Wkanl

Hoe om te stoppen verliefd

Merkt u dat u herhaaldelijk vallen voor dezelfde persoon of gemakkelijk vallen voor de volgende potentiële minnaar die je pad kruist? Liefde is een moeilijk ding om te controleren, en het kan in strijd zijn met andere delen van je leven zoals je carrière, je financiële stabiliteit, of uw familie. Stop te zetten verliefdheid kan voor iedereen verschillend zijn, maar er zijn stappen die door iedereen kunnen worden genomen om dit te voorkomen.

Stappen

Hoe om te stoppen verliefd. Beginnen ze een vriend te bellen.
Hoe om te stoppen verliefd. Beginnen ze een vriend te bellen.

Met een bepaalde persoon

 1. 1
  Vermijd flirten. Flirten versterkt het feit dat je van hen en zal voorkomen dat u ze te zien als een potentiële minnaar.
 2. 2
  Beginnen ze een vriend te bellen. Hardop, zonder aarzeling en aan zoveel mensen als je aan kan spreken. Dit zal train je te herinneren dat dat is hoe u aan hen denkt.
 3. 3
  Ontdek waarom je blijft verliefd op hen.
  • Wat doen ze doen of zeggen dat elke keer krijgt u? Als je eenmaal weet, kunt u zichzelf emotioneel te beschermen of andere maatregelen nemen om te voorkomen dat wordt aangetast.
  • Wil je meer mensen in je leven nodig hebt? Ben je eenzaam? Soms misschien alles is, is dat je meer vrienden om je leven te vullen met nodig hebben en zijn op zoek naar een persoon om die leegte te vullen.
 4. 4
  Vermijd opknoping uit met hen zelf. Als je probeert om romantische gevoelens te vermijden, dan moet je scenario's met mogelijke romantiek te vermijden.
 5. 5
  Distantiëren zich van die persoon. Niet rondhangen met hen zo veel en beperk uw communicatie met hen. Als uw situatie dwingt je om te communiceren met hen, houden acties en gesprekken professioneel.
 6. 6
  Vinden redenen waarom je zal ze niet houden. Zijn ze ook aanhankelijk? Hebben ze slecht behandelen uw vrienden? Zijn ze te gesloten?
 7. 7
  Houd ze uit je hoofd. Dit klinkt misschien gek, maar als ze je dagdromen domineren, heb je gevallen voor hen. Proberen om een ​​aantal buitenschoolse activiteiten die je geest bezig houdt doen. Sport of andere clubs zal helpen. Ontwikkelen van een gepassioneerde hobby, en al snel, dat zal je enige passie.

In het algemeen

 1. 1
  Prioriteren. Maak een lijst van de dingen die je het meest in je leven waarderen. Als een 'significante andere', of andere gelijkaardige naam, staat hoog op de lijst, kunt u deze verder omlaag. Gooi jezelf hartstochtelijk op de andere dingen op de lijst. Hoe minder tijd u denkt over het hebben van iemand aan uw zijde, hoe beter.
 2. 2
  Ontwikkelen van een hobby. Gewoon bezig zijn. Word lid van een club, of start een. Hoe minder tijd je hebt in je schema, hoe kleiner de kans kunt u tijd maken voor een enkele persoon.
 3. 3
  Verblijf in grote groepen. Tenzij je alleen bent, probeer te zijn met een grote groep vrienden of familie. Het is makkelijker om verliefd te worden wanneer u uitgekozen met een andere persoon.
 4. 4
  Laat geen een persoon neemt de nummer een plek in je leven. Hou van jezelf meer dan iemand anders als dat nodig is. Verwen uzelf eens in terwijl. Neem je beste vriend uit of neem je jongere neefjes en nichtjes naar een pretpark.

Tips

 • Vergeet niet wie je bent en weet wat je wilt.
 • Praat het uit met een vertrouwde vriend.
 • Leren om jezelf uitgeschakeld. Niet jezelf in een shell. of blokkeren alles uit, maar sluit uw hart af. Zonder dat rauwe gevoel, de emotie zelf, de gevoelens niet kan groeien.
 • Beperk uw contact met de persoon.
 • Praat met iemand die je veilig en comfortabel voelt. Vraag om suggesties en hulp.
 • Breng tijd door met mensen van een ander geslacht, die zie je niet op een romantische manier.
 • Delete zijn / haar nummer van uw telefoon.
 • Wis alle foto's heb je van hem / haar.

Waarschuwingen

 • Niet te snel bewegen met iedereen. Liefde zou moeten worden toegestaan ​​om te groeien in de tijd.
 • Liefde echt is. Liefde is natuurlijk. Het moet niet worden gedwongen, maar tegelijkertijd niet weg worden geduwd. Sta open voor alle mogelijkheden die naar je toe komen.
 • Wees gevoelig voor het feit dat je gemakkelijk zou kunnen kwetsen andere persoon als je valt voor hen en wil om te breken met die gevoelens, vooral als ze hen vergelden.
 • Als het probleem is dat je gewoon niet vinden van de juiste soort van ander dan misschien is het tijd om elders op zoek naar een mogelijke minnaar.