Wkanl

Hoe om jezelf te verdedigen in een gevecht op school

Confrontaties gebeuren de hele tijd in de scholen, fysieke degenen zijn misschien wel de ergste. Je moet denken aan de studenten als dieren, zoals wolven, mensen de neiging om prooi op de zwakke naar sterke kijken. Volg deze tips en je zult zien dat bullebak aan de verpleegkundige te sturen met een gebroken neus en een harde les.

Stappen

Hoe om jezelf te verdedigen in een gevecht op school. Inboezemen terreur in uw vijanden.
Hoe om jezelf te verdedigen in een gevecht op school. Inboezemen terreur in uw vijanden.
 1. 1
  Niet aanzetten. Hoewel iedereen verlangt naar een stoere vent die schedels kan kraken, en namen te nemen, maar dat werkt niet altijd in werkelijkheid zijn. Niemand wint wanneer jij en je vijand te eindigen op zoek als punks.
 2. 2
  Geen back-out. Dit gaat in tegen elke vorm van zelfverdediging, maar in deze situatie, back-out zal u een laffe uitstraling te geven - zelfs als de andere jongen waarschijnlijk niet meer wil dan jij vecht. In het ergste geval, zal dit tot leiden tot meer confrontaties.
 3. 3
  Inboezemen terreur in uw vijanden. Niet alleen heeft dit geluid geweldig, maar dreigen dat je ze te eten door een rietje voor het volgend jaar zal maken de meeste pestkoppen terug af. Krijgen inventief, en zet de vrees voor God in hem. Vermijd echter overdrijven, en klinkt gek, of je vijand zal je niet geloven.
 4. 4
  Begrijp dat in de strijd, zijn er geen regels, en er is niet zoiets als billijkheid. Regels zijn een dom en schilderachtige idee als het gaat om echte gevechten. Staking van de genitaliën, de keel, de neus, etc.
 5. 5
  Maak er een show. Het doel van de school gevechten is om een ​​bericht te verzenden. Die bullebak wil gewoon sterke kijken in het bijzijn van iedereen, dus zijn ongelijk te bewijzen. Maak het kind bloeden, en richt je stoten naar zijn gezicht, vooral op de neus. Proberen om bloed af te nemen, en de meeste lafaards zullen draaien. Maak ze huilen, en iedereen die wil een gooi naar u terug af te nemen.
  • Als u krijgen aangevallen vanuit de rug naar het hoofd, grijpen hun arm met je nek en schouders. Vervolgens - met al uw kracht - Gebruik beide handen om hen een Chinese burn te geven.
   • Als ze blijven je raken, ontwijken, en houd hen een Chinese brandwond.
  • Onthouden van meegesleept. Deed hem pijn genoeg om een ​​waarschuwing te sturen, en als hij neemt de waarschuwing, laat hem gaan. Het toebrengen van ernstig of dodelijk letsel bij de pester kan je in de problemen.
  • Vergeet niet dat de pester heeft zijn eigen geest ook. Ontwijk zijn slagen, en berekent zijn zwakheden. Probeer uit de strategie van de pestkop, en gebruik het tegen hem.
  • Laat de pester de eerste stap zetten. Als je hem eerst slaan, zult u waarschijnlijk worden verweten.
 6. 6
  Daarna, koel blijven. Schreeuwen "bent u niet vermaken?!" of iets dergelijks zal je kijkt als een psychopaat. De officier op uw school zou het graag als je maakte het zo duidelijk mogelijk dat je jezelf alleen maar verdedigde. Gaan met alles dat de school personeel en / of de politie zeggen: je bent de good guy.
 7. 7
  Ten slotte vechten niet alle van de tijd. "Voorzichtig bij het bestrijden van de monsters - u kunt een worden." Ook niet opscheppen veel, want je bent gewoon vragen om het. Maken het lijken alsof er geen big deal, en geduldig wachten tot het hele ding blaast.

Tips

 • Blijf altijd kalm vóór en na de eigenlijke gevecht plaatsvindt, lijkt koel en collectieve, niet schuim op de mond.
 • Vergeet niet dat je jezelf alleen maar verdedigen. Hou dit in gedachten terwijl je vecht de pester, zodat u niet zal laten meeslepen.
 • Wees de held, niet de bad guy. Je bent gewoon vragen om een ​​follow-up als je stoer handelen, voor alles wat je weet dat hij kan gewoon de zwakste punk in uw school.
 • Je alleen maar winnen het gevecht als je de meeste merken. De 'Je had moeten zien de andere man "citaat werkt in een schoolomgeving, vooral met pestkoppen.

Waarschuwingen

 • Begin niet met gevechten, maar ze eindigen. Wees de chill kerel die alleen vecht als hij moet.
 • Houd er rekening mee dat de huidige schoolbeleid zal iedereen dat was in een gevecht kapot te krijgen. Wees bereid om te betalen voor je vrijheid van pestkoppen met een detentie / vering / betaling ticket of plicht.
 • Zorg ervoor om niet te vallen een pestkoppen naar wraak. Dat is gewoon een teken voor leraren of opdrachtgevers om u detentie geven of je gebanned wordt van de school.