Wkanl

Hoe om tegenstanders te intimideren

Ben je bang voor een tegenstander die is groter en sterker dan jij? Heb je nerveus voelt of verliest uw vertrouwen in de voorkant van hen? Hier is iets om u te helpen.

Stappen

Hoe om tegenstanders te intimideren. Focus op jezelf om tegenstanders die je intimideren verslaan.
Hoe om tegenstanders te intimideren. Focus op jezelf om tegenstanders die je intimideren verslaan.
 1. 1
  Focus op jezelf om tegenstanders die je intimideren verslaan. Het is niet de tegenstander die psyche je uit - het is jij, je die krijgt psyched door je tegenstander uiterlijk of de dingen die ze doen voor of tijdens de wedstrijd. Ze kunnen zelfs zeggen een paar dingen om je ritme te verstoren, maar het is u die laat jezelf te denken dat ze gaan je blazen om stukjes en beetjes.
 2. 2
  Concentreer je op jezelf. Word je bewust van je bewegingen, neem diep adem, en concentreren op je spel. Vertrouw op je lichaam en vergeet de tegenstander. Aandacht te besteden aan hun bewegingen of zijn gezichtsuitdrukkingen kunt u gespannen maken. Zodra je begint steeds nerveus, je zelfvertrouwen dips en je stopt met het spelen van je normale spel. Dus, het geheim aan het slaan van intimiderende tegenstanders is om zich te concentreren op uw sterke punten, focus op jezelf en spelen in jezelf.
 3. 3
  Realiseren in de meeste gevallen zijn ze proberen je te intimideren. Dat betekent dat ze zijn net zo bang als jij. Zodra je je realiseert deze focus op je tegenstanders zwakte 'en gewoon lachen met vertrouwen tegemoet. Als iemand probeert je te intimideren en je glimlach met vertrouwen terug het is de ultieme manier om psyche uit je tegenstander. Dit werkt twee maal, want het maakt het lijkt alsof je al deze zwakte 'betekenis weet heb je een verdediging en ook maakt ze denken dat je iets voor u werkt, dat ze geen weet hebben.
 4. 4
  Ga er niet vanuit intimidatie zal altijd werken. Soms moet je gewoon om het op de ouderwetse manier doen - als je vertrouwen in jezelf dat je het kunt doen, zult u in staat zijn om.

Tips

 • Probeer niet om iets bijzonders doen - u zult waarschijnlijk gewoon recht in je tegenstander val.
 • Wees niet bang om te handelen een beetje gek! Soms is de meest intimiderende ding is niet weten wat er gaande is!
 • Maak direct oogcontact. Als je kijkt rond en voorkomen dat op zoek naar hen, je lijkt bang of nerveus.
 • "Gevechten het leven niet altijd naar het sneller of sterker zijn man, maar vroeg of laat de man die wint is de man die denkt dat hij kan." Richt je aandacht op je spel, je lichaamsbewegingen en je adem en al snel zie je de intimiderende tegenstander verbrokkeld!
 • Hoe harder hoe beter, schreeuwen tegen hen in plaats van spreken met je binnenkant stem aan hen te intimideren - het doel is om ze te laten zichzelf te twijfelen en te laten denken over zichzelf.

Waarschuwingen

 • Laat je niet intimideren zelf - gewoon gaan sterk en zelfverzekerd om je tegenstander af te schrikken.