Wkanl

Hoe maak je een goth rocker

Een goth rocker is als een punk, maar heeft nog steeds die 'morbide', gotische uitstraling. Het is een beetje minder 'levensveranderende' dan dat het een totaal goth, te wijten aan het feit dat het niet veel meer dan alleen liefdevolle gothic muziek nodig. Merk op dat dit artikel is voornamelijk voor meisjes, maar jongens kunnen krijgen ook een paar tips uit deze.

Stappen

Hoe maak je een goth rocker. voornamelijk voor meisjes.
Hoe maak je een goth rocker. voornamelijk voor meisjes.
 1. 1
  Begrijp het verschil tussen een echte gotische persoon, die draagt ​​klassieke zwarte rokken en visnetten, en een Goth Rocker. Een goth rocker is iemand die, als een punk, draagt ​​band-T-stukken en luistert naar allerlei genres van gothic muziek. Af en toe, ze zijn niet zo "donkere" of "morbide" als gewone, Hard-Core Goths. Vergeet niet dat!
 2. 2
  Doe wat onderzoek op het punk en goth leven stijlen. U kunt proberen en Wikipedia, omdat ze beiden lijken populair te zijn. Gaat het vooral om het nemen van delen van de punk levensstijl en hen toe te voegen aan de gotische levensstijl.
 3. 3
  Ga winkelen 'op zoek naar items die voldoen aan de typische Goth Rocker garderobe: Visnetten (dicht-bij elkaar lus die er beter uitzien met een drukke shirts of hemdjes, terwijl brede lus die zien er het beste via een normale shirts), felgekleurde shirts (lange of korte mouw), zwarte overhemden, band-stukken, en shirts met bijzondere ontwerpen op hen. niet te veel geld uitgeven! Dat zou een verspilling van geld en tijd. Wees uniek! Niet toetreden tot de "trend" en doen wat iedereen op school doet, dat zou gewoon saai en, nogmaals, een verspilling van tijd en geld. De beste plek om goedkope krijgen goth stijl kleding: een plaatselijke kringloopwinkel. Als je van de stijl, maar het is niet genoeg goth voor u, rippen uit de naden en gebruik het als een patroon. Dit duurt een beetje naaien vaardigheid wel.
 4. 4
  Uniek zijn over je stijl. Goths zijn creatief. Bijvoorbeeld, niet alle Goths dragen allemaal zwart, er is een nieuw soort gothic dat alle wit draagt. (Nou ja, eigenlijk is dit "soort" van goth werd door Bauhaus spinoff Tones ingesteld op Aan Tails in de jaren 80...)

Tips

 • Visnetten zijn je vriend!
 • Slijtage band t-shirts van bands waarvan je weet genoeg info voor het geval iemand begint een gesprek over de band.
 • Wees uniek en voeg je eigen donkere twist.
 • Kringloopwinkels zijn je vriend ook!

Waarschuwingen

 • Draag nooit t-shirts van de bands die je niet luisteren naar of nog erger, nog nooit van gehoord.
 • Heb een Hot Topic kind niet, zult u lijken een poseur te zijn. Iedereen gaat naar Hot Topic.

Dingen die je nodig hebt

 • Veel zwart lange mouw en korte mouw T-stukken, evenals de andere kleding hierboven.
 • Zwart / rood / paars / groen en make-up. Of wilde neon kleuren (techno-goths en cyber-goths dragen felle kleuren).
 • iTunes, of een lokale goth CD / retailer winkel met een breed scala aan muziek.