Wkanl

Hoe om rimpels te verwijderen uit kleding, zonder een ijzeren

Er zijn een paar manieren om rimpels uit kleding te verwijderen, zelfs als u niet beschikt over een strijkijzer. Dus nu is er geen excuus voor het dragen gerimpelde kleding.

Stappen

Hoe om rimpels te verwijderen uit kleding, zonder een ijzeren. Zet de gerimpelde items in droger.
Hoe om rimpels te verwijderen uit kleding, zonder een ijzeren. Zet de gerimpelde items in droger.

Droger methode

 1. 1
  Zet de gerimpelde items in droger.
 2. 2
  Bevochtig ongeveer de helft van een sok of een washandje, en voeg deze toe aan de droger.
 3. 3
  Stel de droger op een pluis of matig vuur instelling voor 15-20 minuten.

Douchestang methode

 1. 1
  Dicht de badkamer (hoe kleiner hoe beter) voor luchtlekken - sluit ramen, blokkeren de ruimte onder de deur.
 2. 2
  Zorg ervoor dat uw glijstang is schoon, zodat het geen vlekken op de kleding, en scoot achter gordijn niet zal verlaten.
 3. 3
  Hangen kleren over staaf of uit een kunststof drager.
 4. 4
  Draai de douchekop in een richting, zodat de kleding niet nat zal krijgen.
 5. 5
  Schakel de douche op warme en verlaat de kamer.
 6. 6
  Sloot de deur achter je, en ga terug in 5-15 minuten.
 • Opmerking: Deze methode is in wezen dezelfde als hierboven beschreven, met dit verschil verspilt cruciaal hoeveelheden water om een ​​kledingstuk te beïnvloeden. Gebruik dan deze methode spaarzaam. Als alternatief zou je dit doet terwijl het hebben van een douche.

Föhn methode

 1. 1
  Gebruik een haardroger om je kleren te strijken. Een plastic nadruk tip helpt echt. Hang je shirt of wat dan ook op een hanger, en föhnen het. Houd de föhn een centimeter of twee van het item, en wees voorzichtig niet om iets te branden! Dit werkt het beste voor katoen items. Als uw föhn heeft een knop die schakelt de hitte, kunt u die gebruiken om te helpen bij de kleding, zodat rimpels niet terug zo snel komen.

Steiltang methode

 1. 1
  Deze methode bewijst alleen nuttig voor het strijken van kleine rimpels van kleding. Plug in je steiltang en laat het opwarmen. Laat het niet te heet of anders je zou je kleren verbranden geworden. Na het verwarmt, gewoon rechtzetten van de rimpels net zoals je zou rechtzetten je haar.
 2. 2
  Als je een steiltang is ontworpen om gebruikt te worden op nat haar, temperen het gebied dat u wilt strijken en zet het strijkijzer op een zeer lage temperatuur.

Handdoek methode

 1. 1
  Neem gewoon een licht vochtige handdoek van een recente bad / douche (bij voorkeur een onlangs gebruikte een), leg het kledingstuk op een vlakke ondergrond (bed of tafel), en leg de handdoek direct op het kledingstuk.

Deze methode zal iets langer duren dan normaal, maar met enige afvlakking uit je handen door de handdoek, moet uw kleding relatief rimpel vrij zijn!

Methode arme-man

 1. 1
  Spritz de rimpels met een klein beetje gewoon water en sla of schud de rimpels uit. Zeer effectief, moet gewoon een beetje meer elleboog vet!

Spray + hang-methode

 1. 1
  Voor de echt lui. Hang uw kledingstuk buiten, en geven een stevige spritz om alle oppervlakken met een spray-fles.
 2. 2
  Laat gedurende een uur. De stof zal zich ontspannen in het vocht en warmte, het loslaten van de rimpels, en de zon zal het droogproces te voeren. Beste voor blanken, zoals zonlicht kan bleekwater kleuren van kleding. Kleren fris ruiken wanneer ze hangen buiten, dus bonus.

De roll-methode

 1. 1
  Hoewel niet zo effectief, werkt nog steeds met de juiste soorten materiaal.
 2. 2
  Neem gewoon de kleren en strak rol ze in een burrito. Zorg om ervoor te zorgen dat het een gladde burrito zonder rimpels binnen of buiten van het item.
 3. 3
  Plaats uw artikel van kleding onder iets zwaars, zoals een matras en laat gedurende ongeveer een uur.

Tips

 • Met behulp van een droger blad in de droger methode voorkomt statisch vasthouden in je kleren, en kunnen een verfrissende geur toe te voegen als u ervoor kiest het juiste merk.
 • U kunt de douche stang methode te gebruiken tijdens je echte douche, om te besparen water te verspillen. Leg het kledingstuk op een hanger en haak deze aan de buitenkant van het douchegordijn, of zeer dichtbij.
 • Bij het reizen, kleding uitpakken morgen meteen naar de handdoek hangers in de douche voor 'automatische' touch-ups bij het douchen de volgende ochtend. Plus, dan kunt u ook controleren om te zien of ze hebben meer grote werk, waaronder een stomende douche voor de nacht.
 • Koop Rimpel-Druklager. Een merknaam is Uitgeslapen: spuiten op stof, en strek de rimpels uit.
 • De douche stang methode kost veel trial and error - Maak je geen begin met een duur kledingstuk, als het kan doorweekt.
 • Een stijltang werkt ook.
 • Als u een strijkijzer, maar alleen de tijd hebben om een ​​ding strijken, maken het de kraag. Het is te dicht bij je gezicht te negeren.
 • Als alternatief kunt u een paar eetlepels maken aan 1/4 kop vloeibare wasverzachter binnenkant van een spuitfles. Te gebruiken: Spray het gebied dat moet worden "gestreken" tot net vochtig. Trek en strek de rimpels uit het weefsel. Houd een fles in je bureau op het werk voor een snelle touch-ups voor een presentatie of in de auto voor lange reizen.
 • U kunt een ijsblokje of twee, ook bij gebruik van de droger methode.