Wkanl

Hoe om te stoppen met haten andere vrouwen

Bent u het soort gal die denkt dat ze voelt zich pas echt comfortabel in het gezelschap van mannen? Heb je het gevoel dat andere vrouwen zijn kattig, beteken geanimeerd, competitief of zelfs lucht-leiding, en dat je niets gemeen met een van hen?

Of je gevoelens van apathie, minachting hebt of je echt verachten andere vrouwen, haten je mede geslacht is gewoon geen goed - it'll cut off veel mogelijkheden voor goede, begrip vriendschappen en voor een gezonde sociale relaties in het algemeen. Als u al investeren veel tijd vermijden galvrienden, waardoor doen met mannen alleen als vrienden en het neerschieten van de zwakheden van je eigen geslacht, dan is het tijd om een ​​pauze te nemen en bijstellen. In plaats van al uw energie in schietpartij dolken naar andere vrouwen, leren te accepteren andere vrouwen zal leiden tot nieuwe inzichten voor u en misschien heb je zelfs een vrouw of twee toe te voegen aan uw vriendenlijst.

Stappen

Hoe om te stoppen met haten andere vrouwen. Denk aan de redenen die kunnen worden waardoor u andere vrouwen weg te duwen.
Hoe om te stoppen met haten andere vrouwen. Denk aan de redenen die kunnen worden waardoor u andere vrouwen weg te duwen.
 1. 1
  Denk aan de redenen die kunnen worden waardoor u andere vrouwen weg te duwen. Misschien groeide u op in een huishouden van dominante of moeilijk vrouwelijke familieleden die zet je af te willen zijn rond vrouwen voor alle tijden. Of misschien had je een geweldige vriendin op school die plotseling gestopt met je te praten, verspreiden geruchten over jou en je hart gebroken. Wat ook traumatische ervaringen uit het verleden hebben jullie geleid tot wantrouwen alle vrouwen, die deze vroege ervaringen en de toepassing ervan in het algemeen zal blijven zorgen dat je missen! Niet alle vrouwen zijn als de arme vrouwelijke rolmodellen van je verleden. Hier is een reeks mogelijke redenen waarom je zou kunnen duwen andere vrouwen uit de buurt van je:
  • Pesten ervaringen in je vroege jaren. Was je geplaagd of gepest door andere meisjes toen je klein was? Of heeft een vrouwelijk familielid schelden of intimideren? Pesten is zeer ernstig en kan verwoestende gevolgen voor een zich ontwikkelende persoonlijkheid.
  • Waarnemen vrouwelijke managers of collega's als "moeilijk" of als verraden je. Hebt u gewerkt met gemiddelde pittige, stoere-hearted of moeilijk vrouwelijke collega's of managers? Sommige vrouwen op het werk kan fout van overdrijven de 'houden-up-met-male "traits vallen en behandeling van andere vrouwen harder dan ze doen hun mannelijke collega's. Hebt u het gevoel dat sommige vrouwen op het werk die u heeft getarget op deze manier en zorgde dat je denkt dat ze uit om je het leven zuur maken? "Omdat het onder de duim" van het gezag kan een pijnlijke ervaring zijn, vooral als je baas of collega zou moeten zijn aan uw kant en je voelt dat ze je geslacht verbinding bent verraden. Aan de andere kant, bent u vast in een patroon van enige sympathie mannelijke bazen of collega's omdat je je uiterlijk en flirty manieren kunt gebruiken om ze aan de kant te krijgen? Wees eerlijk, dit is niet een weerspiegeling van je dat het een slecht persoon, het is gewoon een nutteloze gewoonte die je zou hebben nagelaten ontgroeien sinds de tijd van het zijn "kleine meisje papa".
  • Gelet had een problematische jeugd. Het is waarschijnlijk dat bijna iedereen kan een of twee irriterende, pijnlijke of pijnlijke ervaring met hun moeder, grootmoeder of een grote oude tante lijst. Echter, als je jeugd was gevuld met dit soort ervaringen (zoals een aanmatigend of narcistische moeder), hebt u mogelijk een complex ontwikkeld tegen andere vrouwen als gevolg. Soms is de manier waarop mannen in uw familie vrouwen zijn behandeld zou ertoe leiden dat u het ergste van andere vrouwen nemen; of misschien je was een enig kind of er waren geen zonen in de familie, en je was een "vervanger" zoon en don ' t weet echt hoe te verbinden met andere vrouwen als resultaat. Een dergelijke reden kan complex zijn en moet met een geestelijke gezondheidszorg worden besproken, maar wees ervan bewust dat zij kunnen worden waardoor je vrouwen op een afstand te houden.
  • Je hebt het gevoel dat mannen niet vragen de moeilijke vragen van je dat vrouwen doen. Misschien bent u echt kwetsbaar voelt gevolg van depressie, een ziekte of je probeert te bereiken in een baan die nog steeds bekend staat als een voornamelijk mannelijke domein. Je zou bang zijn dat andere vrouwen automatisch zullen zien door je pogingen om te gaan, ter plaatse uw zwakheden en goed te krijgen in wat je pijn doet binnen. U kunt zich niet veroorloven om zwakte te tonen of te mollycoddled als dit, zodat je de neiging om helemaal te vermijden.
  • Afgunst. De grote. Je bent gewoon jaloers op andere vrouwen in uw omgeving, hetzij wegens hun status, schoonheid, onderwijs, populariteit, intellectuele vaardigheden, daterend capaciteiten, machtige posities, moederschap, wat dan ook. Mogelijk bent u in een vrij gesloten sociale omgeving en niet verder gaan dan die kring veel, dus je bent waarnemen een "type" van de vrouw een stuk. En in dit geval, is uw onzekerheid besturen van uw afgunst en snijden je af van vrouwelijke vriendschappen omdat u niet vertrouwt een van de vrouwen in deze krappe kring. Of, zou je opstandig, boos of gefrustreerd over de keuzes die andere vrouwen hebben gemaakt en toch stiekem wou dat je ze ook gemaakt, zoals vroege moederschap, een verblijf-at-home of jongleren kinderen en een carrière, enz. te voelen
  • Angst voor verlies van uw mannelijke partner. Sommige vrouwen haten andere vrouwen als gevolg van een groot gevoel van onveiligheid dat andere vrouwen weg zal stelen je man. Dit kan het gevolg zijn van slechte ervaringen uit het verleden of het kan voortkomen uit het feit dat uw huidige partner is niet te vertrouwen om een ​​of andere reden (in dit geval, is het tijd om de relatie in plaats van de schuld te geven alle vrouwen te heroverwegen).
 2. 2
  Bedenk dat je bang bent van al te veel onthullen, in aanwezigheid van vrouwen en gevoel kwetsbaar als gevolg zou kunnen zijn. Door "een van de jongens ', krijg je om afstand te nemen van vrouwelijke onderwerpen alle tijd en misschien voel je je meer krachtiger, minder geneigd om de kwetsbaarheid. Echter, terwijl je misschien het gevoel opgelucht over niet al te "lichtgeraakt-feely", door niet te willen te dicht bij andere vrouwen die al je geheimen kon delen en open zijn over gevoelens, is het waarschijnlijk dat veel van de dingen die je bent niet te delen zijn gewoon aan de opgekropte binnen en kan heel goed bouwen tot emotionele problemen later. Dit heeft belangrijke potentiële gevolgen voor de diepte van een vriendschap met mannen ook, want u mag verwachten te veel van hen als je open te stellen en te praten over gevoelens of emoties te onthullen, gebieden waar de mannen de neiging om een ​​andere aanpak te nemen van vrouwen en kan ongemakkelijk voelen wanneer een vrouw roept hen.
 3. 3
  Weet wat je mist op door weg te duwen vrouwen. Je missen op een groot deel door het weglaten van andere vrouwen in uw leven, waaronder het hebben van vrienden en vertrouwelingen die echt kan begrijpen de dingen die je ervaart omdat je een vrouw en ze zijn ook (dingen zoals PMT, de menopauze, het hebben baby's, etc.). Bovendien, je missen op 'girl power', dat geweldige ervaring waarin vrouwtjes bij elkaar te binden als vrouwen en laat alle mannelijke domeinen echt achter en gewoon "hangen", "laat het allemaal uit 'en bekennen de gekste, zaniest en diepste verlangens die u alleen ooit zou willen andere vrouw te horen, omdat ze weet precies waar je vandaan komt.
  • Wanneer je begint steeds meer op je moeder, maar je vrouwelijke vrienden zullen echt begrijpen en weten hoe ze meeleven. En je kunt alleen de "Mijn moeder messed me up" praten met andere vrouwen, de meeste mannen gewoon niet diss moeders, zelfs niet voor casual scherts.
  • Er zullen verliezen, stilstandtijden en grote overwinningen in je leven die je wilt delen met vrouwen omdat ze een onuitgesproken begrip van wat je ervaart of gaan door zonder dat u hoeft uit te leggen, verontschuldigen of tenen rond iets hebben.
  • Er is een bron van kracht om op te tekenen temidden van je zusters. Maakt niet uit hoeveel u van de man / mannen in je leven, vrouwen zijn een belangrijk onderdeel van de revitalisering van uw energie en kracht ook.
 4. 4
  Denk na over de kwaliteiten die je waarderen in de mannelijke vrienden die je zelf hebt omringd met en hoe deze zou kunnen vertalen in dezelfde kwaliteiten die je zou kunnen vinden in een vrouw. Niet alle vrouwen zijn kattig meanies zoals je kunt zien op de werkelijkheid tv of misschien wel die in uw huidige cirkel of kennissen. En zoals met elke generalisatie, je bent verblind door het schilderen van alle vrouwen in hetzelfde licht, maar vrouwen hebben tal van kwaliteiten en persoonlijkheden, het is niet handig om forfaitaire alle vrouwen bij elkaar, omdat niet alle vrouwen hetzelfde zijn - immers duidelijk vinden jezelf anders genoeg. En zelfs de vrouwen die je waarneemt als kattig of verwaand hebben zachte onderbuik dat volharding in vriendschap of tactvolle eerlijkheid soms kan ontdekken. Kwaliteiten die je kan bewonderen in een man zijn even zichtbaar bij vrouwen, zoals:
  • Waarachtigheid. Als een reden dat je niet van andere vrouwen is omdat je verbrand door een vrouw die was ofwel twee-kampen of wie je een ding verteld maar iets anders bedoeld, dan kan je zien mannelijke vrienden zijn meer frank. Meestal wordt er gezegd dat jongens graag 'zeg het zoals het is "en niet willen spelen met hun toppen - een kwaliteit die u kunt in de buurt en dierbaar. Maar toch, de meeste vrouwen zijn waarheidsgetrouw ook en inderdaad, kunnen ze meer kans om je te vertellen dat je het aantrekken van een beetje te veel gewicht, werken te veel uren, of dat je man is gezien met een andere vrouw, dan een mannelijke vriend zou. Vergeet niet dat hij je ziet nog steeds als een vrouw en hij beschaamd mag voelen of niet wilt dat uw gevoelens te kwetsen. Aan de andere kant, kan een vrouw meer kans te willen ervoor zorgen dat u zich bewust van de problemen te voorkomen dat verdere pijn doen bent.
  • Loyaliteit. Misschien je denkt dat jongens vaker aan de stok met elkaar door dik en dun, liever hun partners meer dan romantische belangen. Maar toch, als je denkt dat mannelijke vriendschap en binding is dieper dan dat van mannen, dit laat je in een precaire vriendschap gegeven dat je bent de vrouw vriendschap mannetjes, dus kan je echt zeker van zijn dat je mannelijke vrienden zullen blijven behandelen je als "een van de jongens '? Zou het kunnen dat ze de vriendschap zou dalen met u als puntje bij paaltje kwam, alleen maar omdat je een vrouw bent? Hoewel het onmogelijk zijn om te weten, vrouwelijke vriendschappen hebben de neiging om net zo sterk als mannelijke vriendschappen te verduren. Ze afnemen of verdwijnen door tijden van het huwelijk en kind-raising, maar menige vrouw weet dat ze kunnen bellen of verstuurt een vriendin en pick-up waar zij het laatst gebleven was.
  • . Natuurlijk, niet iedereen heeft respect voor elkaar, ongeacht hun geslacht, maar als jongens zijn met hun vrienden, ze meestal proberen om de andere kerel te respecteren en geen manieren om te graven naar elkaars zwakke punten te vinden. In het geval van vrouwen, zijn er gevallen van cattiness, sociale status te trekken en neer te zetten andere vrouwen in onvriendelijke manieren. Maar om te veronderstellen dat deze generalisaties over mannen en vrouwen houden voor alle mannen en vrouwen is om iedereen een slechte dienst. Onzekere mannen proberen te sleuren andere mannen, terwijl de sterke vrouwen zou nooit dromen van het neerzetten van een andere vrouw. Mensen zijn mensen, dus vermijd ze in stereotiepe types en neem ze mee als je ze in plaats daarvan vinden, ongeacht hun geslacht.
  • Vertrouwt. Ook al is het (nog) een generalisatie, kan je het gevoel dat je een man kan een geheim vertellen, vraag hem om het geheim te houden en het zal waarschijnlijk blijven opgesloten in de kluis. Aan de andere kant, misschien je je zorgen dat vrouwen staan ​​bekend om hun roddels met vertrouwelijke informatie, die een kwaliteit die u het meest veracht kan zijn. Uiteraard, het is niet zo eenvoudig en toch het antwoord is simpel, niet wantrouwen alle vrouwen en denk niet dat alle mensen betrouwbaar zijn, of je gaat hard worden gekwetst door de man die verspreid de geruchten over jou of wie is leakier dan een lekke luchtbed. Leer om de roddels koningin of koning en de achterbakse artiste herkennen en sturen duidelijk van hen, ongeacht hun geslacht - ze zijn meestal voor de hand.
   • Met alle middelen wortel uit de roddels koningin en de bijenkoningin (of koningin is-geweest) van je sociale kring als je ze niet aankan. Nog beter als je leert hoe om te gaan, maar ze achter laten of ze te negeren werkt net zo goed. Gewoon niet veronderstellen alle vrouwen gedragen zich op deze manier. De meeste vrouwen zijn zo ongemakkelijk en beschaamd als je in de aanwezigheid van geruchten-mongering vrouwen en mudslingers, en het antwoord is om gewoon te geven zulke vrouwen grote boog omheen.
 5. 5
  Denk na over het kalmeren van de haat of neerbuigendheid je voelt ten opzichte van vrouwen tot rust en evenwicht terug naar je leven te brengen. Misschien heb je niet wilt lopen en zich aansluiten bij een groep Bunco of de Garden Club, maar je kan zeker onderdrukken de minachting die je hebt voor andere vrouwen - om uwentwil. Haten om rond vrouwen snijdt je af van vele activiteiten, waarvan vele kan u uitstel van de andere ervaringen in je leven, zoals sport, hobby activiteiten en uitstapjes waar vrouwen voornamelijk worden betrokken te brengen. Hier zijn een aantal manieren om je haat te kalmeren en wat evenwicht te herstellen:
  • Bedenk wat het haten van andere vrouwen doet aan uw gemoedstoestand. Het oproepen van haat kost veel energie, die kan worden weg te nemen van activiteiten of inspanningen die u moet weer worden zetten in je leven.
  • Als je het gevoel boos of geïrriteerd met andere vrouwen, doe ademhalingsoefeningen en mentale visualisatie. Als u denkt dat uw irritatie opkomen, laat het niet nemen u mee naar het volgende niveau. Adem diep in door je neus en adem uit door je mond. Als het mogelijk is, sluit je ogen en probeer een plek waar je rustig en kalm gevoel visualiseren.
  • Ontdek de mogelijkheid van het proberen therapie. Terwijl de therapie niet voor iedereen, kan het een instrumentaal hulpmiddel zijn als je een slachtoffer van pesterijen of mishandeling of uw denken is gewoon in de war geweest. Uw haat voor vrouwen kan eventueel een symptoom van een grotere persoonlijke kwestie, in welk geval je bent het jezelf om genezing te zoeken.
 6. 6
  Omgaan met je gevoel van eigenwaarde problemen als je echt bent gewoon jaloers of onzeker. Helaas, als je een laag zelfbeeld hebt, kan je voortdurend jezelf te vergelijken met andere vrouwen, die kunnen worden voeden het vuur van haat. Bovendien, als je onzeker bent omdat je denkt dat je huidige mannelijke partner heeft een dwalende ogen, je kan worden doodsbang voor elke vrouw die zijn pad kruist. Geen van deze manieren is een goede manier te zijn. In plaats daarvan, is het tijd om terug te grijpen uw gevoel van eigenwaarde en wal op je gevoel van persoonlijk welzijn, met of zonder een man in je leven.
  • Probeer in gedachten te houden dat het is geen wedstrijd en als iemand is het bijhouden van score, jij bent het. Ontdek hoe je je zou voelen als je niet voortdurend vergelijk jezelf met andere vrouwen en kon alleen maar waarderen uw overeenkomsten en verschillen.
  • Als je een hekel aan vrouwen, omdat je bang bent ze stelen je mannelijke partner, beslissen waar deze onzekerheid vandaan komt. Als het van binnen in je, zoek therapie of werk door de onzekerheden met behulp van online hulp of Bibliotherapie. Het kan ook helpen om jezelf te vertellen dat de andere vrouwen zijn niet geïnteresseerd in je partner en dat zou iets dergelijks ooit gebeuren, dan is het zijn verlies, niet de jouwe is en dat je sterk genoeg bent om te gaan. Als uw onzekerheid is omdat je mannelijke partner is echt niet te vertrouwen gaan door de bekende feiten, dan heroverwegen bij hem verblijven. Er zijn genoeg mensen die dat niet zal dwalen.
  • Oefen loslaten wanneer je mannelijke partner praat met andere vrouwen, zelfs flirty degenen. Neem diep adem en laat gewoon dingen. Je zou ook vinden dat het helpt om met hem te praten over je angsten, zodat hij kan begrijpen hoe zijn gedrag kan ertoe leiden dat u het gevoel, vermeld dan duidelijk dat je hem vertrouwt en dat dit iets is dat je werkt om te overwinnen. Maar wees niet te menigte hem uit of maak hem het gevoel dat hij niet kan communiceren met andere vrouwen, of hij kan ook gefrustreerd met je jaloezie.
 7. 7
  Overweeg befriending een vrouw. Een manier om te duwen dan uw haat van andere vrouwen is om te proberen om een ​​gezonde relatie met een andere vrouw te smeden op een bepaald punt in de nabije toekomst. Als je de reden waarom je hebt gekozen om andere vrouwen haten en je actief werken via de onderliggende problemen hebt geïdentificeerd, gun jezelf de kans om te zien of het hebben van een vriendschap met een andere vrouw zou kunnen werken voor je.
  • Zoek een vrouw die uw interesse en smaak deelt. Een van de beste manieren om te staken een vriendschap is om gemeenschappelijke grond te vinden. Proberen om vrienden met een van de ouders van je kind vriend geworden is niet de beste manier om nieuwe vrienden te maken, omdat de enige gemeenschappelijkheid is dat uw kinderen zijn vrienden - ze krijgen in een gevecht of het andere kind doet iets wat je niet bevalt en je zijn weer terug bij af. Ontmoet mensen door je liefde voor yoga, schilderen of zelfs via het werk.
  • Langzaam gaan. Je wilt niet beginnen als Lindsay, in feite, dat is een onrealistische verwachting om vast te houden en het is waarschijnlijk gedoemd te mislukken als u te hard de andere kant op. Als de andere vrouw komt op een te sterk, wilt u misschien de vriendschap te heroverwegen of op zijn minst vertellen haar dat het is leuk om haar te leren kennen, maar dat je meer tijd alvorens te overwegen haar om een ​​goede vriend te zijn nodig. Een kopje koffie of ga naar de sportschool elke keer in een tijdje samen, misschien zien van film of samen winkelen is een goed begin.
 8. 8
  Blijf positief. Als je voelt dat je terugvallen in oude gewoonten, de wil om terug te lopen en te verbergen met de jongens, of als een nieuwe vrouwelijke vriendschap zuiden gaat, probeer in gedachten te houden dat dit een enkel geval - niet alle vriendschappen met vrouwen zijn hetzelfde. Bovendien, in gedachten houden dat je waarschijnlijk nog steeds het dragen van een aantal vreemde emotionele bagage die andere vrouwen niet gaan om vertrouwd vinden.
  • Geef complimenten. Doe het tegenovergestelde van wat je bang maakt - vertellen dat andere vrouw die je denkt dat ze is mooi, slim, geweldig, getalenteerd, enz., in plaats van intern uitschelden jezelf voor het niet juist lijken te zijn. Ze zullen blij zijn te weten dat je dat zo en ze goed in je zult zien, en je zult ook goed in je zien. Hoe meer dat de vrouwen erkennen het goede in elkaar, hoe meer steun vrouwen geven elkaar, hoe minder verleiding zullen er zijn om af te dalen in de roddels, neerbuigendheid en haten dat je waarschijnlijk bang bent. Realiseer je dat, terwijl het gemakkelijk is om te minderen andere vrouw, in doen, zodat je de wereld minder gastvrij voor alle vrouwen te maken; krachten bundelen in plaats en helpen om dingen beter te maken voor alle vrouwen.
  • Als je nieuwe vriendin begint om iets dat je stoort, zoals roddelen of geven u de stille behandeling, smoren in de kiem te doen. Zeg iets als: "Ik weet echt niet willen praten over mensen achter hun rug" of "Ik heb liever dat je me vertelde meteen wat er mis is in plaats van het geven van me de koude schouder, ik kan omgaan met gesprek aan te gaan, maar ik ' m niet van plan om te blijven om genegeerd te worden. " Immers, je hebt veel tijd doorgebracht met de jongens, dus gebruik maken van hun lijnen om een ​​einde te maken aan dingen die je denkt niet tonen vrouwvolk in een goed licht!
  • Vermijd pinning al uw hoop op een vriendschap. Ga naar buiten en vriendschap veel vrouwen uit alle lagen van het leven, om je perspectief te verbreden en te helpen om te klikken met verschillende persoonlijkheden.
  • Uiteindelijk benaderen alle relaties in het leven door het volgen van de Gouden Regel: Behandel anderen zoals je zelf behandeld wilt worden. Geslacht gewoon niet in die vergelijking komen!

Tips

 • Probeer te onthouden dat niet alle vrouw vertegenwoordigt een slechte ervaring die je kunt in je verleden of iets wat u op dat moment confronteren hebben gehad.
 • Leren de meisjes in uw leven de zorg voor andere meisjes, zodat ze opgroeien tot vrouwelijkheid en andere vrouwen in hun leven te omarmen. Geef ze vrouwelijke mentoren om op te kijken en in het proces, leren jezelf over de verbazingwekkende dingen die vrouwen hebben gedaan in deze wereld.
 • Als een andere vrouw vertelt je iets over een man in je leven die is verraden je of iets doen om je naar beneden te brengen, met alle middelen voorzichtig te zijn, maar op hetzelfde moment, niet de boodschapper niet schieten. De vrouw kan heel goed worden proberen om u te helpen, niet saboteren u.
 • Voordat je klaar bent om te oordelen of geef een andere vrouw krijgen de "stink eye" haal diep adem en probeer haar voorstellen als een man.

Waarschuwingen

 • Als je een hekel aan vrouwen, want je ziet jezelf als rechtvaardig, terwijl gezien het feit dat andere vrouwen zijn trashy of zondig, bedenk dan dat het is niet jouw plaats om andere vrouwen te beoordelen. Praktijk compassie en acceptatie en stoppen met het waarnemen van jezelf als de enige toonbeeld van deugd. Iedereen heeft gebreken en dat je dat ook doen.
 • Schoonheid is in het oog van de toeschouwer en het vervaagt. Haten andere vrouwen vanwege hun uiterlijk is zinloos en ondiep en heeft het de neiging om te begeleiden zichzelf lichaam haat dat moet worden doorgewerkt persoonlijk, niet indirect door het neerzetten van anderen.
 • Deel uitmaken van een minderheidsgroep of selecteer kan ertoe leiden dat sommige vrouwen om andere vrouwen haten omwille van onjuiste veronderstellingen dat een "soort" van de vrouw is de steek laten van "andere" vormen van vrouwen in de minderheid of groep. Dit is onderdeel van de verdeel-en-heers mentaliteit die kan scheuren solidariteit, dus laat dit niet gebeuren met uw denken.
 • Generalisaties zinken mensen en maak je wereld krimpen. "Alle mensen dit, alle vrouwen dat" is lui praten. Loop niet in de val van het denken of praten op die manier vallen, het is een teken van groeistoornissen.
 • Krijgen professionele hulp als je ervaren mishandeling van een andere vrouw en dit blijft je kijk op het leven te infecteren.
 • Wees voorzichtig dat u de situatie waarin je bang maken. Als u beschuldigen je mannelijke vriend of partner van voorkeur andere vrouwen dan u, kunt u komen tot een situatie waarin ze jouw advies zullen nemen en laat je achter om meer tijd door te brengen met die vrouw. In welk geval, een zelf-bevestiging prophecy zal hebben net gespeeld. Gewoon niet zelfs daar gaan!