Wkanl

Hoe om te voorkomen dat pestkoppen

Als je altijd lijken te zijn pestkoppen, proberen om je te verslaan, kan je in staat zijn om hen te laten je alleen met behulp van deze strategieën. Deze technieken kunnen gewoon het ding om u te helpen ze te vermijden zijn.

Stappen

Hoe om te voorkomen dat pestkoppen. Niet de aandacht vestigen op jezelf (e.
Hoe om te voorkomen dat pestkoppen. Niet de aandacht vestigen op jezelf (e.
 1. 1
  Niet de aandacht vestigen op jezelf (e. G. Proberen om "cool" te handelen, of doe schandalige dingen), dit maakt het meer bevredigend voor de pester om je naar beneden te brengen.
 2. 2
  Niet terug te vechten! Dit is onvermijdelijk het ergste wat je kunt doen bij het omgaan met pestkoppen. Dit zal meer gevolgen te creëren, dat is het laatste wat je wilt.
 3. 3
  Praat niet met hen. Laat ze met rust. Praten met hen zal hen een kans om zijn gemiddelde of respectloos om u te geven.
 4. 4
  Niet reageren op de pester ruwe opmerkingen. Als hij of zij belt u namen of zakken je uit, maak je hem niet negeren of haar, gewoon en loop weg. Je moet ervoor zorgen dat je geen verdriet te uiten of de pester zal gedijen off dit.
 5. 5
  Houd in gedachten dat als de pester heeft een groep die volgen hem of haar, het is zeer waarschijnlijk dat ze zijn zijn of haar vrienden onvrijwillig. Proberen om een ​​praatje te maken met hen als ze alleen zijn. Luister naar hen en zijn oprecht geïnteresseerd in wat ze zeggen. Immers, hoe meer mensen je hebt aan uw kant, hoe beter.
 6. 6
  Geef ze niet de aandacht die ze willen duidelijk. Pestkoppen willen aandacht, evenals hen jaloers, gek, hekel, en misschien onzeker. Weten dat veel, veel mensen in deze wereld denken dat de enige reden waarom de pestkoppen daad "die manier" is omdat ze onzeker zijn over zichzelf. Dit kan waar zijn, en het kan niet waar zijn. Hoe dan ook, in gedachten houden dat ze willen aandacht. Niet verder vertellen de pester dat ze onzeker zijn, volgt u de volgende stappen boven en ze niet de aandacht die ze willen.
 7. 7
  Dood hen met vriendelijkheid. Dit betekent om iets leuks te zeggen "terug naar hen" als ze je beledigen. Bijvoorbeeld, als ze maken plezier van je haar, dat is waarschijnlijk het minste wat ze zullen doen, vertel hen dat je hun haar ook. Wat je ook doet, zorg ervoor om op te komen voor jezelf en anderen, maar laat je niet verstaan. Je zult in de problemen komen en in gedachten houden dat het gemakkelijk kan averechts werken, ongeacht hoeveel ze het doen en onaangetast blijven.
 8. 8
  Wees niet bang van de bullebak. Een van de redenen waarom je kan zelfs verlangen om ze te vermijden is, ja, vanwege de pesterijen, maar ook omdat je misschien bang van de bullebak. Beseffen dat ze menselijk zijn, en er is niet een reden om bang te zijn van hen, zelfs als ze gewelddadig. Als je bent nog steeds bang, ze niet laten zien dat.

Tips

 • Probeer ze te doden met vriendelijkheid. De pestkoppen zal worden verward en ze zullen waarschijnlijk niet weten wat te zeggen over het.
 • Lees "Hoe kan ik vrienden en beïnvloed mensen Win" door Dale Carnegie. Dit is een all time bestseller, en werpt een ander licht op hoe om te socialiseren met mensen. Pestkoppen zullen geen mensen aanvallen met een belasting van sociale verbanden, het is slecht voor hun reputatie.
 • Als de pester bashes u, blijven zeggen ruwe opmerkingen. Niet huilen als de pester geniet van uw pijn. Tas altijd hem als hij bashes je op, en glimlach als je dat doet.
 • Ren naar een drukke plek zo snel mogelijk. Laat de pester zie je.