stijl.
 • Hier krijg je een professioneel gedaan beeld van je en gebruik het als uw gebruikers-foto op Facebook, Twitter, of wat dan ook social networking site die u gebruikt.
 • Act intelligent.
 • Als je toevallig een school met uniformen, niet dragen van oude vervaagde, beschadigde uniformen.. koop een nieuwe set! Ook, voeg een vleugje "u" aan het uniform door het toepassen van een leuke broche of met schattige accessoires
 • Krijg je haar professioneel gedaan; nooit je eigen haar te verven.

Waarschuwingen

 • Nooit liegen over hoeveel geld uw familie heeft. Gewoon niet over geld praten. Als iemand je een vraag over geld vraagt, proberen om van onderwerp te veranderen zonder dat duidelijk. Opscheppen nooit over dingen die je hebt. Het toont geen les.
 • Besteed niet al je geld proberen te "rijk" te kijken. Er zijn belangrijkere dingen in het leven dan sociale klasse.
 • Als je koopt van een outlet winkel, en iemand je vraagt ​​waar je hebt een item uit, vertel ze de waarheid. Liegen is meestal vrij duidelijk.