Wkanl

Hoe om te achterhalen of een man heeft een vriendin

Zodat de nieuwe man krijgt uw aandacht en u verder wilt onderzoeken, maar u niet zeker weet wat het grondgebied je stapt in?

Ziet eruit alsof je een dilemma.

Stappen

Hoe om te achterhalen of een man heeft een vriendin. Kijk hoe hij handelt rond andere meisjes.
Hoe om te achterhalen of een man heeft een vriendin. Kijk hoe hij handelt rond andere meisjes.
 1. 1
  Kijk hoe hij handelt rond andere meisjes. Heeft een stalker over het niet geworden, alleen kennis te nemen bij het al dan niet hij flirt met hen en hoe houdt hij in een gesprek als zij flirten met hem. krijgt hij ongemakkelijk?
 2. 2
  Zoek uit of legt zich om gemeenschappelijke sociale netwerken. IE; check out zijn Facebook / MySpace om te zien of hij beweert te zijn in een relatie, dat is als hij gebruik maakt van dergelijke sociale bijdragen.
 3. 3
  Maakt hij regelmatig fysiek contact met andere meisjes? Hoewel dit niet een duidelijk teken dat hij 'op de markt', kan hij gewoon een algemeen fysiek persoon.
 4. 4
  Word vrienden met hem. Uiteindelijk zou hij gewoon vertellen u dit soort gegevens door hemzelf.
 5. 5
  Naar zijn vrienden kennen. Subtiel laten vallen in je nieuwsgierigheid over zijn relatie status, zonder schijnbare geïnteresseerden. Zelfs, praten over andermans liefdesleven en langzaam directe conversatie naar je geliefde.
 6. 6
  Praat over je verleden relaties. Als je hem een ​​tijdje hebt gekend, kan dit helpen om erachter te komen of hij vertoont tekenen van interesse in je. Lijkt hij jaloers te worden, of sturen het gesprek weg van dat onderwerp?

Tips

 • Niet al te geïnteresseerd in zijn liefdesleven te handelen, houd het simpel. Dat is de beste manier om te gaan.
 • Wees trots op hoe je je kleedt, als je wilt dat hij je opmerkt, moet je iets het vermelden waard zijn. Het is niet oppervlakkig van een man om je uiterlijk merken voordat je persoonlijkheid, het is de fundamentele sociale conventie.
 • Niet gehecht te worden totdat je weet dat hij single.
 • Wees flirterige, zien of hij de actie heen en weer beweegt.
 • Complimenteer hem over hoe hij eruit ziet - dan vragen of hij een vriendin heeft. Zo ja: Zeg, "ze is een gelukkig meisje om zo'n geweldige vent hebben". Als er geen: zeggen: "Nou je zo'n geweldig persoon die ik ben geschokt dat je niet een vriendin!"

Waarschuwingen

 • Als blijkt dat hij heeft wel een vriendin, forceer jezelf niet op hem, hoewel, verder zijn subtiel koket. Hij moet nu de beslissing te nemen.
 • Niet meer doen je onderzoek. Mensen zouden uiteindelijk merken dat je interesse hebt genomen en dat niet goed zou kunnen eindigen.
 • Niet obsederen over kleine details over zijn relaties, wil je niet om hem weg te rijden.