Wkanl

Hoe je niet verliefd op iemand vallen

Er kunnen veel redenen waarom te kiezen om af te zien van verliefd op iemand. U kunt uzelf een hoop verdriet, problemen en schade aan andermans leven door het gebruik van deze preventieve praktijken.

Stappen

Hoe je niet verliefd op iemand vallen. Vermijd deelt persoonlijke informatie.
Hoe je niet verliefd op iemand vallen. Vermijd deelt persoonlijke informatie.
 1. 1
  Weet wat je wilt. Herinner jezelf eraan dat er geschikte gelegenheden om de persoon van de vele die goed zal zijn voor u te vinden. Herkennen wat maakt je aangetrokken tot een persoon. Maak een lijst van wat je echt wilt in een love interest en afknapper. Maak onbeschikbaarheid als een uit te schakelen.
 2. 2
  Vermijd deelt persoonlijke informatie. Dit is vooral belangrijk als de persoonlijke informatie die provoceert diepe gevoelens in je. Dit komt omdat bindingen gaan van betreffende ene naar de andere via empathie.
 3. 3
  Toon van je lichaamstaal. Zorg ervoor dat je geen gebaren gebruiken die uitdrukken gratie, sensualiteit en charme. Vermijd het eten en drinken in de buurt van die persoon.
 4. 4
  Band met andere mensen. Maak nieuwe vrienden je voelt aangetrokken en anderen die je niet voelt aangetrokken.
 5. 5
  Gebruik het buddy-systeem. Passie vertraagt ​​in de liefde driehoeken, dus kijk voor iemand die je graag als gewoon een vriend om u te begeleiden wanneer je nodig hebt om die persoon te praten.
 6. 6
  Niet fantaseren over de persoon. Dagdromen kan heel verfrissend, maar in dit geval, kan het motiverende tegen uw wensen zijn.
 7. 7
  Niet lof van de persoon. Maken van iemands ego opblazen je lijkt mooier.
 8. 8
  Weet psychiater die persoon niet. Als die persoon heeft iemand nodig om mee te praten, dan zullen ze moeten iemand anders vinden.
 9. 9
  Activeer het geweten van die persoon. Als die persoon flirterige wordt, dan noemen sleutelwoorden zoals huwelijk, vriendin, vriend, kinderen, God of werk ethiek.
 10. 10
  Accepteer geen geschenken, diensten, aanraking, geld noch gunsten van de persoon. Geef ze niet beide.
 11. 11
  Leer om nee te zeggen met gezag niet passie. Als die persoon wil verbondenheid met u, zeg dan niet op elk verzoek of onschuldig of oneerlijk. Soms krijgt u boos of jaloers cos die persoon aan uw kwetsbare gevoelens. Maak een ernstige blik op je gezicht als je het gevoel uitgelokt en niet bezwijken onder druk. Houd het hoofd koel, toon uw omgangsvormen en onderhouden van een goede gezindheid om een ​​argument te voorkomen.
 12. 12
  Vermijd relatie maken verkering patronen. Je bent niet in een persoonlijke relatie zo te meten hoeveel tijd je doorbrengt met die persoon. Probeer voor minder dan vier uur per week met die persoon.
 13. 13
  Laat je niet krijgen waanvoorstellingen. Vermijd denken "wat als" zoals denken dat die persoon zou kunnen zijn in een slechte relatie, moet je of dat je soulmates.
 14. 14
  Haat niet de persoon. Liefde kan zich wenden tot haat en haat kunnen wenden tot liefhebben.
 15. 15
  Niet gericht op het individu en te heroriënteren op uw interesses en doelen. Je zou kunnen hebben gevoeld een wederzijds belang met deze persoon, maar het was uw eigen belang dat u geniet op uw eigen, dat is wat je gelukkig maakt. Vergeet niet dat u er alle belang niet kan delen met een persoon en dat zijn de belangen die je je kunt voorstellen dat zou niet leuk voor die persoon. Kies uw belangen over wat ongelukkig zou zijn.
 16. 16
  Gemak uw hart. Omdat de humanitaire telt niet met mensen die je niet hebt intieme gevoelens voor. Als er ruimte is voor een belangenconflict, dan hoeft jezelf niet gek.
 17. 17
  Niet te veel van wat er wordt getoond door een persoon of een vriend die dicht bij je hart verwachten. Omdat het geven van belang in alles wat zij / hij jou zou geven u ideeën over het houden meer van deze persoon. Zo algemeen worden op uw gevoelens niet dieper gaan heartbreaks voorkomen.

Tips

 • Als je intuïtie je vertelt dat het gewoon de omstandigheid en niet de persoon, kies dan niet overhaast te werk, maar voeg afstand.
 • U kunt het onderzoek de limerence en gehechtheid, maar het minste wat je denkt over de persoon van de minder ernstig het hartzeer.
 • Het is goed om te onthouden dat de ogen zijn de vensters van de ziel. Laat je niet die persoon zien dat je ogen verwijden aan hen. Het dragen van donkere-getinte glazen kan helpen.

Waarschuwingen

 • Vermijd deze stappen als u wilt verliefd op de persoon. Beslis vroeg en snel tussen verlangen en het juiste ding om te doen.
 • Als je geobsedeerd door de persoon of iets anders, dan zoeken een professionele geestelijke gezondheidszorg.