Wkanl

Hoe zich te ontdoen van nieuwsgierige mensen

Heb je ooit een overdreven vervelende / nieuwsgierige collega gehad? Je wilt niet onbeleefd zijn om hen, maar je wilt dat ze te kloppen. Hier ziet u hoe de situatie te verhelpen.

Soms denken we dat van een persoon als te behoeftig of nieuwsgierig op het eerste, omdat we ze nog niet kennen, en ze proberen te hard. Soms geduld aan beide zijden, is goed genoeg om dit te verhelpen. In de tussentijd genieten.

Stappen

Hoe zich te ontdoen van nieuwsgierige mensen. Neem de leiding van de situatie.
Hoe zich te ontdoen van nieuwsgierige mensen. Neem de leiding van de situatie.
 1. 1
  Vaag. Als ze informeren over waar je naartoe gaat om te lunchen, geven een algemene ruimte, zoals, naar het winkelcentrum, of ontmoeting met een vriend te praten over uw weekend plannen.
 2. 2
  Handelen onzeker. Als ze informeren over je weekend, laten weten dat u niet zeker bent over het en dat is waarom je ontmoeting met je vriend om dingen te plannen.
 3. 3
  Be vrijblijvend. Als ze vragen dat ook zij kunnen komen, laat ze weten dat je nog steeds niet gekregen van de details aan te geven op hoeveel mensen zullen worden toegestaan ​​om te komen, afhankelijk van de beschikbare ruimte.
 4. 4
  Neem de leiding van de situatie. Als ze niet de hint te krijgen na dat, een beetje meer sterk met hen, en vertel ze, "Het spijt me dat ik in een rush naar de slag te gaan, op een project / gaan lunchen, en doen alsof je hoorden ze niet als je loopt af naar de plek waar ooit. Maak vervolgens een bezoek aan uw manager / begeleider en vraag om meer hulp.
 5. 5
  Als je beide betrokken bij een taak en persoonlijk indringende vragen te starten, ofwel zeggen "kunnen we ons richten op het probleem bij de hand, alsjeblieft" of (in een 'feitelijk weg' gesproken) "Ik ben niet echt in de stemming om te praten over mij, en stel de huidige gebeurtenissen als een optie. "
 6. 6
  Als ze je vragen kruisverhoor stijl vragen, gekscherend zeggen 'wanneer ben je een agent geworden?', Vervolgens snel richting van het gesprek voor u, een vriend of familielid weten een agent te veranderen, en beginnen met het bespreken van wat ze denken, alle terwijl je klaar voor een plaspauze (nudge nudge).
 7. 7
  Wees bondig, to the point en beknopt zijn. Je hoeft niet ze alle details te geven en ook eerlijk zijn.
 8. 8
  Als u niet weet of niet wilt dat ze weten wat je doet, lieg niet tegen hen, vertel hen om hun eigen zaken te bemoeien, of in de verdediging, gewoon zeggen "ik weet het niet". Soms kan het voldoende zijn te sussen ze op. Als ze blijven, gewoon door te zeggen ik weet het niet. Uiteindelijk zullen ze stoppen met vragen. Liegen en het krijgen van defensieve alleen maakt ze denken dat je iets te verbergen hebt en het kan leiden tot de nieuwsgierige persoon (personen) aan u meer lastig vallen of boos.
 9. 9
  Als ze je vragen stellen die je leiden tot openbaar maken van gevoelige informatie, hoeft de informatie niet geven. Gewoon zeggen dat je niet weet of je kan me niet herinneren en ga naar je ouders, werkgever, supervisor, vriend, of een persoon die je vertrouwt wanneer de nieuwsgierige persoon (s) zijn niet over.
 10. 10
  Vertel ze zo weinig mogelijk over u, uw vrienden en uw familie de gevoelige informatie en het bedrijfsleven. Dit geldt voor brieven, e-mail, instant messaging, evenals face-to-face. Pas op, als hun vragen ingrediënten en recepten voor hen te roddelen en verklappen kan zijn!
 11. 11
  Vertel hen rustig dat je niet wilt praten over dat onderwerp. Als ze blijven bestaan ​​op te vragen of ze vragen waarom je niet wil over praten, zeg gewoon dat je niet vertrouwd bent erover te praten of lopen.
 12. 12
  Als je iemand die door uw persoonlijke bezittingen, de vangst (i. E. Gaan door je dagboek, kijkend door uw lades, prive papers, e-mails, documenten, enz.) daag hem of haar door te vragen wat ze doen of zeggen: "Kan ik je daar bij helpen? '. Als je dapper genoeg bent, zeg het met een kalme stem, "Alstublieft vraag mijn toestemming voordat kijken door mijn prive-bezittingen." Wees kalm. Als je boos of in de verdediging, kan het worden opgevat als een signaal dat je iets te verbergen hebben.

Tips

 • Om nieuwsgierige mensen snuffelen via uw persoonlijke bezittingen te voorkomen, kunt u ze opsluiten, of hangsloten nog beter te laten branden. Hangsloten met combinaties zijn de beste, en zorg ervoor dat de combinatie om jezelf te houden. Typ uw prive documenten op een computer met een wachtwoord dat alleen u kent.

Waarschuwingen

 • Wees ervan bewust dat nieuwsgierige mensen zijn meestal zeer gevoelig, omdat ze niet genoeg gaande is in hun eigen leven.
 • Wees voorzichtig dat u de persoon kwetsen. Getting geblazen opnieuw en opnieuw af kan kwetsend zijn en ze zullen uiteindelijk zien wat je doet.
 • Als ze niet "krijgen" na 3 excuses voor dezelfde instantie, ze ofwel een probleem hebben en hulp nodig, of zijn excentrieke en hebben behoefte aan een hobby. Je kiest.

Dingen die je nodig hebt

 • Geduld
 • Wits
 • Veel kant en klare excuses die zin te maken en gebeuren in het dagelijks leven.