Wkanl

Hoe om fit te worden als een tiener

Tiener en preteen jaren zijn de jaren waarin u de meeste van uw groeiende zal doen, dus om uit te groeien tot een gezonde volwassene, moet je de juiste voeding en de juiste versnelling. Je hebt altijd gehoord, "Eet je groenten!" maar dat oude gezegde is saai. Spice up uw dieet en de activiteit door gebruik te maken van dit artikel!

Stappen

Hoe om fit te worden als een tiener. Je ouders vertellen dat je wilt fit en gezond te krijgen, en vragen of ze zullen helpen.
Hoe om fit te worden als een tiener. Je ouders vertellen dat je wilt fit en gezond te krijgen, en vragen of ze zullen helpen.
 1. 1
  Je ouders vertellen dat je wilt fit en gezond te krijgen, en vragen of ze zullen helpen. Je kunt het alleen doen, maar geen extra steun van vrienden of familieleden is nuttig. Keep smiling en blijf positief! U kunt zelfs proberen om fit met je vrienden of familie. Dit kan het gemakkelijker en zeker meer plezier te maken!
 2. 2
  Eet een gezonde, evenwichtige voeding met veel groenten en fruit, en drink veel water (acht glazen per dag zal u gehydrateerd en is heilzaam bij hoge-energie-activiteiten). Vermijd suiker en geraffineerde koolhydraten gevonden in voedsel zoals wit brood en pasta, waar mogelijk. Complexe koolhydraten, zoals in volle granen en bonen, zijn een betere bron van energie. Matig uw vetinname, maar probeer niet om het te elimineren uit je dieet. Je lichaam heeft behoefte aan wat.
 3. 3
  Start een oefening routine. U wilt beginnen klein en werk je weg omhoog. Beginnen naar een sportschool en, als je echt bepaald, krijg je een Personal Trainer. Ze hebben je een fysieke test en een schriftelijke enquête en overeenkomen met wat u wilt krijgen tot je lichaam het type. Dit kan kosten een beetje maar.
  • Als je te jong om in een sportschool trainen bent, is er nog genoeg je kunt doen! Krijgen die betrokken zijn bij een sport, voetbal, tennis, voetbal, basketbal en skeeleren zijn allemaal leuke manieren om te krijgen en te houden jezelf te passen! Of, start doet push-ups. Doe zo veel als je kunt elke dag te bewaren en een boek of records en doelen. Proberen, en jumping jacks, ook. Ga joggen, sprinten, en actief is zoveel mogelijk. Als u steeds beter in het lopen, misschien kun je lid worden van de cross country team.
 4. 4
  Niet stoppen als je eenmaal je doel te bereiken. Je moet blijven werken om fit te blijven, dus vormen gezonde gewoonten die je een leven lang meegaan!
 5. 5
  Get bewegen. Wandelen, dansen, actief zijn. Dertig minuten, (drie 10 minuten sessies zijn prima) de meeste dagen van de week en je zal stress te verminderen, krijgen energie, en het risico op ziekten te verminderen.
 6. 6
  Als het pijnlijk is, te stoppen. Vertrouw op je intuïtie, zijn ze meestal gelijk. Als je het gevoel niet kenmerkende pijn tijdens een verhuizing, te stoppen. Ik heb het niet over de "burn" van de oefening, ik heb het een pijn die ongebruikelijk is voor wat je doet. Informeer uw arts van het probleem.
 7. 7
  Veel plezier. Als u uit te werken om energiek of gelukkiger voelt je meer kans aan de stok met het. Degenen die het alleen doen om er goed uitzien zijn minder geneigd om het te houden.
 8. 8
  Ondersteuning krijgen. Zoek een vriend die ponden heeft vergoten en uit te werken met hen. U zult likelier zijn aan de stok met het regime en zal een aantal grote steun hebben.
 9. 9
  Toon omhoog. Voor een aantal grote sexy spieren, doe twee gewicht sessies per week, met behulp van gewichten zwaar genoeg zodat de laatste twee herhalingen voelen moeilijk te rekken.
 10. 10
  Niet gek. Neem twee dagen vrij per week om te herstellen van uw inspanningen. Laat je spieren herstellen zich tussen kracht sessies. (Doe cardio op deze dagen als je wilt.)
 11. 11
  Gemak in. Begin altijd uw training met 5-10 minuten van gemakkelijk licht cardio. Warming-up helpt blessures te voorkomen en kan helpen om de calorieën verbrand tijdens je hele workout te maximaliseren.
 12. 12
  Doe de talk-test. Als u uit te werken en je kunt chatten met je workout maatje, maar je bent te buiten adem te zingen, werkt u op een perfecte gematigd tempo.
 13. 13
  Afkoelen. Als u de tijd neemt om afbouwen uw training met een cooling down fase zult u zich minder belast wanneer u klaar bent.
 14. 14
  Mix it up. Om de paar weken, verhogen de intensiteit, gebruik van verschillende gewichten of ruilen voor een aantal nieuwe moves of klassen te blijven uitgedaagd.
 15. 15
  Moedig anderen aan een kleine club aan te sluiten. Het is zo veel leuker met vrienden!
 16. 16
  Verwen uzelf: Een chocoladereep eens in de zoveel tijd is prima, slungelig over is prima, maar alles met mate!
 17. 17
  Vergeet niet, dit is bedoeld om een leuke tijd voor je. Maak het niet te slopende maken!
 18. 18
  Zorg ervoor dat je genoeg slaap krijgt.

Tips

 • Als je een muziek fan, spelen een aantal vrolijke muziek in je kamer en gewoon plezier dansen!
 • Doen dezelfde routine kan krijgen saai, probeer verschillende dingen! Probeer Dance Dance Revolution, Wii Fit, zwemmen, paardrijden, waterpolo, dansen, of ga naar een gymnastiek plaats en spelen rond op de trampoline!
 • Geef niet op! Het zal moeilijk worden soms, maar blijven pushen voor die beloningen.
 • Niet dingen zoals Gatorade drinken terwijl je het doet, drink water.
 • En vergeet niet altijd positief te houden en hebben een hoog gevoel van eigenwaarde, als je je goed over jezelf te voelen, om naar je doel voelt een stuk makkelijker.
 • Altijd onthouden om jezelf te houden.
 • Kauwgom kauwen tijdens het werk uit, maakt het niet voel je je buiten adem.
 • Maak een logboek voor jezelf te houden van welke oefeningen je wilt doen en wanneer je ze wilt doen houden. (Probeer zo consistent mogelijk).
 • Een geweldige workout is het 10 minuten trainer.. hoewel het een beetje prijzig. Het doet 10 zetten in 10 minuten en gaat door echt snel.
 • Ondanks het proberen om gezond te eten, kunt u nog steeds slip jezelf een traktatie elke zo vaak. Niet ontnemen jezelf, maar niet overboord te gaan of gebruik voedsel als beloning. Zorg goed voor je lichaam.
 • Lidmaatschap van een sportvereniging.
 • Als je wilt winnen gewicht proberen het toevoegen van pindakaas aan uw dieet.
 • Laat je ouders weten! Zij kunnen u helpen, en zo niet, werken met een PT en een vriend.

Waarschuwingen

 • Er is niet zoiets als te fit of gezond, maar neem een ​​stap tegelijk en jezelf niet druk om het punt waar je slechter dan voorheen voelen.
 • Overdrijf het niet. Als je niet meer kunt doen, dan stoppen en gaan minder!
 • Als je geen plezier met wat je aan het doen bent, gewoon stoppen. Het is belangrijk dat u beiden gezond en gelukkig.
 • Bij het werken met gewichten of op een trampoline, altijd een spotter!
 • Wees niet bang om ernstige gewichten op te heffen als je een vrouw bent. In tegenstelling tot wat velen denken, is het bijna onmogelijk voor een vrouw om "omvangrijke" krijgen. U zal echter, krijgen mager en sterk, terwijl het verliezen van vet.