Wkanl

Hoe je er ouder uitzien als een tiener

Moe van wordt verward met je jongere broer of zus? Als u wilt leren hoe te kijken, handelen, en lijken ouder, of zelfs alleen maar kijk je leeftijd zonder te kijken jonger als volgt te werk.

Stappen

Hoe je er ouder uitzien als een tiener. Verander de manier waarop je fysiek zelf uitvoeren.
Hoe je er ouder uitzien als een tiener. Verander de manier waarop je fysiek zelf uitvoeren.
 1. 1
  Wees zelfverzekerd. Niets communiceert volwassenheid als vertrouwen. Zelfs als uw fysieke verschijning, unieke persoonlijkheid, of sociale vaardigheden zijn niet wat je zou willen dat ze zijn, dat niet hoeft te stoppen met u van het opbouwen van zelfvertrouwen.
  • Er is een fijne lijn tussen zelfverzekerd en arrogant of neerbuigend. Vertrouwen is goed gevoel over jezelf, niet per se beter dan degenen om je heen. Niet overdreven opscheppen over je prestaties of spreken op een manier die je boven anderen plaatst, want dit is klassieke onvolwassen gedrag.
  • Niet gekwetste gevoelens van anderen of zet anderen neer, en wees voorzichtig in uw schijnbaar onschuldige grapjes. Als u gekscherend iemand neer te zetten, zorg ervoor dat het is iemand die je goed en iemand die is comfortabel heen en weer door het maken van grappen op uw kosten kennen. People's lichaamstaal kan meer over hun ware gevoelens dan wat ze zeggen te communiceren.
 2. 2
  Verander de manier waarop je fysiek zelf uitvoeren. Slungelig is een ander klassiek gedrag geassocieerd met tieners! Houd je hoofd omhoog en strek je rug. Leer hoe je vol vertrouwen lopen en. Begin met het rechtop gaan staan ​​waar je ook bent - op straat, aan uw bureau zit, met behulp van een computer, wachtend in de rij, etc. Corrigeer jezelf wanneer u merkt dat uw houding haperende, snel, zal het een tweede natuur geworden.
 3. 3
  Ontwikkelen van sociale vaardigheden. Spreek langzaam en vol vertrouwen in plaats van luid. Vergeet niet je manieren met behulp van "alstublieft" en "dank u." nauw aan wat anderen zeggen;.. paar dingen laten zien volwassenheid zo veel als een goede luisteraar Word een goede prater Wanneer mensen klaar verhalen over zichzelf, niet onmiddellijk te lanceren in een verhaal over jezelf, dit maakt je egocentrisch en ongeïnteresseerd. In plaats daarvan, reageren op hun verhaal eerst, gebruik dan je eigen verhaal als een manier om met de andere luidspreker.
 4. 4
  Klagen minder. Mensen die altijd klagen loskomen als onvolwassen en egocentrisch. Zoals je volwassen in het leven, accepteer je dat de dingen komen en gaan en alles gebeurt met een reden; piekeren over hoe vreselijk je leven is zal je niet helpen daadwerkelijk verbeteren. Ontluchting aan je vrienden kan nuttig zijn voor catharsis zijn of om advies vragen, maar constant klagen over onbelangrijke voorvallen is zeer jeugdige.
 5. 5
  Het verbeteren van je woordenschat. Dit betekent niet dat het laten vallen onnodig grote woorden tijdens alledaagse gesprekken, waardoor je wanhopig op zoek naar aandacht kijken, in plaats daarvan richten op het uitsnijden van kinderlijke woorden die u duidelijk zal identificeren als een tiener. De meest voorkomende fouten zijn overmatig gebruik van "zoals," krijsend "Oh Mijn God!", En accentuerende zinnen met "totaal", "weet je," en andere nietszeggende vullers.
 6. 6
  Kom op voor jezelf beleefd maar kordaat. Als iemand die je respecteert, voel je vrij om ze te vertellen om te stoppen. Immers, een deel van volwassenheid is commandant respect. Wees duidelijk en communiceren wat je wilt (bijv. "Wacht even, neem me niet in de rede"). Vermijd het gebruik van overmatige sarcasme of handelen uiterst beledigd (bijv. "Wow, ik kan niet geloven dat je me onderbrak. Iemand die niet weet wanneer te zwijgen!"). Zelfs als je een grapje maakt met deze snarky commentaren, ze maken je er slecht uitzien en zal niet de resultaten die u zoekt te bereiken.
 7. 7
  Leer wanneer dingen te laten gaan. Iedereen heeft negatieve ontmoetingen met anderen, maar het duurt wijsheid om te leren hoe je gevechten plukken. Het toepassen spitefulness, wrok, of kwaadaardigheid om kleine schermutselingen zullen iedereen eruit ziet als een baby te maken. In plaats daarvan, neem de grote weg wanneer nodig, als een bonus, zal uw gebrek aan een reactie waarschijnlijk meer ergerlijk om de dader dan een andere reactie die je zou kunnen hebben.
  • Niet fout van een non-reactie voor passieve-agressie. Als mensen wrijf je de verkeerde kant op, ze vaak niet beseffen. Wees respectvol van hun gevoelens door ofwel negeren van de fout of, indien nodig, duidelijk te communiceren aan hen dat zij delict hebben veroorzaakt. Ga er niet vanuit dat als je ze de stille behandeling of handelen zeer onbeleefd jegens hen, zullen ze automatisch weten dat ze iets verkeerd gedaan en te wijzigen. De onvolwassenheid van een dergelijke respons garandeert bijna dat ze ofwel meer verward of gewoon geïrriteerd en niet bereid om goed te maken zult worden.
 8. 8
  Je haar knippen. Een ruige haardos maakt het gezicht van een kerel ziet er veel jonger en moet worden vervangen door een korte, gedefinieerde cut. Evenzo, lange wapperende haren op een meisje is zeer jeugdige (let op alle vrouwelijke beroemdheden met lange sneden of uitbreidingen) en moet worden vervangen door een bob, pixie cut, of andere chique kapsel. Denk maar aan hoeveel Emma Watson 's nachts leeftijd toen ze ruilde haar Hermelien haar voor die korte, strakke' doo!
 9. 9
  Draag meer volwassen kleding. Ruil je baggy kleding, band / merk / logo / bedrukte tees, vaag of geript jeans, flip-flops, sneakers, en pastel of fluorescerende kleuren voor vorm-flatterende (niet hetzelfde als skintight!) Kleding, button-up shirts, polo's, donkere jeans, laarzen, en gedempte tonen. Bijzondere aandacht besteden aan stof: de junior-afdeling heeft de neiging om te worden gevuld met goedkope, dunne, semi-transparante kleding die is een dode giveaway voor jongeren, undiscriminating consumenten. In plaats daarvan, kijk voor dikkere stoffen zoals breisels.
  • Als je een man, altijd kiezen voor uw overhemden door het meten van de schouders. Als de zoom van de schouder uitstrekt voorbij het einde van uw werkelijke schouder, het shirt is te groot en zal je nietige kijken.
  • Als je een meisje bent, kies kleding die jouw vorm accentueren. (Nogmaals, dit betekent niet dat het dragen van strakke, onthullende outfits die een giveaway voor tienermeisjes.) Als je hebt smalle heupen, bijvoorbeeld, dragen een A-lijn rok voor het oog naar buiten te trekken, waardoor de illusie van de heupen.
 10. 10
  Wijzig uw persoonlijke verzorging gewoonten. Als je een man bent, kunt u proberen om gezichtshaar groeien, maar vergeet niet dat het niet geweldig uitziet op iedereen. Als het groeit in ongelijk, kunt u proberen om het te trimmen in een stijl die de meeste van de natuurlijke vorm (ex. sik, snor, schaapkarbonades) maakt. Als het groeit in dun, maar houd jezelf gladgeschoren, niets zal je minder volwassen zijn dan een paar eenzame slierten gezichtshaar kijken. Als je een kerel meisje,>, make-up dragen, die jaren kan toevoegen aan je gezicht. Besteed extra aandacht aan het definiëren van je jukbeenderen met blozen, want dit zal de verschijning van de baby wangen tegen te gaan. Vermijd echter veelbetekenende tiener producten als dikke, sprankelende lipgloss of baby-roze nagellak.
  • Bedek je acne. Verschijnen voor duidelijke huid hebben zal zeker volwassenheid toe te voegen aan je gezicht. Als je een meisje bent, zou je pony te dragen in aanvulling op make-up om vlekken te verbergen op je voorhoofd. Als je een man bent, kunt u overwegen een spot-concealer, die steeds meer en meer gemeengoed onder de mensen. (Als u wilt worden discreet, koop het online.)
 11. 11
  Uit te werken. Dit zal niet alleen helpen bestrijden babyvet, maar ook toevoegen spierdefinitie, wat zeker helpt tieners kijken ouder. Jongens zou willen richten op het bovenlichaam oefeningen om hun schouders te verbreden, terwijl meisjes zou willen hun tailles trimmen en ontwikkelen van hun borst en kont spieren om hun vrouwelijke rondingen accentueren. Interval training is een uitstekende manier om snel vet te verbranden en met de hand gewichten zal helpen spieren te ontwikkelen.
 12. 12
  "Iets veranderen je look". Als je draagt ​​een bril contactlenzen proberen en als je niet wilt dat, krijg meer geavanceerde velgen. Veel tieners bretels dragen, zal dit je er jonger en er is niet veel wat je kunt doen, maar een truc is om te proberen lacht met je mond dicht. Ook bij het veranderen van je uiterlijk zal je waarschijnlijk andere kleding aan. Voor deze proberen weg te blijven bij eventuele overhemden met veel glitter of iets met franje. Ook de neon panty en jean rok maakt je manier jonger. Proberen te kijken naar kinderen en jongeren, zoals Selena Gomez en anderen zoals haar en vinden wat ze dragen als ze boodschappen doen. Het lijken verfijnd en ouder, maar niet alsof je probeert.

Tips

 • Voor voorbeelden, kijk omhoog foto's en video's van tiener beroemdheden, die vaak ziet er veel ouder dan ze werkelijk zijn.
 • Onderschat niet hoeveel volwassenheid heeft te maken met evenwicht. Schijnbaar ouder heeft veel meer te maken met hoe je een kamer dan hoe je je kleedt gebiede.

Waarschuwingen

 • Niet overdrijven de make-up, die ook kan een persoon er onvolwassen.
 • Niet sloot je vrienden, omdat je denkt dat ze kinderachtig. Ze zijn er voor u en er zijn belangrijkere dingen dan lijkt ouder. Hoe dan ook, zullen ze ook volwassen worden.