Wkanl

Hoe je iemand die je leven met negeren

Het hebben van een huisgenoot of het gezelschap van je partner is een vreugdevolle ding, maar niet als je wilt om ze te negeren. Om wat voor reden je hebt voor het geven van uw mede-bewoner de koude schouder, hier is hoe het te doen met een aantal eenvoudige stappen en tips.

Opmerking: 'Ignoree' is geen echte term, maar het zal worden gebruikt om te verwijzen naar de persoon die u probeert te negeren.

Stappen

Hoe je iemand die je leven met negeren. Beslissen hoe lang de persoon te negeren.
Hoe je iemand die je leven met negeren. Beslissen hoe lang de persoon te negeren.
 1. 1
  Ergens alleen. Proberen om naar een badkamer, je eigen kamer of buiten de woonkamer. Terwijl je door jezelf, kunt u een pauze te nemen van uw ignoree en werken op Stap 2.
 2. 2
  Beslissen hoe lang de persoon te negeren. In veel gevallen, verhuizen geen optie, maar het is zeer moeilijk om iemand live voor meer dan een paar uur of dagen negeren. Als je streeft naar een langere periode van tijd, moet je echt wilt om ze te negeren - alsof ze niet bestaan.
 3. 3
  Vertel ze dat je gaat om ze te negeren. Nu, dit lijkt misschien contraproductief, maar afhankelijk van wie je het negeren, zou dit een goede methode voor u zijn. Deze heeft de mogelijkheid om te werken goed in uw geval.
  • Bijvoorbeeld, als de persoon weet dat je ze negeren, kunnen ze proberen om iets om je gevoelens te verbeteren naar hem / haar doen. Dit kan helpen het probleem dat u en de ignoree hebben op te lossen.
  • De persoon kan besluiten om uw voorbeeld te volgen en hetzelfde doen. Dit betekent dat u in minder inspanning bij het actief ontwijken uw ignoree zetten.
 4. 4
  Plan een fysieke scheiding. Denk na over hoe je gaat om fysiek te negeren je kamergenoot. Kunt u verschillende badkamers te gebruiken? Weet je welke kamer ze zullen worden in bepaalde dagen of tijden en niet naar binnen?
 5. 5
  Maak een fysieke scheiding. Als u het delen van een slaapkamer of een studio-appartement, kan dit het enige ding dat uit elkaar houdt jullie beiden zijn. U kunt gebruik maken van duck tape of een dressing scherm om een ​​duidelijke grens in de leefruimte te creëren. In andere dit te laten werken, de ignoree moet actief worden negeren je, als goed.
 6. 6
  Plant afleiding rond de leefruimte. Wanneer de ignoree probeert te lokken u uit uw koude-schouder-methode, kunt u gewoon rukken tot een boek, zet de TV of op je koptelefoon.
 7. 7
  Als u een slaapkamer delen, opstaan ​​op verschillende tijdstippen. Terwijl de ignoree is in de badkamer poetsen zijn / haar tanden, kunt u op slapen of ontbijten.
 8. 8
  Ga uit van de leefruimte. Soms, je hoeft alleen maar om weg te komen. Hier zijn enkele suggesties:
  • Proberen te gaan naar een plek waar je kunt genieten door jezelf, zoals een cafe of het winkelcentrum
  • Roep een vriend - Heb je niet iemand in een tijdje gezien? U kunt weer met iemand die je NIET wilt tijd doorbrengen met. Ook kunt u praten uw situatie met iemand die niet de ignoree.
 9. 9
  Zoek een mediator. Als de ignoree je een vraag stelt of probeert met je praten, krijgen een andere co-bewoner te beantwoorden voor je.
 10. 10
  Als je aan de persoon ontwijken langer dan een week, zou u en uw mede-bewoner hebben ernstige problemen die niet eenvoudig kunnen worden opgelost. Als civiele communicatie niet kan optreden, probeer dan een bemiddelaar voor je relatie te vinden - een vertrouwde vriend, een familielid of een vertrouwenspersoon. Als uw situatie niet verbetert, zou een van jullie moet uiteindelijk verhuizen en zoek een andere plek.

Tips

 • Vermijd contact met de ogen.
 • Als de ignoree probeert om u te spreken, alsof je hem niet horen / haar en loop weg.
 • Als sommige communicatie nodig is, doe het met aantekeningen, teksten, of social media messaging. Het creëert een barrière en verbiedt hen van spreken voor een langere tijd.
 • Als ze met je praten, geef ze een boze blik en weg te lopen.
 • Als uw plaats is groot genoeg, maken duidelijk dat u wilt het gebied verdeeld in twee aparte ruimtes op privacy en de koude-schouder om effectief te werken te garanderen.