Wkanl

Hoe om over te gaan van iemand die je niet mag

Je hebt iemand hield voor heel ergens nu, alleen worden afgewezen. Eerder zei dat ze het of niet, het doet nog steeds pijn. Je bent moe van wordt afgewezen en u van deze persoon zo veel, zie je niet hoe je ooit zou kunnen doorstromen. Lees verder om te vinden hoe!

Stappen

Hoe om over te gaan van iemand die je niet mag. Huilen, en huilen veel.
Hoe om over te gaan van iemand die je niet mag. Huilen, en huilen veel.
 1. 1
  Huilen, en huilen veel. Huilen zal je uit al je emoties in plaats van ze te houden opgekropte binnen. Onderzoek toont aan dat huilen is een stress reliever en het eigenlijk maakt je gezonder. Hoewel je waarschijnlijk niet beter voelen meteen na huilen, krijg je nog steeds al je emoties op tafel. Denk er eens over. Laten we zeggen dat je vullen water in een badkuip en de telefoon rinkelt. Je figuur "het is altijd het nemen van op te vullen, zal ik gewoon gaan praten zo en zo voor een moment en komen zo terug." Je praat over de telefoon voor 10 minuten, vergeet alles over het water dat je nog actief zijn in de badkamer. Tegen de tijd dat je klaar bent op de telefoon en u het toilet te voeren, is overal water en op de vloer sijpelde. Je loopt het uit te schakelen, maar tegen die tijd is het te laat. Dat is wat het is als als je niet huilen. Je zal uiteindelijk exploderen en overloop met emoties. Het beste ding om te doen is het allemaal uit. Wees niet bang van huilen. Als je je beter voelt doet het in prive, laten verontschuldigen voor een moment naar het toilet te gebruiken of ga naar je kamer. Zoek een goede plek voor huilen. Afhankelijk van hoe emotioneel gehecht je aan deze persoon, zult u waarschijnlijk gaan naar deze bijzondere plek speciaal voor veel huilen.
 2. 2
  Denk na over alle slechte dingen over de persoon die je hield en de negatieve gevolgen van uit te gaan met hen. Je zou kunnen denken dat deze persoon heeft geen gebreken en ze zijn perfect, maar dat is helemaal niet waar. Het oude gezegde is echt waar, niemand is perfect. Zelfs iets zo weinig als ze kauwen met hun mond open zullen werken. Probeer een lijst van alles wat je niet leuk vond aan hen en hun gebreken te maken. Misschien waren ze onbeleefd om je beste vriend of ze hebben verschrikkelijke vrienden. Wat het ook is, schrijf het op en als je begint te voelen die oude gevoelens kruipend terug, lees de lijst. Probeer ook om na te denken over eventuele negatieve gevoelens kunnen er voor uit te gaan met hem / haar. Zou het ruïneren uw familie vriendschap, omdat je ouders denken dat iemand verkeerd voor je is? Zou het invloed hebben op uw kwaliteiten / schoolwerk of vriendschappen? Is die persoon geestelijk onstabiel voor u? Heeft die persoon brengen u in een veel? Dit zijn een aantal dingen te overwegen. Als je begint te denken dat hij niet goed voor je toch, je zult niet meer schelen of het werkt of niet.
 3. 3
  Krijg je gedachten af van hem / haar. Opknoping uit met vrienden, lid worden van een club (ex: drama club, creatief schrijven of boekenclub, en online clubs) helpen een hoop. Alles doen om je gedachten af ​​van hem / haar. Schrijf songteksten of verhalen, huiswerk, hangen met vrienden in het winkelcentrum, films kijken... al deze dingen werken. Zorg ervoor dat je niet denkt van hem of haar en er is absoluut geen reden voor u om hen te ontmoeten of denken over hen. Bijvoorbeeld, als ze werken in het winkelcentrum en je vrienden willen er naartoe te gaan, niet gaan. Blijf thuis en iets anders doen. Het hele punt is om verder te gaan, en voor de meeste mensen die verliefd zijn, het moment dat ze zien dat hun geliefde weer of het moment dat ze beginnen te communiceren met hen oude gevoelens beginnen terugkomen. Dus zorg ervoor dat u niet ze te zien op alle. Probeer een hobby je geïnteresseerd in zoals kunst bent vinden, muziek, schrijven, boeken, dans, enz. U kunt ook twee vliegen in een klap door te proberen iets goed gedaan te krijgen tijdens het bewegen op, zoals het verliezen van gewicht, het bestuderen of huiswerk, het oefenen voor een toespraak of playact, of geld verdienen.
 4. 4
  Ga weg van alles wat je doet denken aan hen tot je over hen. Dit betekent dat niet van plan te plaatsen die u ervaringen met hen gehad bij, het wegzetten van oude foto's waar je niet in de verleiding om ze eruit te komen tot hoe lang het duurt u over hen te krijgen, en misschien zelfs het verwijderen van hun contactgegevens van uw telefoon of uit uw vriendenlijst op Facebook. Het lijkt misschien onbeleefd, maar je moet begrijpen dat je MOET om verder te gaan in het leven. Bijvoorbeeld, als je gestopt bent bij een rood licht en al de plotselinge het groen gaat, iedereen is gaan vooruit met hun leven en je bent gewoon vast. Je zal uiteindelijk wel geslagen of beboet voor een verblijf in het midden van de weg. U kunt verplaatsen, maar het kost moeite (het zetten van uw voet op het gas.) Move on. Je wilt niet de persoon vast te zitten in het rode licht nog langer zijn. Dus als ze te zien op uw homepage op Facebook of ze te zien op uw contact telefoon lijst terug zal brengen plotselinge herinneringen of je wordt verleid om hen te contacteren, moet u ze verwijderen. Ook als u iets van er eigen, is het misschien een goed moment nu om het terug te geven aan hen als daarvoor herinneringen zijn.
 5. 5
  Als je klaar bent, probeer dan een nieuw iemand om lief te vinden. U kon deze persoon te ontmoeten in een boekhandel of een coffeeshop online, of in het midden van de straat. Verlies nooit hopen met betrekking tot waar je je ware liefde zal vinden. Het natuurlijk niet uit te werken met u en de andere persoon die je een keer hou (d), anders zou je hier niet zijn nu. Indien deze niet werkte tussen jullie twee, het was niet de bedoeling. Alles gebeurt met een reden in de grote regeling van dingen. Weet dat betere dingen vooruit zijn voor u, en wees blij dat je liefde verhaal zal worden in de toekomst en niet in het verleden. Motiveer jezelf voor de toekomst en geef nooit op het vinden van je ware liefde, want hij of zij is daar ergens.
 6. 6
  Krijgen in de mentaliteit dat het goed is dat het gebeurd is, maar alles komt een keer een einde. Gelukkig zijn de herinneringen die u met deze persoon gedeeld. Er waren waarschijnlijk goed geleerde lessen. Niet willen dat het nooit gebeurd-net willen gaan. Soms bewegen op kan gelukkig ook. Je hoeft alleen het goede dat deze ervaring je heeft geleerd om te zien.
 7. 7
  Nu loslaten van valse hoop. Ergens in je geest, je gaat om te denken "Ik kan ze van me houdt. Misschien hebben ze niet dat, ze waren gewoon beschaamd. Misschien op een dag zal alles uit te werken." Nee. Laat dat allemaal. Om verder te gaan, moet je NU weten dat er geen hoop voor jullie. Als hij of zij u afgewezen, waren ze waarschijnlijk serieus en houden op valse hoop is niet van plan om u dan ook helpen. Weten dat als ze je wilde, zou ze terugkomen om u. Als ze nog niet hebt, moet je om verder te gaan en het loslaten van een valse hoop tussen de twee van jou. Je kunt niet maken iemand die je liefde, en als je denkt dat, zou je net zo goed neerzetten die gedachten. Iedereen doet het, je denkt dat je je beter te voelen. Maar in werkelijkheid, het is echt alleen het maken van de situatie nog erger omdat je wederom niet over te gaan.

Tips

 • Bij het zoeken naar iemand anders te houden, jezelf niet beperken tot een type persoon. Experimenteer een beetje. Als uw verwachtingen of behoeften te hoog zijn, gaat het om uiterst moeilijk zijn om u tevreden te stellen. Heeft de persoon die je verliefd op zal worden, net als je verleden minnaar, omdat de kans groot dat ze niet verwachten. Niet op zoek naar iemand die ziet er net als jij voorbij minnaar. Zoek niet naar alleen mensen die tonnen spieren hebt of kunt koken of zingen. Het zal helpen bij het vinden je "de een."
 • Soms is het goed om te denken dat het leven beter is zonder dat er een (hij / zij) in je leven. Het maakt niet uit wie het is. Heb zoveel tijd niet doorbrengen op zoek naar iemand of je zult jezelf verwarren wat liefde is en je zal alleen maar meer pijn. Geluk, cuteness, sexiness, enz. Die zijn niet lief ze zijn alleen extra's.
 • Weet dat er andere vissen in de zee, en het maakt niet uit hoeveel u van deze persoon, zal de tijd alle wonden helen.
 • Als het nodig is, beperken alle of de meeste contact met hem / haar.

Waarschuwingen

 • Als je valse hoop nu, laat het los. Deze woorden lijkt misschien hard, maar het is waar... het merendeel van de tijd dat uw beschuldigingen en hoopt op deze relatie zal blijken vals te zijn, wat resulteert in je hart wordt nog erger gebroken, wat resulteert in een nog moeilijker genezing en over te gaan tot doen.